סינון אתרי מבוגרים מעמוד הבלוגיה

wranger

New member
תזכורת קטנה, לאו דווקא בהקשר של ליקוקי התחת

כלומר, לא בהקשר לעניין הבלוגים למבוגרים בלבד, אלא לעניין ההצפות - לפני המוני זמנים, נדמה לי עוד לפני תקופת בצלאל בכלל, היו טענות על הצפות של אותם אנשים שמפרסמים במרץ רשומה אחרי רשומה ו"סותמים" את העדכונים האחרונים. הפתרון דאז היה פשוט להציג בעדכונים האחרונים רק את הרשומה האחרונה שפורסמה ע"י אותו כותב.

טל לוין

New member
זה רעיון שכבר עלה

ואנחנו בוחנים אותו בהחלט. רוצים לתת עוד קצת זמן להרצה כדי לראות איך הדברים עובדים אבל בהחלט נלקח בחשבון. טל

siv30

New member
מנצלש"ת את מטר ומצטרפת לבקשתו

להחזיר את הבלוגים האקראיים. ובכלל לי נורא חסרים הבלוגים החדשים באופן מרוכז. לפעמים בלוגר חדש מפרסם במרץ עד שנכנס למחזור ולפעמים הוא מפרסם רק רשומה אחת. אני חושבת שכדאי שתהיה אפשרות גישה מרוכת לכל הבלוגים שנפתחו בחודש האחרון. בפורמט הקודם הייתי אחת לשבוע סוקרת אותם ואז נמצדת לבלוגים שריתקו אותי. ושיהיה יום נהדר

Tali1912

New member
חוץ מהבלוגים

של בין הסדינים שצריכים למצוא להם "פינה מוצלת" וגם לאתר את הבלוגיסטים שמסווים את הבלוג שלהם כבלוג "רגיל" אבל בין לבין יש להם רשומות בגוון תכלת ונתקלתי בכאלה. לגבי האקראיים והחדשים לדעתי כל הבלוגים פרוסים ובולטים מאוד, עובדה שחדי עין שמים לב בעזרת התמונות כמו שמטר שם לב לבלוג עם הרווח בין הרגליים. השימוש בפיצ'ר הזה מהיום מהשבוע - מהחודש - מכל הזמנים לדעתי נותן באופן יותר מרוכז ויותר קל לאיתור,יענו אם פספסתי מישהו שכתב רשומה, אני יכולה לקפוץ לרשומות של השבוע או של החודש <אבל אין מצב כמעט,בלוג שווה אני ישר מאמצת ועושה עליו מנוי
.

טל לוין

New member
../images/Emo178.gifבן אדם חולה יום אחד...

שלום יקירי אני חולה בבית. כן כן - מה אתם יודעים... לשאלתה של סיון - הבלוגים החדשים המופיעים עם כיתוב 'בלוג חדש' עליהם - הם למעשה כל הבלוגים שפורסמו בחודש האחרון. פרט לכך אנחנו עובדים כרגע על שכלול עמודי הקטגוריות, שיהיו נגישים ונוחים יותר. שם תהיה תצוגה של רשומות אחרונות, בלוגים חדשים ושל בלוגים אקראיים. לגבי חזרתו של הבלוג האקראי לעמוד הראשי - מוכנה להעביר הלאה ולעשות חשיבה מחודשת. אם לומר בעדינות, זו לא הייתה הקוביה הכי אהודה בעמוד הבלוגיה. לגבי ה'למבוגרים בלבד' - נכון להיום התמונות שם מוסתרות. יחד עם זאת, אנחנו עושים חשיבה מחודשת האם להפרידם בכלל מהעמוד הראשי. זאת בעקבות בקשות שלכם.

גם אני שלחתי כמה פרינטים של "חומר סקסי חמוד"

שאיננו מתחבא תחת בלוג למבוגרים בלבד. כמו גם ההצפות של בלוגים, בבת אחת 5 ,6,8 בלוגים של בלוגר/ ית אחד/ת בלי שאיש יתן על כך את הדעת, מדוע בלוג חדש לא יעבור דרך מסננת עניינית לא רובוטית ורק לאחר אישור יכנס למערכת? ובלוגים למבוגרים בלבד לא צריכים להיות בעמוד ראשי מסיבה אחת ויחידה. שוכחים שהמון ישראלים חיים בחו"ל בשעות הלילה הם אלו שצופים בבלוגיה. ביניהם ילדים רבים, אם תפוז מכבדת את עצמה , ראוי שבלוגים אלו שיקוטלגו במקום למבוגרים בלבד תחת כותרת כזו . ולא כערב רב בתוך כלל הבלוגים. ברור שסקס מושך תשומת לב ומביא הרבה הקלקות, מצד שני הילדים חשובים יותר. חומר למחשבה.

טל לוין

New member
אם התמונות כל כך מפריעות

רצוי לא להכניס אותן לפורום - אלא לשלוח לי בלינק. כפי שאמרתי, אנחנו כרגע שוקלים האם להוריד בכלל את הבלוגים האלה מהעמוד הראשי. טל

למעלה