הא.. -תשובות- ../images/Emo74.gif +תרגיל
בקשר לשאלות... -הקשרים שלי עם אותה ישות כתמיד, הוא מדריך אותי ואני מקשיב
-הם לא הסתיימו.. -לא הבנתי למה התכוונת בלראות מה יקרה.. -וזה לא היה הקטע של להתבייש מלפנות אל בחורה, זאת הייתה ה-בחורה..:-הממם קראו לי כמה מקרים דומים.. בקשר לקריאה לאנשים שיעזרו לי או משהו לא משהו ששווה לציין, בקשר לאיתור אנשים זאת הייתה פעם ראשונה. אבל השתמשתי בזה בעבר למצוא את הדרך כשהלכתי לאיבוד. אני כבר לא עושה את זה לאחרונה.. -אתה יודע מה? אני אנסה ליצור תרגיל ספציפי לאיתור בחורה תאימה לך + היתרון של היא זאת שתפנה אליך
אני אנסה את זה ואחזור אליך... רק תזכיר לי. באופן כללי.. את כל זה אפשר גם להשיג מתקשור עם האני העליון והלב שלך. תן לי לכתוב פה תרגיל בנושא. אפשר להגיע לאותם תוצאות עם חלקים בישות שלך כמו עם ישויות אחרות. זה קטע שהוא חלק מעבודה שכתבתי בנושא.. אני מזהיר מראש זה הולך להיות ארוך! לימוד עצמי בסופו של דבר אם אין לכם מורה שילמד אתכם את אומנות הקסם או שפשוט החלטתם שצורת הלמידה הכי מתאימה בשבילכם היא למידה עצמית. ספרים והרשת זה מקור לא רע למידע אבל בסופו של דבר את החומר הכי רציני תוכלו ללמוד לבד ומעצמכם. מכיוון שלמידה עצמית מסוג זה היא ייחודית לכל אדם אשתדל להביא לכם כמה קווים מנחים שבעזרתם תוכלו לבנות את תוכנית הלמידה העצמית המתאימה ביותר לכם. בואו נתחיל עם מההתחלה. סביר להניח ,שאם אתם חבר´ה מתחילים, רובכם לפחות עד עכשיו היו רדומים מבחינה מאגית. עכשיו כשיש בכם רצון ללמוד אתם תתחילו לאט לאט לקבל עזרה מלמעלה. לא אל תדאגו לא ינחתו חייזרים בחצר האחורית שלכם וילמדו אתכם, אלא פשוט האני העליון שלכם (החלק בנשמה שלכם שפועל באופן "אוטומטי" צופה עליכם מלמעלה ומדריך אתכם לארועים אשר ילמדו אתכם את הדברים שהייתם אמורים ללמוד בחיים הנוכחיים) יקבל את הכוונה שלכם להתעסק בנושא ויפגיש אתכם עם ארועים, אנשים, או ספרים אשר יסייעו לכם בלימודי הקסם שלכם. כדי לזרז את התהליך אתם יכולים לפנות באופן אישי אל האני העליון שלכם ולבקש ממנו לעזור לכם בלימודי המאגיה שלכם. שימו לב שאתם צריכים להתנהג בנימוס לכל ישות כלשהי שאתם מבקשים ממנה עזרה או פשוט מדברים איתה. כמו כן האני העליון שלכם יכול לעזור לכם בעוד דברים חוץ מידע, כמו למשל הקרנה אסטרלית או חזיונות. או שהוא יעזור לכם באופן ישיר, או שהוא יפנה אתכם לגורמים המתאימים שיעזרו לכם. הדרכה לתרגיל להתקשרות עם ה"אני-העליון" שלך - שבו בנוחות והירגעו. לאחר מכן תתחילו לעשות מדיטציה. לאחר כעשר דקות של מדיטציה החלו לדמיין כמעין חדר בעל אופי נוח למראה (ספות נוחות,כריות, שולחן) עכשיו דמיינו את עצמכם ממוקמים בחדר, עכשיו קראו לאני העליון שלכם להופיע בפניכם על ידי אמירת משהו בסיגנון של "אני מבקש מאני העליון שלי להתייצב לפני", בנקודה זאת האני העליון אמור להופיע. או שהוא יופיע בצורה מלאה וברורה לפניכם, או שהוא יופיע כענן אנרגיה, הוא שהוא לא יופיע בכלל פשוט תרגישו את הנוכחות שלו. עכשיו הודו לו בנימוס על שבא, ובקשו ממנו לסייע לכם בלימודי המקשוף שלכם. לאחר מכן הניחו לו ללכת וצאו מהמצב של המדיטציה. בימים הקרובים שלאחר מכן יתחילו לצוץ בחיים שלכם כל מיני "צרופי מקרים" אשר יכוונו אתכם לכל מיני דברים שיעזרו לכם מאוד. לאחר שתלמדו לתקשר יותר טוב עם האני העליון שלכם תוכלו לבקש ממנו ללמד אתכם דברים יותר ספציפיים, ובתקופות זמן יותר מוגדרות. לאחר מכן תפתחו את התרגיל הבא בהתאם להתקדמות והצרכים שלכם. המשך להדרכה לתרגיל להתקשרות עם ה"אני-העליון" שלך - שבו בנוחות והרגעו. קראו לאני העליון שלכם להופיע לפניכם ע"פ הכתוב בתרגיל למעלה. לאחר שהוא יופיע בקשו ממנו בנימוס להעביר לכם מידע בנוגע לנושא ספציפי שבחרתם מראש ואם הוא יכול אז שיעביר את אותו חומר ביום יומיים הקרובים( בהתחלה אל תדייקו יותר מידי בזמן שבו אתם רוצים לקבל את השיעור, שיהיה בטווח של יומיים שלושה). הודו לו ותנו לו ללכת. ואז בימים הקרובים שימו לב לצורה שבה הידע יגיע אליכם. יכול להיות שתקבלו הארות פתאומיות בנושא, או שתשמעו את השיעור רץ בראש שלכם, או שתתחילו לכתוב על הנושא המסויים בידע רב. אחרי שגיליתם מה הדרך הטובה ביותר בשבילכם לקבל ידע תהיו יותר ויותר ספציפיים בבקשות שלכם, בנוגע לידע יום ושעת השיעור. עוד מקור מידע מאוד מאוד חשוב שיש לכם, הנשמה שלכם והיקום כולו. מכיוון ששני גורמים אלא הם בסך הכל השתקפות אחד של השני תוכלו להשיג את כל הידע של היקום בנשמה שלכם כך גם ההפך. הידע הזה יכול לזרום אליכם בחופשיות כי באופן כללי אתם אחד עם הכל, אין הפרדה בינכם לבין המכלול. רק האגו שלכם, תחושת העצמי שלכם היא זאת שיוצרת את ההרגשה שאתם מרכיב נפרד משאר האנשים, או משאר היקום. לכן אם תלמדו להסיט אותו קצת או להלחם בו מידי פעם תוכלו לקבל זרם של ידע ישירות אליכם. על מנת להקטין בהדרגה את המחסום שיוצר האגו, תנסו לשנות את נקודת המבט שלכם על העולם. תרגישו קרובים יותר לאנשים אחרים, תטפחו בקרבכם אהבה חובקת כל. ולאט לאט תרגישו את הידע זורם אליכם. עם הזמן תוכלו להפריד בין הידע החיוני לבין הלא חיוני ואפילו תוכלו לפתח גישה אל הידע המתאים לכם. תרגיל לתיעול מידע מהיקום אליכם- מצאו לכם פינה שקטה ונעימה בחוץ בין הטבע, במקום שבו איש לא יפריע לכם. שבו בו תנשמו עמוק ותרגעו, אפילו בצעו מדיטציה אם אתם רוצים. עכשיו הרגישו את הטבע סביבכם, הריחו את האויר, הרגישו את האדמה מתחת לכם, שמעו את רחשי הטבע. התמקדו בכל היופי הזה שמקיף אתכם, אהבו את היופי הזה והתמקדו במורכבות הנפלאה שלו, של החיים! הרגישו את עצמכם לאט לאט מתמזגים עם כל הטבע הזה, תרגישו כחלק מהצלילים, הריחות וההרגשות. עכשיו שאלו שאלה פשוטה כלשהי שאת התשובה לה אתם לא יודעים, וחכו. עדיין תרגישו כחלק מכל הסביבה שלכם, תפתחו יותר את לבכם ותקשיבו בבהירות לכל דבר. עם הזמן ייתכן ותקבלו תשובה כלשהי, או אפילו רמז לתשובה. ככל שתתרגלו יותר ויותר את התרגיל הזה כך תפתחו יותר ויותר את היכולת לתעל אליכם מידע מהיקום ואז תוכלו לקבל תשובות מלאות ומפורטות לגבי השאלה שלכם, בכל זמן ובכל מקום. הלב שלכם משמש כתור קישור בינך לבין נשמת היקום. אפשר לתעל דרכו מידע בדרכים רבות, והנה אחת מהם. דיבור עם הלב- פנו לכם כעשר דקות ביום לביצוע התרגיל הזה. ציינו לעצמכם בקול או בשקט כי ברצונכם לדבר עם הלב שלכם. עכשיו התחילו לדבר אל הלב שלכם ספרו לו על מה שקרה לכם במהלך היום, שאלו אותו שאלות והתייעצו איתו לגבי חיי היום יום, כמובן שאף אחד לא יענה לכם בשלב זה ולכן תצתרכו לענות לעצמכם. אל תירתעו מעצם העובדה שאתם מדברים עם עצמכם, לאחר כמה נסיונות של דיבור עם הלב, הלב יבין את הכוונה שלכם ליצור איתו קשר ואז יבוא ויענה לכם דרככם. כלומר הקול העונה לכם יקבל חיים משלו ודרכו יתועל ידע רב על פי מידת הצורך שלכם. למשל לאחר שהלב התעורר ועכשיו מדבר איתכם באופן פעיל שלו אותו שאלות לגבי מאגיה או דברים שאתם לא יודעים, וראו כיצד אתם מעבירים לעצמכם ידע שאף פעם לא ידעתם, ועצות כנות שאתם לא הייתם נותנים לעצמכם. שימו לב שבסך הכל הלב שלכם הוא חלק מכם ולכן אתם לא יכולים לשקר לו או ההפך. אם אתם חוששים שאתם בעצם מכניסים מידי פעם מילים לפה של הלב שלכם, אל תדאגו ברגע שכן תעשו דבר כזה הלב שלכם יקפוץ ויגיד שהוא לא אמר את זה אלא אתם. אז אל תנסו לרמות את עצמכם
אחרי שתשיגו יכולת דיבור עם הלב שלכם, אתם יכולים לפנות לדבר עם דברים אחרים כגון התת מודע של אנשים או עם צמחים. אם אתם מדברים אם תת מודע של מישהו אחר תמיד תזמינו אותו אליכם בנימוס ואף פעם אל תכפו עליו ליצור איתכם קשר. אתם יכולים להשיג הרבה מאוד מידע מחיות וצמחים, אז אל תזלזלו בהם ותתחילו להתייחס אליהם בכבוד. אם אתם אוכלים חיה הודו לרוח שלה על הבשר המקיים שהיא נתנה לכם, ובאשר לצמחים כנ"ל. באהבה רבה! שי.