סיפורים ותמונותתת

MolsBolsRules

New member
סיפורים ותמונותתת

היי אנשים הנה שני הסיפורים על היומיים הכי מופלאים שיש. 4-9-04 - מקפלי ובריאן באופנוע. הגעתי ב7 בבוקר לאולפנים וב9 בערך הם הגיעו וניכנסו מהר אז הם חתמו רק לאיזה 10 מעריצות ואני לא הייתי בניהם. בערך ב2 ככה בריאן מקפאדן יצא באופנוע ונופף לכולם ואני פשוט היתחרפנתי,התחלתי לבכות וכולן כזה יא מעריצה של בריאן LOL (כי כולם היו למקפלי). ואז פתאום איזה ילדה אומרת יש לי כרטיסים להיכנס לספיישל שמקפלי עושים עוד מעט מי רוצה? וכמובן שאני קפצתי על ההיזדמנות וב3 וחצי הייתי באולם שם. המנחה שאל מאיפה בעולם יש אנשים ואני כזה אני מישראל והוא חטף שוק! הוא כזה באת בשבילם? ואני כזה כן כן אני מתה עליהם והוא לחץ לי את היד ואמר שאני משוגעתתתתתתתתתתתתתת אבל שהוא מזה מעריך את זה. מקפלי עלו הם שרו 2 שירים כל שיר 4 פעמיים (חזרות) והם נתנו לי להיות שורה ראשונה בכולןןןןןןןן. בראשונה שהם שרו את SHE LOVES U אז המנחה עושה לדני היא באה מישראל אז דני כזה בא אלי והיתחבקנו ונתתי לו נשיקה ובסוף השיר הוא נתן לי את המפרט שלו! ותום מזה היתלהב מזה גם הוא כזה ניגש אלי ועושה לי תני לי חיבוק והוא נתן לי נשיקה!!!! ואז שהם הלכו להחליף תילבושת נתתי לדוגי מכתב וביקשתי שיתן לדני (נקווה שנתן) ואז שדני ירד הוא נתן לי עוד חיבוק ונשיקה!!! ממיייייייייי! ואז שהם שרו את THAT GIRL אז נתתי לדני צמיד והוא נתן לי עוד מפרט!!!! והארי ודגי לחצו לי את היד! כולם חתמו לי ודני אשכרה חתם THANK U! הרג אותי והוא גם רשם ליפעת! איזה ממממממי! ואז אחרי התוכנית הלכו לאיפה שהם יוצאים וכולן כזה היום מאחורי השער ואז אני בא ולוקח איתי לחפני השער! ביקשתי ממשהי שתצלם ולא יצא טוב ואז איזה 10 בנות ניסו ולא הצליח אז דני לקח תמצלמה וניסה חחח וגם לא יצא אז הוא נתן לשומר! ממייייייי! ואז עוד חיבוק ונשיקה! 6-9-04 - בריאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הייתי שם מ4 לפנות בוקר (כן כן) בחמש וחצי הוא הגיע עבר לידנו וניכנס אני כזה מזה??? מאיפה הוא בא ומאותו רגע אני הייתי בדמעות. בעשרה ל6 הכניסו אותנו וב6 ועשרה הוא עלה על במה אם כיסא כדי לחתום וכמובן שאז הדמעות הפכו לבכי חחח כל הפפאפרצי כזה צילמו אותי LOL. שהגיע תורי אני כימעט היתעלפתי אני כזה בריאן אה אמאלה נתתי לו לחתום כל דיסק ופוסטר שלו ואמרתי לו שאני מישראל והוא אמר לכולם שם את זה אמאלה מושלם ואז היצתלמנו (וזה יצא שחורררררר!!!) ואז הייתי אמורה לצאת כזה החוצה כמו כולם אבל הלכתי לאיפה שהיו הפאפרצי וכאלה וכל החולקת חתימות בריאן מסתכל עלי ומחייך ואני עוד שניה מתה. ואז שהוא ירד לצאת אז מכל המעריצות והצלמים הוא כזה הולך,ניגש אלי ומחבק ומנשק אותי! אני קפאתי במקום! פשוט קפאתי הייתי בשוק. ואז רצתי החוצה לתפוס אותו במכונית וזה היה אני ועוד איזה 3 צלמים וברי היה במכונית אם ידיד שלו מעשן סיגריה (כפרההההההה עליו) ואז אני כזה היי בריאן והוא עושה לחבר שלו היא באה מישראל וזה אז חבר שלו מזה היתלהב והלהיב את בריאן ושאמרתי לו שאני הולכת לצבא ואזאת ההיזדמנות האחרונה שלי לראות אותו לשנתיים הקרובות אז הוא נתן לי עוד חיבוק! אמאלה והוא דיבר אמא שלי שצרחה לו בואזן חחח הוא כזה עושה SHES SCREAMING LOLOLOLOL ממיייייייייי ואז היצטלמנו שוב אבל זה היה במצלמה חד פעמים כי הבנתי שהדיגיטלי ת שלי לא אהבה אותי באוץו יום ולא רצתה לצלם וזה לא יצאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבל הוא חתם לי אז לפחות זה! הוא חתם לי שוב והוא הקדיש לי to yifat good luck at the army hugs and kisses brian מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אה וגם פגשתי את תום כרוז ודארן הייז!

MolsBolsRules

New member
אני ודני שדני צילם! אההה

איזה מותק אני כזה יאאאאאאאאאא אני מזה מיצטערת אבל זה ממש חשוב לי אז הוא עושה אל! באת מישרל אני יחבק אותך גם שעה אם צריך LOLOL איזה ממיייייייי

blink me1

New member
יואאאאאווווו איזה כיף לך!!

חלום חיי התגשם לך!!!!מ איזה כיף לללך יאללללההה גמני רוצה... אני הייתי מורה שנה שעברה ( בחופש ) לינסוע עם אימא שלי ללונדון וללכת להפעה של באסטד....אבל ביטלתי...לא רציתי בסוף/=

DesertRose7

New member
אני כל כך אוהבת אותך!!

את לא יודעת כמה שאת משמחת אותי!!! פשוט עשית לי את החודש (לפחות) הקרוב! ותאמיני לי שזה קשה מאוווווווווווווווווווווווד כי אני לא מצליחה לשרוד את השבוע הזה.... אוי אני כל כך אוהבת אותך!!!!!!!!!! אני אשלח לך בפרטי!!!!!!!!!!! תגלי לי מה!! או שנשאיר את זה הפתעה?? חחחח...

MolsBolsRules

New member
עוד...

אין לי של תום כי היה בחוץ שדני היה אז מן הסתם אני הייתי אם דני LOL (למרות שאני חולהההההההה על תום הוא שני אצלי) ודגי היה שם אבל היתייחסתי יותר להארי כי דוגי היה יחסית רחוק

DesertRose7

New member
פששששששששש...

יצאה תמונה ממש יפה!! והוא.. שלא נתחיל אפילו... איפה זה היה?

MolsBolsRules

New member
אני ודארן הייז ואגב

יש לי עוד פול תמונות של מקפלי אבל הן צולמו במצלמה רגילה אז אני ילך לחברה לסרוק

Lost Lullaby

New member
#@%!@#%@!%#!@

דארןאלוהים
אני מנהלת ת'פורום שלו בתפוז! בואי בואי! ספרי חוויות!!!
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1078

למעלה