חחחחחחחחחחחח הייתי חייבת
ג גלעד2211 New member 21/9/06 #208 כן לעומכם שמגיבים ומקניטים ומתחבאים אני שמתי תמונה שלי אני לא מתחבא עובדה ששדרן רדיו הצטלם איתי. ואתם עושים ממכם כאלה קטנים כשאתם מגיבים בעודכם לא נחשפים נראה אתכם אבל אף אחד פה אין לו דם לשים תמונה שלו ואני לא מזיז לי עובדה ששמתי.
כן לעומכם שמגיבים ומקניטים ומתחבאים אני שמתי תמונה שלי אני לא מתחבא עובדה ששדרן רדיו הצטלם איתי. ואתם עושים ממכם כאלה קטנים כשאתם מגיבים בעודכם לא נחשפים נראה אתכם אבל אף אחד פה אין לו דם לשים תמונה שלו ואני לא מזיז לי עובדה ששמתי.
L limors2 Active member 22/9/06 #212 גררררר../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif אתה שקסי עם שיער קצר!
ג גלעד2211 New member 21/9/06 #199 ההודעה הייתה מיודעת לליאורה כמובן כל פעם אני שוכח שאי אפשר להגיב לראשון זה מוריד למטה לא משנה אני עדיין בהלם.
ההודעה הייתה מיודעת לליאורה כמובן כל פעם אני שוכח שאי אפשר להגיב לראשון זה מוריד למטה לא משנה אני עדיין בהלם.
L limors2 Active member 22/9/06 #214 וואו, ראיתם כמה תגובות נעלמו?../images/Emo2.gif לא לריב ילדים חמודים, ולא לרדת אחד על השני. תודה
B b o n c h New member 22/9/06 #218 אתה מוזמן להעלות אותה בשרשור שפתחתי.... אמרתי שנמאס לי מהשרשור הזה כבר לפני שעתיים...............