סיפורי גבורה....

סיפורי גבורה....../images/Emo157.gif

עד כמה עזרה לכם העובדה שהינכם מתאמנים באומנות קשה ברחוב?? אפשר לתת דוגמאות שנמנעתם להכנס לעימותים, ואפשר לתת דוגאות על עימותים שהיו לכם.... GO FOR IT יניב

לי בתור נער...........

התחיל איתי איזה ערס שלצידו חברתו... כנראה הוא רצה להראות לה עד כמה הוא גיבור.... אני הולך לתומי ברחוב, והם עוברים מולי, פתאום הוא נעצר ואמר..." אתה מסתכל על חברה שלי..." אפחד לא מסתכל על חברה שלי... ומייד הוריד לי כאפה..... היא מצחקקת לה להנאתה........... אני בהלם של הכאפה, אומר לו בכלל מכוערת מי מסתכל עליה...., אז הוא מוריד לי עוד כאפה, אבל מה עכשיו היא כבר לא מצחקקת.... האיש אחרי הכאפה השניה ראה מה טוב .. והתחיל לתקוף בצורה יותר מסיבית.... עכשיו, אז התאמנתי בשוטוקאן והרבה לא ידעתי.... מהלחץ תוך כדי שעמדתי את העמידה התקנית של הקראטה רגל אחורית משוכה לאחור ונעולה ורגל קדמית ב 90 מעלות.. (נו טוףףף מה כבר אז ידעתי...) שלחתי אגרוף אחד מהמותן ישר לראשו אבל משום מה זה פגע לו בשקע הכתף.. והוציאה לו אותה מהמקום... בזה כמובן תם הסיפור שהחברה שלו צורחת עלי מה עשיתי לאהובה והוא נאנך מהכאבים.... ואני ברחתי משם ........... כמו שאומרים...יותר מזל משכל... יניב

Be Real

New member
חחחחחחח יניב, אתה מזכיר לי ...

כל יום בבית ספר בין ההפסקות אנחנו עושים מן קרבות מטופשים שהמטרה היא לפגוע בשקע הכתף שזה אחד הדברים היותר כואבים. אני במגמת כדורסל ואצלי בכתה אין אחד שהגובה שלו פחות מ-1.80 חוץ ממני כמובן. כולם בסביבות ה-1.90 כל ''קבוצה , וכמובן לחמוק מה"יריב". אם מישהו ב"צרה" חבריו לקבוצה לא מפריקים כמובן ובאים לעזור לו. מי שמבין בעניין יודע שיש איזור בכתף שהוא מאוד רגיש למכות מדויקות שנכנסות ואם באה מכה חזקה לתוך הכתף זה כאבים איומים שנמשכים גם לכמה ימים. ואנחנו, חבורה של מזוכיסטים, אותנו זה לא מעניין.. צריכים לראות איך אני מוריד ילדים מגודלים 1.95 בגלל כמה מכות מדויקות לכתף. זה אחלה של דבר! למה אני מספר לכם את זה? 2 דברים. 1. יניב, הזכרת לי את זה. 2. זה טוב שאתה נקלע למצבים ברחוב לא פחות מלואוקיק. אם בא אליך איזה ערס שחושב שהוא חזק, אתה נותן לו מכה לשקע הכתף ועוד לפני שהוא מספיק להגיד "אחחח, יא מניאק" אתה נותן לו את השנייה ואם צריך את השלישית. זה מכפיל את הכאב בצורה שאי אפשר לתאר. ומיד אח"כ בורחים כי למרות הכל סכינים לא חסרים. (לא זה לא קרה אף פעם אבל אם זה יקרה אדע איך להתמודד עם המצב)

Be Real

New member
שכחתי לציין.

שהכאב של המכה מזכיר קצת את הכאב של לואוקיק. לא מבחינת זה שכואב הרגל, הרי זה בכתף. למה זה מזכיר את הלואוקיק? א. כי זה כואב אבל אם מתרגלים אז אתה יכול להתמודד עם זה. ב. כי כשנותנים לואוקיק לבנאדם לא מנוסה ואח"כ מיד עוד לואוקיק לאותו איזור הוא מרגיש את המכה השנייה לא כפולה - אלא משולשת ומרובעת !! הכאב חזק יותר מכל.

broccoli

New member
פעם בקניון

תפסו אותי כמה ערסים והתחילו לדחוף ולקלל. אז תפסתי אחד בגרון (לא טכניקה, סתם תפיסה). ואז פוצצו אותי מכות. יצאתי גבר גבר.

איקו

New member
מאז שאני מתאמן לא יצא לי מכות !!! א

אבל.. שמעתי סיפור נחמד שקרה למאמן העל רן קאושינסקי הסכיתו ושימעו ... לרני יש למי שלא יודע מועדון לילה בחיפה "החורבה " ויום אחד הגיעו לריב במועדון שלו 7 בחורים אוהבי מכות ,מיד קראו לרני השומרים והוא יצא כדאי להרגיע אותם לא למכות , אבל איך שהוא יוצא החוצה כל השומרים שהיו איתו נעלמו .... הוא נשאר לבד הגבר שבחבורה שכנראה לא מכיר מאמנים לאיגרוף תאילנדי התקדם וחטף מכה לאף השני חטף בעיטה יפה לראש ... והממ.. כל השאר הבינו מה קורה ונעלמו .... לתמיד .... (בקרוב סיפור חייו של רני בלוחם המובחר )

איקו

New member
מה קורה באמת מבחינה משטרתית ??

האם מותר להשתמש בידע שלנו?

ננדין

New member
האמת, שהשוטרים היו ממש נחמדים

יש נטייה תמיד לשנוא שוטרים אבל אני הייתי כול כך מבוהל והאזור הזה בת"א נראה לי כל כך מפחיד באותו גיל, שברגע שראינו ניידת קפצנו לכביש ועצרנו אותם והיינו כל כך שמחים שמצאנו שוטרים. מה שלא סיפרתי שם, זה כשברחנו, רמות האנדרנלין בגוף שלי היו כל כך גבוהות שכשרצנו נפלתי פעמיים מהשפעת האנדרנלין, לא התעלפתי או משהו פשוט משהו ברגליים נדפק... והשוטרים שתשאלו אותנו אמרו לי שהיינו בסדר ורק ניסו להרגיע אותנו הייתי בטוח שאני הולך גם להיסתבך אבל לא דיברו איתי שוב אחרי שהחוקרי נוער תשאלו אותנו ואמרו שהוא נתפס והוא בטיפול. אולי בגלל שהיינו ילדים, אני לא יודע, אמרו לנו שזה היה הגנה עצמית והכול אבל אני לא עורך דין. באמת, מישהו יודע מה העמדה החוקית בנושא?

nimiz

New member
אווווווו,טוב,אז בשנת 90,אחרי ארבע

שנות אימון אצל שוקי רון, ביום שישי אביבי אחד,הריצה לי ידידה טלפון והזמינה אותי לסופשבוע פרוע. טוב,אני נוסע אליה ןמול הבימה נעמד מאחורי רכב ברמזור אדום..מתחלף לירוק,הוא לא זז,אני מצפצף,הוא מוציא לי אצבע משולשת ולא נוסע,(האלו,רותי מחכה,זוז..)אני מוציא את הראש מהחלון,צועק לו,"זוז כבר יאמאנייק"..והבחור עושה את התנועה הכ"כ מוכרת של,מושך האנדברקס משחרר חגורה פותח הדלת..עכשיו,אני 1.90,בד"כ אנשים מתעצבנים יוצאים מהאוטו עושים רעש וצילצולים,אני יוצא מהאוטו,הם עוברים לדיבור של "לא יפה ככה" כרגיל,אני יוצא מהאוטו,נעמד זחוח,בסיגנון למה מי אתה, הבחור,רוטווילר נמוך ודחוס,הרבה יותר חזק ממני,(אופס הסתבכתי),ושוקל לפחות 10-12 קילו יותר ממני, מגיע אלי, ודפק לי ימנית קצרה ויעילה בלחי שהמאלית,אני עם כל הגובה שלי,טס לרצפה ובדרך אני אוסף את הדלת של האוטו עם הראש...מה פחדתי.. קמתי,נעמדתי, והצלחתי לתת לו שמאל ימין ישר ללסת,ההוא נהיה גרוגי,והוא ירד למטה,טומן את הראש שלו בבטן שלי והידיים שלו מחזיקות אותי מהצדדים..ואללה שלא ידעתי מה לעשות עם זה אף אחד לא עשה לי את זה במכון,אחרי שניה של הלם אני אומר אהה כן
והברכיים נכנסו לעבודה,אבל כמו במכון,היה זמן רגל יוצאת אחורה וחוזרת עם תנופה של האגן,הראשונה לבטן שלו,הרימה אותו באוויר,ועוד הרבה מדי לפנים.נשברו לו שיניים קדמין,עצם הלחי,והאף,וצלע...אני מסיים איתו,הוא בלי הכרה,אני עם ברך שמאל סדוקה,מרים את הראש כולי רועד כמו כלב חולה מרוב אדרנלין,ןקולט שנוצר מה-זה פקק,(יום שישי ב-12 מול הבימה..)אני מוקף באנשים שמפחדים להפריד,או שלא הספיקו,זה נמשך הערך חצי דקה...והם צועקים לי עזוב אותו הרגת אותו,מה זה אינטיפדה משוגע... מה זה נעלבתי.. לך תסביר שהוא התחיל, הערתי אותו,ההוא מתעורר דבר ראשון מבקש ממני למצוא לא את הרייבאן..לך תבין..

orslimy

New member
ככה התחלתי...

גדלתי ברחובות לא מקום נחמד לעומת ערים אחרות.. מי שמכיר את גן ההגנה היה אומר לך לא להסתובב שם סתם הייתי בכיתה ז' אני וחבר הלכנו לסרט, ולקחנו קיצור דרך הגן פתאום איזה ילד קטן מתחיל לקלל אותנו, אז אמרנו לא שיעוף לפני שניתן לו מכות... אז פתאום מגיעים 15 ילדים מכל מיני גילאים ואומרים שצחקנו עליו ועכשיו הם ירביצו לנו...אני הייתי קציצה, וחבר שלי, המפקיר התימני הזה...ברח לי הם התחילו להרביץ לי, אז הכנסתי לאחד אגרוף בבטן והוא נפל, אבל אחרי זה הם התעצבנו ממש, מזל שלי שהיה שם חייל שהפריד והעיף אותם. חודש אחרי זה נרשמתי לאיגרוף תאילנדי אצל אדון יוסף שוקרון ומשם עברתי ללחימה משולבת....

chermon

New member
נוק אווט בקניון

אחרי מספר רב של שנות אימונים זה הגיע..הרגע המיוחל. קניון רוטשילד ברשל"צ..יום שישי בסביבות 1 בלילה, אחרי סרט טוב עם ידידה טובה (שלעתיד נהיית חברה) ולפני הקפה הטוב עם הוואפל הבלגי שאחרי הסרט... חמישה ערסוואטים גדולים שנשלפו מהרחוב..וככה זה התחיל: "ילד..בוא רגע!" קול מפחיד שלא מותיר מקום לסירוב... ואני, כמו ילד תמים וטוב הולך כאשר אני מחזיק את היד לידידה שלי שכולי מזיע ורועד מפחד... "יש לך פלאפון?!" שאל בתקיפות הביג בוס של החבר'ה. "אממ..כן, למה?" עניתי בקול של עכבר קטן בן 14. מייד אח"כ טסה לי ימנית אכזרית ללסת שהייתה מביישת אפילו את מייק טייסון. אחרי רבע שניה של התעשתות העזתי להרים את הרגל לבעיטת פטיש שהפילה את הבחור המגודל לריצפה (מחזה מלבב..זה כמו לראות איך מפוצצים בניין) כמובן שניצלתי את ההזדמנות ששאר החברים שלו נכנסו לשוק כדי לברוח משם עם ידידה שלי אל הוואפל הבלגי שחיכה לי

chty

New member
ערסים זה רע...

קודם כל.. אני בן 14 וחצי... שוקל 50 קילו.. (שרירים..חחח) גובה 1.67 השנה... כאשר הלכתי לאימון של לחימה משולבת בנתניה... אני מגיע מקדימה אז יש לי הרבה מוניות והרבה ללכת.... אז ככה... הלכתי לתומי ברחוב... להגיע למכון סוף סוף... ואתם יודעים.. נתניה=הרבה ערסים! אז אני עובר בדרך... ורואה חבורה של אנשים.. אני לא מתייחס.. כאילו מה כבר... כולה אנשים... ולא שמתי לב.. והתיק הענק שלי פוגע בטעות באחד הערסים.. לא שמתי לב בכלל שפגעתי בו... אני ממשיך ללכת.. פתאום אני מרגיש כאפה חזקה בעורף... אני מסתובב ורואה איזה ערס בעירך בגיל 17 גבוה וחזק... אני שואל אותו לתומי... "למה זה היה??" והוא אומר לי.. "עוד שניה אני יראה לך מה זה היה".... אני שאני מתאמן כמעט שנתיים בלחימה משולבת נתניה... מתאמן כל יום.. בעיקר על הגנה עצמית ומתאמן פה ושם בג'ו ג'יטסו ברזילאי... לא חשבתי שאני הצטרך את הידע הזה למשו כזה... אבל תוך כדי שהוא אומר את הדברים האלו... אני רואה אותו מתכונן לתקוף.. אני רואה את הידיים שלו מתכווצות לעט לעט... אני שומע את הקליקים שלו (של ההצבעות..) (שכחתי להגיד שמתיי שהוא נתן את הכאפה נפל לי התיק...). ואז אני נכנס לאטרף כזה.. אנדרנלין זורם בכל הגוף... ואז אני רואה את האיגרוף הימני בא... אני תופס אותו לברך.. (לא כמו באגרוף תאילנדי.. זו תכניקה שלימדתי את עצמי...) מכניס לו תוך כדי שאני מכניס את הברך מרפק לאף... הכנסתי לו את הברך ישר למפתח הלב.. (חבל על הביצים... אני רוצה שיהיו לו ילדים.. חחח סתם סתם פשוט זה "עף" ישר למפתח הלב..) הוא מתחיל להיות כמו האלה שלא מרגישים כלום.. הוא נהיה מטושטש.. אבל אני עדיין לא סיימתי.. צריך לנטרל אותו לא?! תפסתי אותו והפלתי אותו..הייתי במאונט עליו.. הכנסתי לו איגרוף בכבד.. והוא שלח את היד להגן.. (כמו שרציתי...לא שזה היה מתוכנן.. אבל זה בא לבד..) תפסתי לו את היד ועשיתי לו בריח... הוא בינתיים מתחיל לבכות כמו לא יודע מה.. לצעוק ולילל... החברים שלו ראו אותי.. והם התחילו לבוא.. אחד מהחברים שלו בא לעזור לו.. (אני עדיין מחזיק אותו בבריח..) אני אומר לו "אם אתה רוצה שלא תישבר היד לחבר שלך.. תילך אחורה מהר!" הוא הלך אחורה... נתתי בעיטה קטנה לערס שעשיתי לו את הבריח .. (על הריצפה.. רק שלא יקום לי.. ) לקחתי את התיק... ושמתי ריצה של החיים שלי!! אני אומר לכם.. בחיים לא רצתי ככה..! אני חייב להגיד שממש התפעלתי מהכח שלי וגם הייתי ממש בלחץ מיזה.. אני לא יודע איך.. אבל הייתי ממש בשליטה מתיי שזה קרה... אבל אחרי זה התחילו כל הרעידות... מתיי שהגעתי.. הראתי לחבר שלי שהוא שומר במועדון לילה... חגורה כחולה.. מה עשיתי לערס הזה.. הוא אמר לי כל הכבוד.. אבל לא לעשות זאת שוב.. פשוט לברוח... ולא לנסות כלום... למרות שאני מבין למה הוא אמר לי את זה.. אני הייתי נישאר...! הסוף!! מחכה לתגובות... יניב אני הייתי שם את השירשור הזה "נעוץ" למעלה.. שלא יברח לנו!(עצה שלי..)

chty תותח על אתה....

בן 14 ששוקל 50 ק"ג והתגברת על ערס מצוי בן 17 אל מול חבריו... כל הכבוד!!! אצל מי אתה מתאמן בנתניה לחימה משולבת? יניב

chty

New member
אני מתאמן

אני מתאמן אצל עופר דודלזק... אני חייב להגיד שהוא פשוט בן דם נפלא! לא ראיתי הרבה בני אדם כאלה! וחבל בנוגע לניעוץ... אבל חפיף...

למעלה