מבצע לפריקן
הצד השני של הירח היה מואר באור קלוש של גוף שמימי קטן מאחוריו הציץ כדור הארץ בזוהר תכלת חיוור.דוממנו את המנועים. הרחבתי את החופה והזזתי את המגנים.רכב חלל היה קטן בגודל מטוס סילון. היו לו שני מושבים מקדימה לטייס ניסוי ומאחורה לטכנאי. בדקתי את כל הנתונים והרשומים על לוח דמוי הולוגרמה ועדכנתי את הטכנאי. עברו בדיוק שנתיים מאז שהתקבלתי לצוות של טייסי ניסוי הבינלאומי. לפני כן הטסתי צעצועים פחות משוכללים באנגליה. הטכנאי שישב מאחור היה לי די מוכר כבר טסתי איתו כמה טיסות אך לא הצלחתי לזכור את שמו. הטכנאי אישר שכל הבדיקות תקינות והעביר לי נתונים. נתתי לעצמי עוד כמה דקות להינות מהנוף המרחיב זאת הפעם העשרים שאני חונה בצדו האחר של הירח ועדיין לא מפסיק להתפעל מהנוף המדהים. הרגשתי התעלות רגעית אין סופית. הטכנאי כיחכך בגרונו מזכיר לי שאלינו לשוב.הפעלתי את המנועים רעש מוזר מהצד תפס את תשומת ליבי הבטתי הצידה וראיתי כלי ענק דמוי אסטרואיד בעל כיפה שקופה. בתוך הכיפה התרוצצו יצורים שונים. חלקם יצורים דמוי אנוש חלקם לא במרכז ראיתי דמויות נוספות כ 5 דמויות אנושיות שלוש דמויות היו מוכרות לי. אני ראיתי אותם אני זוכר את תווי הפנים אני מנסה להיזכר בקולם אך היכן פגשתי בהם? לפתע ראיתי הבזק של לייזר. צללתי בשיא המהירות הצידה וניסיתי להתחמק. לפתע הרגשתי חום חזק וראיתי את עצמי במטוס מלמעלה עולה באש.ניסיתי לצעוק למחשב הגוסס. אני סר אנדרו בראונינג שנת 1947 מיקום ירח אחורי נ"צ A43 מימד אקו.אלפא.בראבו.23 נפגעתי מנשק לא מזוהה פשששש. התעוררתי במקום ערפלי ואפור. ריח טחב היה חזק. הערפל והעופל הסתירו את השמים אם היו כאלו. הצמחיה הנמוכה ועצים אם ענפים מסועפים סרטו את גופי.הבטתי על ידיי שהיו אם כוויות קשות. הבד נקרע בכמה מקומות מגלה את העור החרוך . ניסיתי לפלס לי את הדרך בחשכה, ואז שמעתי רעש. רעש של אלפי קולות.הם היו מכל הצדדים קטנים, מלוכלכים, בעלי גוף דק וראש גדול יחסית לגוף.גובה כ מטר ו שלושים. אם ידיים ארוכות וציפורניים חדות . לפתע נזכרתי הם הזכירו לי את שדוני היער מהאגדות האיריות. קראו להם לפריקאנס. היצורים קראו לי לפריקאן, לפריקאן.. הם ניסו לצוות אותי לגעת בי. הרעש היה אדיר. מעדתי וגלשתי על האדמה הדבקה. כמה מטרים ממני ראיתי אור חלוש. פילסתי את הדרך באיטיות ואז ראיתי את המטוס שלי שוכב מרוסק מכוסה צמחיה סבוכה. לפריקאן ,לפריקאן , צעקו היצורים ואני נעמדתי והבטתי על אור המטוס הם עמדו באלפים קוראים לי שואגים. יצורים כה מוזרים ,הם קוראים לי לפריקאן –שדון היער, אך בעצם שדוני היער זה הם,ואולי אני בעייניהם מפלצת, כמו שהם מפלצות בעייני? פילסתי את דרכי אל המטוס. הקסדה של הטכנאי שכבה הפוכה וריקה. בזיק של תקווה ניגשתי לחלק האחורי של המטוס. הטכנאי שכב ללא רוח חיים. המחשב דמם הוצאתי תיק שהיה מיועד למקרים כאלו. מבעד לדמעות לא הצלחתי לקרוא את ההוראות . מתוך התיק שלפתי מכשיר כהה, מחשב קטן נייד. הדלקתי אותו, והולוגרמה של מדריכה אם קול נשי ומרגיעה הודיעה: "כרגע עברתם תאונה שמי לונה המדריכה האישית שלכם אני אדריך אתכם בקשר לסביבה והישרדות " הייתי חסר סבלנות. ובקשתי ממנה שתברר אך הגעתי לפה? איזה כוכב זה?. ההולוגרמה אמרה שאין לי סיווג נדרש ואין באפשרותה לעדכן אותי במקום המצאי אך היא תוכל לעזור לי בהישרדות. חביתי את ההולוגרמה בזעם. השדונים הקטנים ישבו והביטו בי בעניין. הם הפסיקו לצעוק ורק ישבו ונעצו בי עיניהם. לא היה לי זמן רב. הוצאתי מכיסי ניילון אטום בתוכו החזקתי את המתנה. מתנה שנתן לי אחייני. . אחייני היה חובב מחשבים מושבע וזאת הייתה הגרסה החדשה השלו להתחברות למחשבים, ופיצוח קודים.תקעתי את הערכה למחשב הנייד. ההולוגרמה התעוררה לחיים. היא כעסה על זה שסגרתי אותה.ניסיתי לשאול אותה שאלות ענייניות לפתע ההולוגרמה דהתה ובמקומה הופיעה הולוגרמה עליזה של אחייני. "דוד אנדרו היקר , נראה לי שאתה בצרה צרורה אם אתה מדבר עכשיו איתי. במה אוכל לעזור לך"? שאל אחייני בקול מלא הלצה. "איפה אני נמצא לעזאזל, ואיך הגעתי לכאן?" גערתי בו פני אחייני נהיו קודרים." לפי מה שכתוב כאן ,אתה עשית ניסוי בנשק מאוד חדיש.זה מטוס מיוחד שיכול להעלם בזמן התקפה. הוא נמצא בשלבים ראשונים של הרצהלכן לא עודכנת בפרטים החשובים. את החלק שאמור להעלים את המטוס התקינו ולא הודיעו לך. יש פה חישובים מסובכים שאני לא מבין. אך מה שאני יודע,זה שאתה עברתה ממימד שלך למימד אחר מימד בראבו זאטה 3 ,אם אתה יודע על מה אני מדבר. לפי המחשב המרכזי אתה נמצא על אי קוסמי ,ככה פה כתוב. עוד כתוב שאין פה מים נוזלים, יש קרח,ביצות וצמחיה נמוכה.זהו פרויקט ניסוי. אי ששמו מאחורי הצד האפל של הירח.את הניסוי מנהל הצבא הבין לאומי. כתוב פה עוד ש האחראים על הפרויקט הם שלושה אנשים. אה כן לשדונים האלו יש כוחות הם יכולים לגרום לדברים להתעופף ויש להם כוחות מיוחדים נוספים .מצאו אותם בכוכב אחר הביאו לכאן וכאן הוסיפו להם קצת גנים שיהיו יותר חכמים" "מי הם האנשים הללו? " שאלתי אחייני הזדרז לענות:"אתה מתכוון לאחראים על הניסוי? עוד רגע אני מברר. אז ככה גנרל ואטקוף, שר לענייני בטחון ולוכוב ועד אחד מנהיג דתי אני לא מצליח לפענח את שמו."ארכיבישוף גוגן" מלמלתי "כן איך אתה יודע" שאל אחייני.לפני חודשיים ערכו לכבוד הצוות של הטייסים חגיגה הוא היה שם."אך למה היו צריכים ליירט אותי", שאלתי," הרי אני טייס הניסוי שלהם" "לא בדיוק ענה ,'' אחייני ,"אתה מבין ,אתה טייס ניסוי של הצי הימי, אם המטוס שלך היה מצליח לעבור את כל המבחנים ,הוא היה יכול להגיעה לכל מימד, וכך לחשוף כל ניסוי שנעשה עיי הצבא במימד אחר. זה היה נותן כוח גדול לצי.יש פה מלחמה על תקציבים ושליטה.הצבא נעזר בחייזרים ואין לו טכנולוגיה.ואילו לצי יש טכנולוגיה ואנשים מיומנים.כשהצבא יירט אותך הוא הרג שתי ציפורים במכה אחת.הרסו לצי את הסיכוי להמשך יצור המטוס הממשלה לא תיתן תקציב.וגם קיבלו איש צוות מיומן ומוכשר אם ידע טכנולוגי מסווג" "לא, ממש,לא אני לא מוכן לעבוד איתם. האם אתה יכול להוציא אותי מפה?" התחננתי "רגע" ענה אחייני" לפי המחשב , יש לך במטוס ערכה חדשה למחולל מימדי. הוא מדגם ישן אך יש לו אפשרות לעבור מימד ומקום.נדמה לי שזה השעון שעל ידך. עכשיו תקשיב יש מימד אחד שלפי כל האמנות הבינלאומיות הגישה אליו אסורה.זה מקום שהכי פחות יחפשו אותך בו. אז ככה משנה 2000 עד 2014 כדור הארץ בוא נתן לך 2003 ,המיקום מאוד קשה לכוון. אז שיהיה לך בהצלחה.ותעלה אותי לפעמים לשיחה" הוא הפעיל את המחולל . השעון על ידי התחיל לזהור.ראשי החל להסתחרר.איבדתי הקרה. כשהתעוררתי הרגשתי דגדוג. נמלה קטנה טיפסה על ידי. ניערתי אותה וראיתי שהעור על היד חלק. נגעתי בפני לא היה שום סימן של קוויה. התרוממתי , הורדתי את השעון מידי ומעכתי אותו עד שהיה מקולקל לגמרי.עברתי דרך שדה אם חמניות.. ממול עמד מטוס קל. אישה אם כובע מצחיק אם משקפיים כהים וכלב קטן צעקה משהוא נגד הרוח על האיש הקטן והקרח. האיש צעק נגד הרוח שזו תקופה די קשה ושהטייסים באים והולכים ושעל הגברת להצטייד בסבלנות, האיש השמן והקירח ראה אותי ורץ לעברי בשמחה. סוף, סוף הגעתה אתה בטח הטייס החדש. בוא נזדרז.הוא לחץ את ידי והבטיח שעל השכר נדבר אחרי הטיסה. הוא הכניס בידי ניירת וטיק וכמה מפות. הסביר בקצרה לאן לטוס. ואני נכנסתי אל המטוס אם גברת מצחיקה. ממריא ומרגיש שוב את עצמי למעלה ליד העננים, מתפלא מהנוף המופלא ,מזמזם לי שיר ישן של המימד אקו.אלפא.בראבו.23 המימד הישן והאהוב שלי.