סיפורי עוצמה חדשים (5)

קרן אור8

New member
עוצמתי ביותר

סיפורי העוצמה שלך פשוט נהדרים ותודה שאתה משתף אותנו בחוויות יפות אלה תענוג לקרוא , מודה מודה מודה מקרב לב נ.ב לא קיבלתי את המייל שלך , כמו כן ראיתי שלא נהוג כאן לפרסם אימייל אז הורדתי זאת , מה לעשות , לקח לי קצת זמן להבין מי נגד מי ... בכל זאת רוצה לדעת מה רצית לומר תכתוב לי באהבה ושנה טובה קרן אור

Jerald_Admonds

New member
האא

לא זוכר כבר מה שלחתי באי מייל... כניראה היה קשור לבקשת הסבר שלך על מאגיה וכו... לא נורא :)

מה?!?! ../images/Emo2.gif בטח נהוג, מ´זתומרת?!?

נהוג זה מה שכל אחד מאיתנו נוהג. אם תנהגי לפרסם כאן את האי-מייל שלך, אז זה יהיה עוד יותר נהוג... כרגע יש כאלה שלא מפרסמים את האי-מייל שלהם - ויש כאלה (הרוב) שכן מפרסמים את האי-מייל שלהם. אין ממה לחשוש, מומלץ לפרסם את האי-מייל! למה לא?!?!

Jerald_Admonds

New member
אייש אחי.. סיפור מדהים!

ועם זאת.. נכון שאני אידיוט?! (ראה הודעה נוספת שלי)

chanda

New member
I don´t think you are an idiot? ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

maybe I am giving you here to much kredit but your story was so real and so romantic that there has to be a continuance. I hope you will take up on Ben´s advice/tip and try to find her and not less important tell us what happened. Maybe it was just not the right timing for the perfect woman. I wish I had some half as romantic stories to tell about my perfect ben zug. I fear that I am far to rational for this kind of romantic setting . to summ up: I relay liked your story and bihlal I love the sipurei otzma... love chanda

Jerald_Admonds

New member
תודה:)))

אני לא חושב שאני אחפש אותה... זה באמת יהיה שווה אם תהיה לי את הא-ח-ת המושלמת ועוד בשלב כל כך מוקדם של החיים? יש לי גם ככה ידידה שקרובה לזה.. אני לא יודע בקשר לכל העיניין. אחרי שעזבתי את הקניון אמרתי לעצמי פספסתי פספסתי.. ואז פתאום עלה לדעתי- לא, לא פיספסתי... הרווחתי! מהחוויה, מהאמונה הנוספת, מעצם העובדה שבכלל הייתה לי הזדמנות לראות אותה.... אני עדיין זוכר את הבושם שלה למרות שעמדתי רחוק ממנה באותו הזמן. לפחות יש לי את זה. רק הרווחתי לא הפסדתי באהבה שי.

היי בן סיפור מגניב!!!!!!!

תגיד גם אנחנו נעשה תרגיל כזה????? ותגיד האם אפשר בקרב להעלים את תחושת הכאב בגוף, כמו שאתה העלמת את התחושה מהידיים ומהרגליים?????? בוא אני אתן לך דוגמא, האם כאשר מישהו נותן לי low kick או בוקס לבטן, האם אני יכול להעלים את התחושה של הכאב לשנייה????? והכוונה לא להילחם ללא תחושה כלל, כי בכל זאת הכאב מזהיר אותי מנזקים בגוף....... שלך באהבה, עידודודו הלוחם

קרן אור8

New member
איפה היתה ממוקדת מחשבתך בזמן התרגיל

כי אני , בד"כ שאומרים לי לא להתרכז במשהו אני ישר מתרכזת שם , למשל בימים אלה אני מנסה לאזן את האנרגיה בין שתי האונות שלי , הימנית חזקה מאוד והשמאלית הצלחתי להרגיש אותה ממש חזק רק פעמיים , כל פעם שאני מתרכזת בה אני מרגישה חזק את הימנית , מה דעתך ? עצתך ? איפה היית ממוקד בתרגיל שתיארת ? שלך באהבה קרן אור

לקרן אור היקרה!!!

המחשבה שלי... המממ... לא זוכר, זה היה לפני כ-15 שנים או משהו כזה... ברור שלא מיקדתי את המחשבה בתחושות של הידיים, אבל כן מיקדתי את המחשבה בכך שהידיים שלי חסרי תחושה או משהו דומה לכך. אני בטוח שלא עשיתי את התרגיל על ידי כך ש"ברחתי" משם למקום אחר (עם התודעה), אלא די להיפך, מיקדתי את התודעה בידיים ופשוט "העפתי" משם את התחושה באופן זמני. אני חושב גם שהייתי עסוק בלבצע זאת בצורה נכונה - כלומר לא לפגוע בידיים שלי, או לפגוע בתחושה בהם, אלא רק "לא להרגיש אותן". פרטי יותר על תרגיל האונות: - מטרתו - הקשרו - אופן הביצוע שלו - התוצאות המקוות... שלך באהבה, בן

Rebecca_y

New member
עובדות יבשות? לא בדיוק...

קודם כל, זאת פעם ראשונה שאני מבקרת בפורום. אני לא מתייחסת למה שאני הולכת לספר כעובדה יבשה. זה מפחיד אותי ומסקרן בו זמנית. כשהייתי בת ארבע, המשפחה שלי עמדה לנסוע לקרובי משפחה. הייתה לי הרגשה מאוד חזקה שמשהו רע עומד לקרות, ובמיוחד לאחי הגדול. לא יכולתי להסביר מה יקרה, פשוט ידעתי שאסון הולך לקרות. ההורים שלי בכל זאת נסעו. היתה לנו תאונת דרכים, הפצוע הכי קשה - אחי הגדול. כשהייתי בכיתה ג´, אחי יצא ערב אחד לעיר. בשעה 22:30 היתה לי שוב תחושה דומה. התפללתי שאחי בריא ושלם. כשהוא חזר הוא סיפר שמוט ברזל כמעט פגע בו, בשניה האחרונה הוא שם לב לזה וזז הצידה. לאדם שעמד מאחוריו התרסקה הלסת. (אח שלי היה אז צעיר, וסביר להניח שאם המוט היה פוגע בו, הנזק היה יותר חמור). מסתבר שהאירוע קרה בדיוק בעשר וחצי. ויש גם כמה דברים פחות דרמטים- הרבה פעמים כשאני מגיעה לאיזושהי תובנה על עצמי, אני בדיוק מוצאת ספר, שומעת שיחה, רואה סרט שמדברים בדיוק על החוויה שאני עוברת. רבקה

רבקה - ברוכה הבאה לפורומנו!!! ../images/Emo39.gif

מעכשיו - גם פורומך!
תענוג לקרוא את "סיפור העוצמה" שלך - תודה. שלך ב-
בן

Oranus

New member
ידיעת הדרך ,מזל או בעצם סיפור עוצמה

טוב , ממ... באמת שאני חושב שכניראה זה מזל , ואיני יודע עם גם אתם ניקלתם בדבר דומה , ניראה לי שתמיד שאני צריך להגיע למקום כלשהו ברמה של פגישה וכדומה וכאשר מקום זה שאני צריך לבוא אליו אינו מקום שאני מורגל להגיע לשם ולכן איני מכיר את הדרך, המוזר הוא שתמיד תקופה קצרה לפני זה (כמעט תמיד) קרה לי איזשהו מקרה בו עברתי במקרה באותו איזור , כאשר נכון לא החשבתי את זה כי לא הייתי אמור להיות שם ,אבל תקופה קצרה אחרי זה שאמרו לי שפגישה מסויימת נימצאת ב... ושאלו האם אתה יודע איפה זה , אמרתי כן כן וודאי ,והרי עם היו שואלים לפני שבוע או שבועיים הייתי אומר לא. מוזר לא? יותר מ-80 אחוז מהמקרים שלי הם כאלה הייתי אפילו אומר 90 היתה תקופה שאפילו לא הייתי יודע איפה זה כיכר רבין ,כי לא הייתי בקיא בת"א , לאחר בילוי שם לפני כמה שנים עם החבר´ה שלי ביום עצמאות אחד, (וכאשר לרוב אנו נוהגים לבלות יום עצמאות בעיר שלי ,או במקום אחר) את הפגישה עם החברה שלי היום שגרה בת"א -ובמקרה גרה בכיכר רבין המקום היחיד שידעתי איפה הוא נימצא ושם גם קבענו להפגש בכל אחד ואחד מהדייטים שלנו, מוזר לא ? מממ..היה מקרה שהייתי צריך להגיע לאשדוד ושהדרך שלו עוברת ליד יישוב של חבר שלי , והכל כזה במקרה תקופה לפני זה לא ידעתי איך להגיע לחבר (תמיד פגשתי אותו במקומות אחרים) ואופס דווקא כשיש איזו חפלה שהוא הזמין אותי , אליה ,שבוע לפני זה נסעתי לאשדוד וגיליתי שהנה אם פונים כאן ימינה מגיעים ליישוב שלו . מוזר לא? ואני יכול למלא כאן בהמון מקרים -כמו שאמרתי מרבית המקרים שלי לעיתים גם כשאני מבקש פרטים ממשהו איך להגיע לאותה פגישה בדרך לפגישה אני מגלה או אני מכיר את הדרך הייתי כאן לא מזמן. קורה לכם? O.

לא קרה לי, אבל..

פעם קבעתי בליינד דייט כושל באבן-יהודה (ואחרי שיצאתי נדהמתי מהטפשות שלי. לקבוע בליינד דייט בבית של מישהו?? הרי אלוהים יודע מה יכול לקרות.) בחיים לא הייתי שם קודם, אבל שבוע אחרי נסעתי בנתניה ומישהו עצר אותי וביקש הוראות איך להגיע לאבן יהודה, ובמקרה ידעתי להגיד לו...

ועוד איך קורה לי - וגם נורא מוכר!!

זה קורה לי הרבה ובכל מיני הקשרים. בכל פעם שזה קורה, משהו כאילו נותן לי "קריאה" בנוסח: "תשים לב, בקרוב יהיה על זה מבחן"... או "זה שימושי... תקשיב... תשים לב... בקרוב תזדקק לזה..." ואכן, בדרך כלל תוך זמן קצר אני אכן נקלע לסיטואציה שבה אני זקוק לאותו ידע, במידה כזאת או אחרת. די מדהים.

אבשלו

New member
על וורטקס ובלגנים

לפני משהו כמו שנתיים שמעתי מהמורה שלי על קורס וורטקס מימד מסויים של הילינג אנרגטי. הוא עצמו באותה תקופה לא עבר קורס הוא רק עבר טיפול מהמורה שלו בזה הוא לא אמר לי הרבה פרטים. הוא רק תיאר לי תחושות אישיות מהטיפול. והזכיר את העובדה שהאנרגיה קשורה למרלין הקוסם. אחרי סיום הפגישה ואחרי שיצאתי מבנין הדירות והלכתי הביתה חשתי כאב גדול וסחרחורת. התחלתי לחוש תחושה של חוסר נוחות שהתגברה במשך היוםץ תחושה של הנעלם שצץ וקיים. משהו שצץ ומופיכע ושב ונעלם לפי תחושותי ץבערב היה לי חזיון של 11 אנשים העומדים סטונ-הדג באנגליה ועושים טקס מיסתורי, ומערבולת מסתובבת סביב כל המקום הסתכלתי על הדברים כאילו היית י בתוך המערבולת ולאחר מכן מחוצה לה. החזיון אך ימים לאחר מכן הייתה לי תחושה חזקה מאוד של משהו משמעותי שקרה הזמן חלף ההרבה דברים קרו המורה של יעבר את קורס הוורטקס השתחררתי מהצבא ולפני משהו כמו חודש וחצי עברתי קורס בוורטקס אחד מהסיפורים שסיפרה לנו המורה שמייסד השיטה עשה טקס עם עוד עוסקים בשיטה בסטונ הדג בהשתמשו באנרגיות של הוורטקס לחידוש הקשר של האדמה עם כוכבים נןוספים (מה שזה לא יהיה) שאלתי את המורה כמה אנשים היו בטקס והיא אמרה לי 9-11 כמו שראיתי בחזיוני

קרן אור8

New member
אולי סיפור עוצמה ../images/Emo35.gif

הזיכרון ממש מאכזב אותי , אך קרה לי משהו נחמד לפני שבוע , לכן עדיין זוכרת , נחמד - במובן הרוחני ... יצאתי עם מישהו ובשבוע שעבר התעוררתי בבוקר וזכרתי את חלום הלילה שהיה שיחה ביני לבין אותו בחור שבה בעצם ניפרדנו , הצלחתי לזכור כל פרט ופרט בשיחה , אך לא האמנתי שזהו חלום נבואי והייתי בטוחה שזהו חלום בעל מרכיב של פחד , כי הכל ביננו נראה לי טוב ומבטיח . אך בערב כשהוא לא התקשר ושכחתי בכלל מהחלום , תחושות לא טובות ליוו אותי , הרגשתי פרידה , פשוט הרגשתי . מכיוון שהוא נתן לי אישור להתחבר אליו (תרגיל שעושים עם קרן אור שיוצאת מבלוטת האצטרובל לעין השלישית וכו´ - אשמח ללמדכם אם תרצו ) התחברתי ופשוט הרגשתי וידעתי בוודאות שממש באותו רגע הוא נמצא עם מישהי אחרת ... כאב לי מאוד ... בכיתי , התאבלתי על הקשר ... ניפרדתי ממנו . למוחרת בצהריים הוא התקשר , הייתי בעבודה , השיחה היתה זהה לאותה שיחה שחלמתי , אמרתי לו שאני יודעת שאתמול בלילה הוא היה עם אחרת , אמרתי לו שאני כבר נפרדתי ממנו אתמול בלילה , איחלתי לו כל טוב ובכך הסתיים הקשר . לא כאב לי , לא חויתי פרידה , הכל כבר קרה והשתחרר לי אמש , פרט לעיניים קצת נפוחות שהיו לי בבוקר כשהגעתי לעבודה , לא היה דבר . המשכתי לעבוד כרגיל , ורק הודיתי והודיתי לאלוהים , למדריך שלי ולכל מי שעזר לי . מכאב ופרידה צמחתי והתפתחתי , עוד צעד , עוד שלב ... כמה נפלא ! שלכם באהבה קרן אור

Jerald_Admonds

New member
"..עוד צעד, עוד שלב.."

אפשר להרגיש את העוצמה והזוהר של ההתקדמות שלך מהכתיבה שלך.. זה כזה יפה.. המממם, לא יכול לתאר את זה במילים. אני שמח איתך, בשבילך.. באהבה.. שי

למעלה