סינגל חדש - יום ראשון

../images/Emo99.gifמהממם

אהבתי את הלחן ואת העובדה שמדובר בשיר שהוא שונה, שהוא לא טיפוסי. הסיפור שעומד מאחורי השיר מאד עצוב...

ה 22

New member
כן אה.. מאוד עצוב../images/Emo15.gif

ביחס למי שעומדת להתחתן ומצפה מסתמא שהנישואים שלה יהיו מוצלחים (ובע"ה יהיו מוצלחים
) טוב, אולי מירי תוציא מתישהו ככה איזה משהו על נישואים מוצלחים...
-אולי- בכל מקרה שהסיפורים האלו יעלמו וישארו רק בשירים..

BRANGELINA

New member
שווה ביותר

אני אהבתי...בהתחלה קצת נשמע מוזר ואח"כ פשוט נשמע יותר ויותר טוב משמיעה לשמיעה אני אוהבת את הכתיבה של אריק אוף בא לי כבר שיצא הדיסק !!!!

../images/Emo99.gifאני אוהבת!

שיר קצת עצוב אבל, אני מאוד אוהבת והוא גם נשמע בכייף כשיר מקום הראשון במצעד של גלגל"צ...
ויששששש עוד שיר לאוסף!!

בר יעקב

New member
הקשבתי לו

שיר מדהים, באמת שיר אריק טיפוסי שכמובן זו מחמאה. שיר-מונולוג תיאטרלי כזה כמו שרק אריק יודע לכתוב ולהלחין! אהבתי מאוד.

EVGIRL

New member
דווקא נחמד...

קצת שונה ממירי שאני מכירה ואולי בעצם זה כל היופי.. מרגישים שזה שיר של אריק אבל משום מה אני דיי אוהבת אותו..חמוד וקליט כזה... למרות שכל הקטע עם ה"בום בום","טיק טוק" וכל האלה מזכיר לי איזה שיר ילדים תמים

|שיר מעניין לא סגנון מירי/קרן רגיל../images/Emo13.gif

מירי יותר מדברת משרה אבל זה יפה למרות שאני מאוהבת בה שהיא שרה כי אז יש בה משהו מיוחד בשירה שלה איך שהיא שרה נותנת את כל הקול והלב והנשמה.ואתם ומיר לא צריכים לדאוג אני לא מאוהבת בה כאשה לאשה אני אוהבת אותה כזמרת וכשחקנית וכאדם.ומחכה כבר לחמישי הבא לראות אותה בטרום בכורה בהרצליה.

oranitoosh

New member
נחמד ביותר ../images/Emo13.gif

לא וואו בעיניי, נשמע לגמרי שיר אריק, אהבתי את ההתחלה של השיר.. שיר בסדר, אי אפשר בכלל להשוות את זה לפנינים.. נשמע סגנון אחר לגמרי. מחכה לשמוע את זה בהופעה בלייב, אולי זה יישמע אחרת..

סביר מינוס...

שיר שממש קשה לעיכול, אני ממש שומע את הקול של אריק מתוך השיר הזה.. זה נשמע לי שיר שהיה אמור להיות באלבום האחרון של אריק (הקלטות מרתף) ומשום מה מירי לקחה אותו... סגנון מאד שונה ממה שאנחנו רגילים לשמוע ממירי, אני עדיין לא בטוח שלטובה. בגדול חביב, לא נפלתי. זה לא הולך לכבוש את המצעד כמו שכבש עכשיו אתה חוזר בחזרה. שיהיה בהצלחה.

Rony 05

New member
מירי ביקשה

שלפני שאנחנו כותבים ביקורת על הדיסק, נשמע אותו כמה פעמים לפניי גם אני שומעת את אריק שר את השיר הזה.. אבל אחרי הרבה שמיעות אני אוהבת...זה משהו שונה

hilali1

New member
מעניין../images/Emo70.gif אהבתי ../images/Emo9.gif

יש בו משהו שעוד לא פיצחתי..

hilali1

New member
ואגב אריק...

זה רק אני או ששוב הוא ממשיך את הקו השובינסטי בטקסטים שלו

אני לא יודעת איפה להתחיל אפילו....../images/Emo42.gif

עדיין לא עיכלתי את השיר, והוא מאוד שונה מהסגנון הרגיל של מירי. אבל אני אוהבת, לאט לאט זה נשמע יותר ויותר טוב ומיוחד. הלחן ממש מגניב כזה, ואיכשהו מירי אמנם יותר מדברת משרה אבל הקול שלה לא נבלע. כמה אמרו שלא שומעים את הקול המדהים שלה, ואני חושבת שלהפך, יש בשיר הזה משהו שהופך את הקול של מירי למקסים כזה, שובב משהו, משהו שבגלל שאתה לא מצפה לו, הופך אותו למדהים. גם אם זה בא מכיוון אחר! אני כל כך סקרנית כבר לשמוע את הדיסק, זה נשמע שזה הולך להפתיע, עם כל מה ששמענו עד עכשיו.

למעלה