סיפור אמיתי ומצמרר

סיפור אמיתי ומצמרר../images/Emo5.gif

סיפור שראיתי בתוכנית "ריפלי תאמינו או לא" בדרום אמריקה באחת הערים שבארגנטינה אז יש שם בית קברות שהוא בתשלום חודשי אם למשפחה נגמר הכסף אז מוציאים את הגופה על חלק מהגופות עדיין נשמר השיער שלהן ויש מעט עור
אז הסיפור הכי מפחיד זה שפעם אחת הוציאו מישם אישה שהידיים והרגליים שלה היו בפוזה של מנסה לצאת כאילו קברו אתה בחיים אז הסיפור של אותה אחת זה שהיה לה את מחלת הנפילה אז יום אחד היא לא הגיבה הרבה זמן אז חשבו שהיא מתה בכל מיקרה היא התעוררה בקבר וניסתה להחלץ ולכן היא הייתה בפוזה הזאת ולא בפוזה של נפטר רגיל (ידיים צלובות)

לא רוצה לזרוע מלח על הפצעים אבל....

תחשבו יש כל מי שיקר לכם שניפטר זה מעלה תהיות מאוד מאוד לא נעימות לחשוב עליהם מניסיון כי גם אני תוהה על זה

חולנני אבל אמיתי

לצערי הרב זה אמיתי זה הופיע בתוכנית של "ריפלי תאמינו או לא" בערוץ 3 לפני כמה חודשים

L e s t a t

New member
אהה

איפה קראת את זה בדיוק? הביאו עוד דברים על פטירתה (כביכול?!) של אותה אישה או שסתם ביססו הכל על הפוזה? נ.ב מה זו פוזה של מישהו שמנסה לצאת מקבר בדיוק??? ומאיפה להם שהיא ניסתה לצאת (חוץ מהפוזה?)

לא קראתי ראיתי

זה היה בטלויזיה ואפילו צילמו אותה וברור שזה לא תוכנן מראש הרייבנאדם לא קוברים אותו כאילו הוא משתולל ולה קוברים אותו עם ידיים צלובות ( ככה הנוצרים עושים את זה)

L e s t a t

New member
..אני לא רואה את ההיגיון בזה

ככה קוברים בנאדם חי??? לא נראה לי.. היו שמים לב לדופק, נשימה (אפילו מואטת) או משהו כזה.. חוץ מזה, אין כאן הרבה פרטים - איך היא מתה? לא הזיזו אותה, אולי?

מז´תומרת "מה זה אנטיגונה"?!?!?!

בושה וחרפה בושה וכלימה! אנטיגונה אהובת ליבי!!!!!!!!!!!! המחזה היווני הטוב ביותר בכל הזמנים. ממש ממש ממולץ לקרוא( ברצינות) זה לבגרות שלי בספרות ובהתחלה ממש שנאתי את זה, אבל אחרי שהבנתי את הסיפור --ישר התאהבתי!
אז תיקראו את זה ווכה לא תצטרכו לשאול מה זה!

HoNeY14

New member
כן...../images/Emo118.gif

ראיתי את זה זה היה מצמרר
יש שם כל מיני סיפורים(אמיתיים) ומזעזעים...

january18

New member
לא.....יש תוכנית יותר מתאימה

היתה פעם תוכנית בערוץ 8 על רוחות רפאים (יש פורום רוחות רפאים?) וכל פעם דיברו על סיפורים אחרים. יש למשל סיפור על אחוזה בספרד (אני חושבת..) שהיתה שם בחורה מאוד עשירה שגרה לבד וגדלה להיות ´בתולה זקנה´. יום אחד היתה שריפה בבית והיא מתה בלי שאף אחד הציל אותה. לאחר שהיא מתה מכרו את הבית, וכל מי שעבר לשם אמר שתמיד במסדרון יש רוח מאוד מאוד קרה שנושבת משום מקום (כי אין חלונות במסדרון..) וכמו כן, תמיד שיש גילויי אהבה בבית יש רעשים מוזרים כמו טריקה של דלת או משהו דומה (אולי היא מקנאה?
). יש עוד סיפורים, אם אני אזכר אני אכתוב.. רעות.

אין לי ערוץ 8 אני ביס../images/Emo4.gif

אבל בערוץ ההסטוריה או בדיסקברי יש גם גברים דומים יש תוכניות על מפלצת לוך נס עבמים וגם רוחות רפאים היום היא תוכנית על זה הזמנתי אבל לא הייתי בבית כדי לראות איזה בעסה

למעלה