סיפורים מצויירים

Noga Lavie

New member
לא ממש

פעם הסרטתי אותה מציירת ראש של סוס על דף נייר. זה היה מרשים, כי היא שיתפה פעולה, והסבירה מה היא עושה.
אבל כל נסיון להסריט אותה מציירת על הלוח נכשל, מכיוון שגופה מסתיר את מה שהיא ציירה, ואז לפני שאפשר להתפקס על הציור היא מוחקת בזריזות ומתחילה ציור חדש.
באוקטוב יערך שבוע אומנות בעיר, וחנות הקומיקס מארגנת כל מיני אירועים. אני מקווה לשכנע אותה ללכת איתי, וכבר עכשיו מתחילה לטפטף לה, אבל, אם אני מכירה אותה נכון, בזמן אמת היא תעדיף להעלם מאשר להצטרף לסדנא זו או אחרת.

KallaGLP

New member
יופי של סיפור.

אהבתי שהאחים הם בעלי חיים מסוגים שונים ואיך הם משתפים פעולה ומבלים ביחד. האמת - אפילו קצת הזכיר לי את המשפחה שלנו.
גם לי יש ציירת בבית, אך מעולם לא ציירה שום דבר שאפשר לקשר לאימוץ, אפילו בעקיפין.

Noga Lavie

New member
תודה

את הקישור לאימוץ עשיתי אני, זיו לא התייחסה לאימוץ ולו במילה.
מצד שני, איך אפשר להסביר את מראה האחים, הכה שונה אחד מהשני, אפילו את הנחת הבסיס שבציורי פנטזיות מותר הכל?
ואיך אפשר להסביר חיים בעבר כחתולת רחוב קטנה, כשעכשיו בעליל היא בבית משפחה עם הורים ואחים, אם אימוץ אינו חלק מהסיפור?

משתפרת

New member
אהבתי את הסיפור

היחסים בין בני המשפחה, העיסוקים והבילויים. יפה. מניחה שהיא מספרת ומציירת דברים שהיתה רוצה (אחים, סוסים...)

Noga Lavie

New member
תודה (לשתיכן)

לא יודעת כמה רוצה, כמו ככה רואה בעיני רוחה חיי משפחות אחרות.
* אח/אחות היא אולי רוצה, אבל להיות חלק ממשפחה עם ארבעה ילדים ממש לא.
* לאכול ארוחת בוקר לבד בפיג'מה יכול להיות כיף, בתנאי שאבאמא יעשו זאת.
* רכיבה זה הדבר היחידי שהיא רוצה, כי למרות שהיא אוהבת לשחות, היא לא רוצה שום שיעור שחיה, ובוודאי שלא שיעור מוזיקה.

למעלה