איזה מוזר זה יהיה להתרגל לסולנית חדשה.... מקווה שזה יצא יפה...
L Lily SonataArctica New member 20/2/07 #12 איזה מוזר זה יהיה להתרגל לסולנית חדשה.... מקווה שזה יצא יפה...
S Super Alonit New member 21/2/07 #21 ../images/Emo45.gif זה בדיוק הפחד שלי, שזה כבר לא ישמע כמו נייטוויש... אבל נו, אני סומכת עליהם (בערך) שהם בחרו מישהי מתאימה.
../images/Emo45.gif זה בדיוק הפחד שלי, שזה כבר לא ישמע כמו נייטוויש... אבל נו, אני סומכת עליהם (בערך) שהם בחרו מישהי מתאימה.
B blacknwhite New member 20/2/07 #14 ייאי!!! ../images/Emo9.gif (אין לי משהו חכם להגיד שאנשים אחרים לא אמרו...)
B blacknwhite New member 20/2/07 #15 אוףףף!!! יש להם הופעה בטורונטו באוקטובר. אני הולכת להיות בטורונטו באוגוסט. ארגגג! הייתי מצליחה לשכנע את אבא שלי ללכת- הוא היה הולך איתי אבל לא... אוף!
אוףףף!!! יש להם הופעה בטורונטו באוקטובר. אני הולכת להיות בטורונטו באוגוסט. ארגגג! הייתי מצליחה לשכנע את אבא שלי ללכת- הוא היה הולך איתי אבל לא... אוף!
B blacknwhite New member 20/2/07 #17 הלוואי שיכולתי../images/Emo23.gif אבל מה, לא נראה לי שזה ילך... זה טיסה משפחתית, בעיקר כדי לסדר לי ואח ואחות שלי אזרחות אמריקאית (תהיה גיחה לארה"ב באיזשהו שלב בטיול) אבל אני רוצה להיות שם באוקטובר!
הלוואי שיכולתי../images/Emo23.gif אבל מה, לא נראה לי שזה ילך... זה טיסה משפחתית, בעיקר כדי לסדר לי ואח ואחות שלי אזרחות אמריקאית (תהיה גיחה לארה"ב באיזשהו שלב בטיול) אבל אני רוצה להיות שם באוקטובר!
ש ש נ י1 New member 21/2/07 #32 אני מתחילה כבר מעכשיו ליקסוס ציפורניים ד"א, היו פה דיבורים על עצומה וכאלה... זה משהו ששווה לנסות גם אם זה לא יצליח בסוף
אני מתחילה כבר מעכשיו ליקסוס ציפורניים ד"א, היו פה דיבורים על עצומה וכאלה... זה משהו ששווה לנסות גם אם זה לא יצליח בסוף