סיפורון קטן ממני לכולן...

הילית*

New member
את גדולה !

ולא סתם אתי אלבכרי אמרה שאת מוכשרת... מאחר וכבר בחרתי בגישתך, אז אוסיף ואמליץ עליה. אני בחרתי במספרה שכונתית יוקרתית במרום נווה (רק בגלל שלא מצאתי מישהו טוב שיבוא אליי הביתה) והתאפרתי והתלבשתי אצל ההורים והיה לי פשוט כייף. הייתי הכלה היחידה של כולם והדבר רק הסב לי רוגע ושלווה...

רחלי1

New member
שיואו, הילית -

איך אני שמחה שעבר לך בנעימים!!! אני מאחלת יום הכנות נעים שכזה לכל הבנות כאן!!! ותודה על התגובה החמימה!

שרונס

New member
רחלי, מותק, את באמת מוכשרת כמו שד! ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

את כותבת כל-כך יפה! גם אני נוקטת בגישתך. אני מסתדרת ומסתרקת ומתלבשת במלון בו אנו מתחתנים, כך שלא אצטרך ללכת לשום מקום כל היום... אל תדאגי, קיבלתי את האימיילים החמודים להפליא שלך. פשוט הייתי עסוקה בהיסטריה בחיפוש דירה להשכיר. לאחר שכבר היתה לנו דירה אליה התכוונו לעבור, הודענו לבעלת הבית שלנו שאנחנו עוברים. היא בינתיים מצאה דייר במקומנו שנכנס בסוף החודש. בינתיים, בעל הבית החדש התחיל להציב כל מיני דרישות בלתי אפשריות ולכן ויתרנו על הדירה החדשה ומאז עסקנו בלחץ אטומי במציאת דירה. אני שמחה לבשר שמצאנו דירה שלשום וכל הלחץ ירד. זאת אם לא לוקחים בחשבון שהחתונה עוד חודשיים פחות יום ועוד צריך לעבור ולגמור עם כל הסידורים לחתונה. כך שאפשר להגיד שאין לחץ בכלל...
החלק הטוב הוא שמצאנו דירה חמודה להפליא, בערך פי חמש יותר גדולה מהקופסה שאנחנו גרים בה עכשיו... טוב, אז אני הולכת להמשיך לנוח! שבת מנוחה לכולם!
שרון.

רחלי1

New member
אני מתחברת לבלון חמצן.....

איך, איך עברת בכלל את התקופה האחרונה? איזה כדורי הרגעה לקחת?
לא היה לי מושג........ אני כל כך אוהבת סופים טובים, ומאושרת לשמוע שהטרור הזה הסתיים בטוב, ואפילו בטוב מאוד! דירה ענקית זה כייף לא נורמלי!!! לפחות יצא משהו טוב מכל החרדה והלחץ שתארת לנו כאן...תהנו, תהנו, תהנו לכם!!! אז מזל טוב ענקי, ותחגגו כל סנטימטר מרובע בדירה הבונבונית החדשה שמצאתם!!!!!! באשר ליום החתונה - נראה לי שרוב הבנות בראש אחד בעניין הפרטיות והשקט, ונחמד לגלות שלא נסחפתי מדיי בדעותיי הנוקשות...
מאחלת לך שהמשך הסידורים יהיה קליל, רגוע, חלק ומושלם, ושהיום הגדול ינחת עלייך בשיא הרכות והליטוף, בלי שום מאמץ מיותר וכאבי ראש!!! אמן!!! שבת שלום... רחלי

שרונס

New member
כדורי ההרגעה היחידים שלקחתי הם

בן זוגי הרגוע והשליו ששום דבר לא מכניס אותו ללחץ, ושיתהפך העולם. וגם יש לו תכונה להקרין מהרוגע הזה על סביבתו, למרות שניסיתי להסביר לו באיזה לחץ אטומי אנחנו נמצאים...קשה להגיד שמצאנו דירה ענקית. אני רק אסביר שעכשיו אנחנו גרים בדירת שני חדרים פיצפונים כאשר המטבח מהווה קיר אחד מהסלון. בדירה החדשה שמצאנו יש שלושה חדרים וגם מטבח נפרד ומסודר, וגולת הכותרת - יש אמבטיה! איך אני הולכת לחגוג!!! ואני מחזירה לך את כל האיחולים בתוספת זה שיהיה לך יום חתונה רגוע ושליו ושתהני מכל רגע ורגע!
שרון.

רחלי1

New member
אין תחליף לבנזוג חמוד ורגוע, הא...?

אהבה שמתפקדת על תקן פסיפלורה, זה הדבר. שכולנו נדע רק רוגע ואושר, אמן..... נשיקות!

*שיר

New member
רחלי, אני איתך!! ../images/Emo66.gif ../images/Emo45.gif

האמת, שמלכתחילה כל הקונספט של הסלוני יופי/משפרות ממש לא מצא חן בעיני
. לא הצלחתי להבין מה הגליק הגדול הטמון בהלתאפר ולהתלבש במקום זר הומה אנשים רבים וזרים.
מההתחלה היה לי ברור שאני רוצה להתארגן אך ורק בבית שלי. המקום בו אני מרגישה הכי נוח, ובו יש לי כל מה שאני צריכה. אז זה מה שאני הולכת לעשות ביום ששי הזה (!): בבוקר במספרה ברמת אביב, אח"כ בבית להתאפר ולהתלבש. ונקווה שהשיטה הזו תהיה באמת מוצלחת!

למעלה