וואי אסף קרוע..
L limors2 Active member 21/8/06 #100 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח השכנה מלמעלה חשדתי שהיא במקור רוסייה כששמעתי את השיר עם הסאונד המאד רוסי בדיסק שלה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח השכנה מלמעלה חשדתי שהיא במקור רוסייה כששמעתי את השיר עם הסאונד המאד רוסי בדיסק שלה
T tkuihehr New member 21/8/06 #113 גם אני! התבלבלתי קצת! לא רע, נחמד היה, עדיף מהחיקויים ההזויים של הדר
L limors2 Active member 22/8/06 #120 עד כאן../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif אין על החיקויים ההזויים של הדר
T tkuihehr New member 22/8/06 #131 כן נכון אבל תודי ששווה לשמוע סינגלס גם עם אסף מדי פעם [הדר בטח תחזור מחר, לא? נתנה לנו אתמול את כל מה שהיא מסוגלת? למה היא לא פה היום בכלל?...]
כן נכון אבל תודי ששווה לשמוע סינגלס גם עם אסף מדי פעם [הדר בטח תחזור מחר, לא? נתנה לנו אתמול את כל מה שהיא מסוגלת? למה היא לא פה היום בכלל?...]
L limors2 Active member 22/8/06 #139 הממפ../images/Emo54.gif עם כל האהבה שלי לאסף, סינגלס בלי הדר זה לא סינגלס.... עכשיו זאת פשוט תוכנית עם שירים חדשים (חלקם ) ושדרן שווה. אבל זה לא הסינגלס הרגיל שגורם לי לשמוע בהתמכרות אובססיבית....
הממפ../images/Emo54.gif עם כל האהבה שלי לאסף, סינגלס בלי הדר זה לא סינגלס.... עכשיו זאת פשוט תוכנית עם שירים חדשים (חלקם ) ושדרן שווה. אבל זה לא הסינגלס הרגיל שגורם לי לשמוע בהתמכרות אובססיבית....
T tkuihehr New member 22/8/06 #143 אוקיי, בזה אני חייב להודות אני מסכים, פשוט מסכים סינגלס 06 זה סינגלס 06 רק עם זאת הדר, ואף אחד אחר לא יהווה תחליף אמיתי לזה... למרות שהשעה הזאת, גם אם היא עם אסף ,השעה טובה...
אוקיי, בזה אני חייב להודות אני מסכים, פשוט מסכים סינגלס 06 זה סינגלס 06 רק עם זאת הדר, ואף אחד אחר לא יהווה תחליף אמיתי לזה... למרות שהשעה הזאת, גם אם היא עם אסף ,השעה טובה...
L limors2 Active member 22/8/06 #169 *צחוק מטורף*../images/Emo54.gif מטורפת, שהטירוף עזר לה להגיע לסינגלס הו, זה היה רע ככ אבל עדיין
T tkuihehr New member 22/8/06 #117 צחוק צחוק, אבל שרשור גדול עברנו את ה100 תגובות [114 בעת כתיבת הודעה זו], ועברנו רק חצי תוכנית! אוקיי, אז כשחשבתי שיהיה שרשור דל [מתישהו לפני שעה], דיי טעיתי, שרשור אובר 200 יהיה לנו כאן, מלא בהחלט... השעה השניה מתחילה!!
צחוק צחוק, אבל שרשור גדול עברנו את ה100 תגובות [114 בעת כתיבת הודעה זו], ועברנו רק חצי תוכנית! אוקיי, אז כשחשבתי שיהיה שרשור דל [מתישהו לפני שעה], דיי טעיתי, שרשור אובר 200 יהיה לנו כאן, מלא בהחלט... השעה השניה מתחילה!!