סינון אתרי מבוגרים מעמוד הבלוגיה

סינון אתרי מבוגרים מעמוד הבלוגיה

בעיצוב הקודם אתרי בין הסדינים לא היו מקבלים חשיפה במסגרת עדכונים חדשים השעה עכשיו היא 7 בערב ואני רואה בחורה עירומה מפושקת רגליים על עמוד הבלוגיה הראשי וזאת חלילה מבלי לפגוע בכותב הרשומה דבר שני שרציתי להעלות הוא היעלמותו של בלוג אקראי, עוד אופציית חשיפה שיכולה להיבנות על בסיס אלוגריתם של פרסום לפחות רשומה אחת 30 יום טרם הבחירה, וכך למנוע הופעת בלוגים רדומים

suki da yo

New member
מנצל"שת

אני כבר הרבה זמן רוצה לבקש ושוכחת.. טל, אולי אפשר להוסיף כפתור "רשומה אקראית" בתוך בלוג מסויים? הרבה פעמים אני רוצה לקפוץ בתוך בלוג, ואם אין לוח שנה אין לי איך לעשות את זה..

../images/Emo45.gif

זה יהיה ממש נחמד

dornat

New member
או בצד מקרא של רשומות

או של כל הרשומות או לפי הא"ב או לפי תאריכים שכבר מסודרים ורק צריך לשלוף.

dornat

New member
יוו פתאום שמתי לב

יש לך קרוב ל 200 אלף צפיות !( לא ידעתי שקיים בכלל דבר כזה) ולפי המה שרשמת כבר חשבתי שמדובר במישהו שכל מה שהוא רק רוצה זה קצת חשיפה .. ואולי לעזור עם איזה אלגוריתם... נו טוב, יפה

siv30

New member
המממ בבלוג של אמנון כרמל

יש מליון ציפיות וגם מומלץ כי זה אחד הבלוגים הכי מושקעים שקיימים בתפוז

dornat

New member
../images/Emo13.gif תודה , איך מוצאים אותו../images/Emo35.gif

יש לי לינק?

ברודי

New member
איכס איכס איכס../images/Emo46.gif

אני יודעת שהשעה עוד מעט 12 בלילה ושעברתי את גיל 18+ אז אני אולי [לפי תפוז?] לא אמורה להיגעל מכל זה.. אבל זה פשוט עדיין דוחה אותי ועוד ישר בעמוד הראשי של הבלוגיה. אז יפה שצינזרתם את התמונות ואי אפשר לבקש מכם לצנזר טקסטים אבל נדמה לי שהמצב הנוכחי עדיין בעייתי... חבל שרשומות שהומלצו ע"י העורך, תמונות נבחרות ושירה, הוחלפו בסתם גועל נפש...

ברודי

New member
עכשיו ראיתי../images/Emo122.gif

לא נורא, אולי זה יעזור לזרז עניינים אם יבינו שהרבה אנשים לא מרוצים מהעניין.. חבל לי שהבלוגיה הופכת להיות blog tv [שנכנסתי לשמה פעם אחת ומאז לא הטרחתי את עצמי יותר] אני לא אומרת שלאנשים שכותבים בלוגים בוטים אין זכות להתבטא או משהו אבל הייתי שמחה אם היו מכבדים גם את הזכות שלי לא להיתקל בזה על העמוד הראשי..

גנגי

New member
נו, אז עכשיו, בעשרה לאחת בלילה,

יש 11 (לא פחות! 11) כתבות כאלה, שמונה מהן של אותו אדם, שאין ספק בכלל שהוא מוציא שמונה כתבות בצרף רק כדי להציף את הבלוגייה - ועוד שתיים של אדם אחר, ואחת של מישהו נוסף. זאת הצפה, זה מבחיל וזה מפליא אותי שמאפשרים את זה. אנא, טפלו בעניין כי זה באמת עובר כל גבול, וגם פוגע בשמו הטוב של התפוז. אני לא רוצה שרשומות שלי יתפרסמו באותו דף עם הזבל הזה, ואני חייבת לומר שזה מבזה את כולנו. אני מצרפת כאן שתי תמונות - זו הראשונה, ובה מסומנות חמש הרשומות העליונות מתוך ה-11 שציינתי.

גנגי

New member
(סליחה, יש שם שבע, לא חמש) ועכשיו השנייה:

ובה הרשומות שבחלק התחתון של דף הבית.

למעלה