סיפורים פה!

חמודה, תודה על הדקות המהנות שהענקת לי

עכשו, הספור כתוב נפלא על אף היותו לא כל כך משמח, נראה שרוחך הטובה חזרה אליך, אפשר להיות איתך בכל רגע שהיית בו וכמעט להרגיש את הגשם והרטיבות הדוכן נראה מאוד ססגוני ויפה, עבודות שלא ראינו עד היום מושכות את העין, הנעלולים של שתיכן מתוקים וכשרואים את הכל ביחד זו ממש חגיגה לעיניים. הקשר ושיתוף הפעולה בינך לבין איולי מאוד שמתגלה כאן משמח מאוד את רואה -בכל זאת הרבה דברים טובים סביב העניין הזה וזה מה שחשוב וצריך לזכור באשר לנושא המכירות: לצערי בני האדם שחולפים על פני הדוכנים לא ממש מבינים מה האדם שיצר השקיע בעבודותיו בפרט שמחירם אף פעם לא מצדיק את ערכם האמיתי, אני מקווה שיגיע יום כזה שבו האומנים יוכלו גם הם להתפרנס בכבוד. אני יכולה לספר לך שלעיתים כשאני צריכה ל"תגבר" את מספר תלמידי אני יוצאת לירידים, הקף המכירות שלי אף פעם לא גדול אבל אני מצליחה ל"אסוף" תלמידים חדשים, מי יודע, אולי בבוא היום תלמדי גם את ואז הירידים יצדיקו את עצמם? למדתי לא לסגור את הדלת אם אני לא בסכנה ולקבל את פני הבאות בברכה מפני שלעולם איני יכולה לדעת מה יילד יום

אני חושבת שצריך לפתוח חנות אמנים

בשיתוף פעולה. ההוצאות יתחלקו בין כולם וכך גם משמרות העבודה והפרזנטציה בחנות תכבד את העבודה.

shukpuck

New member
רעיון נהדר. מזכיר לי את רעיון ה"גן הורים"

אין כמו אנשים שבאמת יש להם נגיעה ורצון שהעסק יצליח בשביל לנהל אותו..

nbrosh

New member
בדיוק, גם לי יש רעיון כזה..

אני קוראת לו קולקטיב הנשים שלי. יש לי הרגשה שקב' נשים יוצרות מביאה אנרגיה טובה לתוך מיזם כזה. אני כמובן רוצה להשתתף באחד כזה בצפון, קרוב למקום מגורי. אני מכירה מיזמים כאלה בערים, לא כולם מוצלחים, הרבה אינטריגות. כנראה חשוב לעשות עבודת הנחיה לקבוצה, יחד עם הקמה עסקית. וכמובן, לבחור את השותפות בפינצטה.

e m u n a

New member
סוף טוב הכל טוב ../images/Emo66.gif

שעור חשוב היה פה, ונראה שעברת אותו בגבורה...
יצרת באהבה, פתחת שולחן מכובד, הספקת ליוגה, המשכת לחייך... מחכים ליריד הבא... תודה על השיתוף

hen79

New member
אהבתי מאד את סוף הסיפור ואיך שהתייחסת

למצב. ירידים זה לא דבר פשוט, אנשים אוהבים להסתכל בדברים יפים אבל הם תמיד יקנו את הסטנדרטי או את הזול. מקווה שתצליחי.

nbrosh

New member
בתור מי שיש לה דוכן קבוע..

יריד ודוכן הם עסק סופר רציני ואפילו מדעי. ומי שהשתתפה יודעת. נכתבים על כך מאמרים וספרים: איך מסדרים דוכן, המגוון, המחירים. האינטרקציה עם הלקוח. בארה"ב יש אנשים שזהו עסק לכל החיים עבורם. אותי זה ממש מרתק. כל יום אני לומדת דבר חדש ונעזרת הרבה בחברות הותיקות שסביבי. יש גם הרבה התכוונות רוחנית בענין. אני קוראת לזה ויתור וכניעה. הלחץ למכור מקלקל את הענין לגמרי. וזו ההתמודדות הכי רצינית.

קראתי את הסיפור בנשימה אחת. כתבת בצורה מאוד

יפה והעברת נפלא את האוירה ומצב הרוח. לא תמיד הדברים מסתדרים כפי שתיכננו אותם. אלה החיים, לפעמים טובים ויפים ולפעמים לא צפויים או מתסכלים. ולגבי העבודות עצמן- מאוד ססגוניות ויפות. המוביילים מקסימים, כולם, ורואים שעבדת המון על כל אחד מהם. הנעלולים חמודים מאוד וגם הברווזים. שולחן לתפארת ותראי שבאחד הדוכנים הבאים יהיו לו הרבה קונים.

שוקפוק...איזה סיפור ...יעל באמת אמרה לנו

בשעור שהיריד פורק בגלל הגשם. את כותבת כל כך יפה וכל כך מסביר...שממש הרגשתי שאני מצליחה להרטב מהגשם. הכנת שולחן נחמד מאד ואני בטוחה שתהיה לך עוד הזדמנות להציג ולמכור את התוצרת

למעלה