סיפורי גבורה....

אהה אחלה... אני לצערי...

לא יצא לי אף פעם להכיר את המאמנים עופר, נגר, פרנקו , מהבחינה של לראות איך שהם מאמנים. בכל פעם שניסו אצלנו לארגן מפגש של כל שיטת לחימה משולבת אפילו בדשא בפארק הירקון זה תמיד נתקל בבעיות כאלה ואחרות .... יניב

chty

New member
מה שהיה היה..

אני לא רוצה להיכנס לזה אפילו... זאתי בעיה של המאמנים.. לא שלנו המתאמנים... כי אנחנו לא יודעים את כל הרקע.

לגבי נעיצת השרשור...

לצערי אין אפשרות לנעוץ שירשור לאחר שעברו 72 שעות... המערכת פשוט לא מאפשרת לנעוץ... יניב

אממממ

אה הנה.. ישבתי עם ידידה סתם כזה בעיר, פתאום מגיעים שני עארסים כאלה (עם הפומה והכל).. והם הכירו אותה כזה אמרו לנו שלום ואחד ביקש שיחה, אמרתי נו מה נביא לו, הבאתי לו.. הוא מסטיים לדבר שם ת'פלאפון בכיס ומסתובב והולך.. "אה גברבר, שכחת משהו" -"מזה? חואה בפנים" וחבר שלו עם הבעת פנים של טיפש (אתם ידועים למה אני מתכוון) מתחיל לצחוק צחוק קלאסי של חה חה חההההההה חה חה אני קמתי ואמרתי משהו באופן יפה יחסית שאממ שהוא יביא לי ת'פלאפון. חואה חואה, יודע מזה חואה? ומוציא ת'פלאפון מהכיס כזה ומזיז לי אותו ליד הפנים. וחבר שלו עושה משהו, אני כמיר אותך אתה, אתה הרוסי המעאפן הזה ששפך ת'קפה במכון (היה איזה סיפור לא נכנס לזה עכשיו) בזמן שהוא אמר את זה חבר שלו זה עם הפלאפון מוריד לי מכה לכתף.. אני חייכתי הורדתי לו אגרוף צדדי עם שמאל וישר מרפק כזה איפושהו לפ]ני עם יד ימין, הפלאפון נפל. אני התקופפתי רגיל הרמתי ת'פלאפון, שוב חייכתי והלכתי, הם התרחקו גם כמה צעדים וצעקו שהם עוד יתפסו אותי, אממ הם לא ממש עשו שמהו, למרותש ראו אותי כמה וכמה פעמים מאוחר יותר...

Be Real

New member
חחחחחחח ערס עם פומה...

וואי וואי יש לי כמה כאלה ליד הבית הם מצחיקים כל השבוע הם רוצחים אונסים דוקרים שוחטים הורגים מרביצים מקללים מעליבים משמיצים מאיימים מטרידים - יום שישי: בית כנסת, כיפה... חחחחחחחחח אלה הכי טמבלים!!

למעלה