סיפורים פה!

shukpuck

New member
סיפורים פה! ../images/Emo119.gif

שבתי ובאמתחתי סיפורי יריד... ובכן, הגעתי ב10 וחצי בבוקר לגבעת רם. היה יום שמש אביבי וחם. התחלתי להקים את הדוכן, האוירה נרגשת, בסביבה כדבורים עמלות סטודנטים נוספים מקימים עוד דוכנים- בעיקר תכשיטים אך גם תיקים, כובעים סרוגים, תמונות מאוריגמי ועוד. מוסיקה ברקע - הכל עומד ב11. אני יושבת ומנסה לפתור פלונטר שנוצר לי בחוטי המוביילים. חם לי, ני מזיעה, נעשית חסרת סבלנות ומתעצבנת. הקשר רק הולך ומסתבך. בסוף חותכת חוט אחד ומשביתה מובייל פיות אחד. לא נורא, יש מספיק אחרות. מספיקה עוד לצלם את הדוכן בשבילכן לפני שהארוע מתחיל ב12. האנשים מתחילים לטפטף. איפה כל הכמויות של האנשים שקיוו שיבואו? בטח עוד ישנים, גם ככה ההופעות מתחילות רק באיזה 4 או 5, לא יודעת. הדוכן שלי ראשון, כולם רואים, חלק עוצרים, מחמיאים, שאלים שאלות. אף אחד לא קונה. הדברים ה"איכותיים" יקרים להם מדיי, הדברים הזולים, דווקא מתלהבים אבל מכיוון שאני ראשונה הם ממשיכים לדרכם ומבטיחים לחזור. השעה אחת. אנחנו ליד המזרקה של גבעת רם. מדי פעם מגיע משב רוח המביא איתו טיפות מרעננות מהמזרקה. זה נחמד, עד שזה מתחיל להיות יותר ויותר תכוף. בסוף אני מבינה שזה גשם. מטפטף קצת, אני נעמדת ואיתי עוד כמה סטודנטים מתחת לשמשיה שמשמשת כמקום לתליית המוביילים. מכוונת את השמשיה שתגן גם על השולחן. הכל בסדר. פתאום טלפון- חברה שגרה במרכז העיר (לאורית דותן- זו עינת) -" יורד פה גשם ואני חושבת עלייך". מסתבר שאצלם זה ממש מבול. אני מתחילה להלחץ. תוך חמש דקות הגשם מגיע אלינו. האנשים נעלמים להם. כולם מכסים את דוכניהם. אני עוד מתגוננת עם השמשיה. מקווים שזה גשם מקומי ויפסק במהרה. אחרי 10 דקות מגיע משב רוח שהופך את השמשיה. אני מתחילה להוריד את כל התלויים עליה (הכל מסתבך מחדש, שיט!) מהר בשביל לסגור אותה. אני טיפה סוגרת אותה כך שהיא עדיין מגינה על השולחן, אבל כבר אין מקום בשבילי. הגשם יורד בכל עוזו. אין אף אדם בסביבה, פרט לסטודנט שנשאר וצורח לשמיים שהוא לא מוותר, שאלו שבע השנים הרעות והוא יחכה לשבע השנים הטובות.. אני מתחילה בדחילו ורחימו להכניס את התוצרים חזרה לתיקים, לאט לאט שלא ירטבו לי. אני נרטבת לגמרי, הכל ספוג, הג'ינס, החולצה, הצעיף, הגרביים, השיער, המשקפיים (חבל שאין להם וישרים
). אני חונה רחוק. וצריכה שתי נגלות לאוטו להעמיס. כבד לי, אני רטובה, נתפסות לי הידיים. נקרעת לי השרשרת וכל החרוזים מתפזרים באוטו. קוזט מעלובי החיים? זו אני. נכנסת לאוטו, מתפשטת עד כמה שניתן, מפעילה חימום, עושה מדיטציה 10 דקות, מפעילה רדיו וחוזרת הביתה - כבר בירידה מהרי ירושלים, השמש יוצאת. הכלבה, יבשה לחלוטין, מקבלת את פניי בקשקושי זנב- אין סימן למה שקורה חצי שעה נסיעה בסך הכל. מקלחת חמה, תה חם, ויאללה לישון צהריים! אז זהו, זה סיפור היריד המוצלח שלי. סך הכל - חזרתי מוקדם הביתה, כל הדברים נשארו אצלי, והספקתי ליוגה, שהצטערתי שאפספס... אז מה רע?

shukpuck

New member
ועכשיו תמונות ../images/Emo13.gif

זה הדוכן במלוא הדרו. אל תדאגו- חלק מהדברים פה הם להדגמה וקישוט ולא למכירה (לדוגמא - הגמד הגדול)

shukpuck

New member
אמא אווזה (ברבורה)

אווזים שאיולי לימדה אותי להכין- תודה מותק!

shukpuck

New member
פראפרזה על פיות השקדיה של אמונה

הפיות הפכו אצלי ל"בובות דאגה". מספרים להן את הצרות, שמים מתחת לכרית והכל מסתדר...

shukpuck

New member
הנעלולים של איולי

אלה נעלולים שאיולי הכינה - היו הלהיט של הדוכן. אם מקריאות "איזה מתוק" אפשר היה להתעשר- איולי כבר היתה מליונרית...

shukpuck

New member
סל חיות הלבד

במרכז סוס בהשראת הסוסים המדהימים של אורית דותן.

shukpuck

New member
מובייל דגים

גזרות קיבלתי חלק ממישהי בקומונת תפירת הצעצועים וחלק יצרתי לבד..

shukpuck

New member
אווה מריה

רציתי לעשות אמא ותינוק, יצאה לי קצת מריה הקדושה...

איולי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo99.gifאיזה שולחן זוהר! מלא כל טוב!

מקסים מקסים מקסים! מבקשת קלוז אפ על הגמד הגדול ועל כלללל המקסימונים הקטנים שבסלסלה! הגשם לא הצליח להרוס את כל היופי והחום והאהבה שהשקעת בעבודות כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shukpuck

New member
בבקשה אהובתי

תמונות שכבר הועלו בעבר בקומונה, אבל תמיד נחמד להעלות שוב..

איולי

New member
משו משו!!!!!!!!!!! יש סיכוי

לצלם אותו כשהוא יוצא לטיול בדשא? יחד עם החברים הקטנים שלו???????? מגיע לו בוק..... קשה לי לדמיין את הגודל שלו ככה

shukpuck

New member
בובי אני פשוט אביא לך אותו בlive..

שתראי ותרגישי. הוא בגובה של 40 ס"מ בערך.

shukpuck

New member
איולי, אני כבר שעה

מנסה למצוא את הפליקר שלך, להראות לברק- את יכולה לתת לי לינק?

../images/Emo6.gif העיקר שאת מחייכת ...

המשפט הכי שנוא עלי זה ...."דודה/אמא/חברה שלי יכולה לעשות כזה ... את רואה עושים מפה ככה... ובצבע ככה... אי אבקש ממנה."

שוקפוק../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo4.gif

מוכרחה לספר לך שחשבתי עליך לא מעט באותו יום עגום וגשום אני נתקעתי באזור מרכז העיר - ומאחר ולא לקחתי איתי את הרפסודה - נשארתי תקועה שם עד יעבור הזעם - קרי הגשם. זה פשוט לא יאומן איזה מבול ירד, והיה ברור שיפזרו את היריד ואת האירועים של יום הסטודנט ויום ירושלים. בכל מקרה התבאסתי בשבילך (וגם זכרתי שזו הפעם השניה שאני יודעת עליה שפיגעי מזג האויר משנים אצלך תכניות בעניני יריד.). ח.ח. על קור הרוח ועל התמונות - ואיך אמרת - לפחות הגעת לשיעור היוגה אותו לא רצית לפספס מלחתחילה.

שוקפוקית...

אחלה עבודות הצגת ביריד והדוכן נראה נפלא. אל תהיי עצובה, כנראה שמה שקרה היה צריך לקרות תהיה לעבודות הזדמנות נוספת להמכר. כנראה לא התחשק להן להפרד ממך. יעל באמת סיפרה לנו שהיריד בוטל בגלל המבול.

למעלה