סיפורים ותמונותתת

SurfeR Babe

New member
איזה כיף לךךךך

יאאאאאאא אני מזה שמחה בשבילך בטח היה לך הכי כיף בעולםםםםם יוווו הלוואי עליי.... טוב קיצר אני מזה שמחה בשבילך בטח מזה לא רצית לחזור... חחח

hadasrulez

New member
שמחה שחזרת ושנהנת!

ותודה על התמונות

iI0veBuSTeD

New member
יווווו

איזה כיף לךךךךךך אני ממש שמחה בשבילך!! תגידי אמרת להם שאת מעריצה את באסטד ושיש עוד המון מעריצים בישראל? אני מקווה שהם יעבירו את זה לבאסטד חיחיחיחי

DougDoug

New member
איזה שווה!!!

וואי אני מזה מקנא בך אבל הכי חשוב שנהנית יא..איזה כיף לך הלוואי הייתי במקומך עכשיו ודני יצא מזה שווה בתמונות וכן דרך אגב אמרת להם שיש להם עוד מעריצות בישראל?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifכיףףףףףף לך וואי איזה מאגניב /שפגשת את כולםםםםםםםםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שווה לנסוע לשם לפני צבא הא? כל כוכב שפוגשים ממש מעריך את זה שהגעת חיחחיחיח וואי זה פשוט מדהיםםם לך ואני כל כך שמחה שנהנתתתתתתתתתתתתתת איזה יפעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Air Hostess

New member
ראיתי

בשוגר את הבכורה של הסרט של טום קרוז והם אמרו שהוא לא נפרד מהטלפון ואלו היו אותם הבגדים (זה היה שם נכון?) והיה גם מקפליי בסוף

סתיוית

New member
יאאאאאא טוב די אני אפילו לא יודעת

מה להגיד! אני שמחה בשבילך שנהנת! וזהו אין תגובה יותר!

5cihh

New member
יההההההה איזה כיף לך!! ואממ שאלה..

מה הגובה שלך? חחח סורי שזה מפגר באט זה מזה חשובבב..:) את יכולה לענות? ודיי איזה כיף..הארווששששששש..איסה כיףף

MolsBolsRules

New member
חחח לא הבנתי תשלוש הודעות האחרונות

הן מכוונות אלי? השאלה על הגובה? LOL והשאלה על תום קרוז גם לא הבנתי... קליטה איטית יש לי סורי

Air Hostess

New member
אני שאלתי אם ראית את תום קרוז

בבכורה של הסרט החדש שלו בלונדון

5cihh

New member
כן כן זה מכוון אלייך

וזה חשוב תעניייי ויש לך מזה עיניים יפותתתתת..סתם בלי קשר
דני בטח אהב..ברונטית עם עיניים בהירות..הדרים גירל שלו חח

MolsBolsRules

New member
חחחחחחחח מושלם! הוא גם הדרים בוי

שלי! חח שימו לב יש לנו אותן עיניים! ותודה על המחמאה :) ואין לי מושג מה הגובה שלי. בערך מטר 66 ככה

למעלה