סיפור אמיתי ומצמרר

scooby4

New member
אני גם ראיתי על המפלצת מלוך נוס!

אבל תגידו לי רגע, פעם הייתה את התכנית הספוקי על רוחות בפוקס קידס, זה היה אמיתי? זה עדיין משודר?

LINKIN PARK!!!

New member
ריפלי בליב איט אור נוט...

זאת אחלה תוכנית, או שזאת סדרה, לא יודע. ואין שם רק דברים מגעילים ומפחידים, יש גם דברים מצחיקים וחמודים, פשוט כמו השם של התוכנית, תאמינו או לא, דברים שפשוט קשה להאמין. למשל היה שם פעם כלב שאוהב לשחות, לשחות בים, בבריכה, באבטיה, בכל מקום. אז הבעלים שלו ראה שהוא מאוד אוהב את הים, ומתעניין בדגים ובכל האלמוגים, אז הוא הכין לו חליפת צלילה. הבעלים של הכלב, הכין לו חליפת צלילה שעובדת, וזה כזה חמוד ומצחיק לראות אותו צולל ככה.

עוד דבר מוזר שהיה שם

בנאדם שאוהב לאכול ברזל פלדה או ל מה שבה ליד הוהא נשאר בחיים הוא אכל מטוס אופניים ועוד מלא דברים

HoNeY14

New member
אני ראיתי פעם../images/Emo118.gif

שהיה איזה איש שחייב לאכול מקקים(
) והוא הולך לגינה שלו ואוסף ואחר כך הם בורחים לא מהידים וזזים בפה... *הולכת להקיא*

אוי, אתם יודעים מה באמת מוזר?

היה שם פעם מישהו מאיזה שבט אפריקאי או משהו, וכדי להוכיח שהוא גבר, הוא היה חייב לתת לאיש זקן לקעקע לו את כל הגוף. נשמע לא נורא? תתפלאו
הוא שכב על שטיח, על הריצפה, מסביבו כל השבט בערך, והם תוקעים לו בגוף כל מיני מקלות טבולים באיזה חומר שחור, (דרך אגב- החומר הזה משמש כרעל עכברים או משהו...) בלי חיטוי, בלי הרדמה, וסובל סופר כאבים!!! כל העיניין הזה, נמשך 3 ימים ו 3 לילות (הם עושים משמרות...) ואחרי זה עוד עושים טקס, והוא צריך לרקוד ולקפוץ כשהוא בקושי מצליח להזיז רגל! ועוד משהו... ראיתי פעם שבשבט אינדיאני, אחרי שהבנות מקבלות מחזור, מגלחים להן את כל הראש, ותולים אותן באוהל מהידיים, בלי אוכל ובלי שתייה, 48 שעות! אחרי זה מובילים אותן בעיניים עצומות, יחפות וערומות, ותולשים להן את כל השערות מהגוף, ואז הם חוגגים... איזה יופי של חגיגה מה?

Idan91

New member
אבל..

אחרי יומיים.. זה ממש דוחה... אבל... לא חשוב. אני שומרת על צנזורה מסוימת..

Die † dIE

New member
יש שם דברים כאלה מאאגנובים!

פעם ראיתי ככה: היה שם איש...יוםפ אחד הוא נורה בראשו ועדיין היה חי. והיה חסר לו חלק מהמוח ומהגולגולת והוא פשוט הסתובב ככה עם חצי ראש! אחרי כמה זמן כמובן עשו לו ניתוח פלסטי והוסיפו לו חלק מסיליקון. היה שם גם אחד שעבר לו יתד דרך הראש! והוא עדיין חי! ואת הפרק עם הקעקועים כן ראיתי! וזה היה מה זה מזעזע! הלוואי שיחזירו את התכנית שוב פעם!

Mooa-Numi

New member
גם אני ראיתי את זה עם החצי ראש!

וגם תאומות סיאמיות שמחוברות בראש, ואישה עם זקן, ומוזיאון של גופות. דברים אחלה יש שם. ואפילו סופרמן

ויש גם...

אחד שעשה לעצמו קוצים אבל קוצים ממש לא שער אלה מברזל יש לו את הבסיס שאליו מתחברים הקוצים זה נמצא מתחת לקרקפת שלו

ויש גם.....

את האיש שתקע לעצמו ווים בגב וטס מעל הוליווד כשהוא מחובר לרגליים של המסוק! קריפי!!!!!!

HoNeY14

New member
ראיתי כמעט את כל הסידרה../images/Emo118.gif

והיתה חידה כזאת באמצע התוכנית שואלים מי מ-4 דברים הוא לא מאמיתי אהבתי את זה במיוחד את דין קיין(הכוסון) *נמסה* תוחזר התוכנית לאלתר!

למעלה