ולרשימת הפרגונים והאנשים שמגיעות
להם אלפי תודות. נתחיל בשני המלכים שאני כ"כ אוהבת: 1. ליאור, מקייטרינג
"מוסקט" . חבל שאין לי עדיין תמונות טובות כדי שתראו את עיצוב השולחנות וחבל שאין לי דרך להעביר לכם דגימות מהאוכל... ליאור מהקייטרינג הגדיל ראש ולא רק שהיה אחראי על האוכל אלא תקתק את רוב ההפקה. אין לי מילים להודות לאיש הזה. פשוט מלך
. אם למישהו עדיין אין קייטרינג, אז ....הוא הרוויח! אני ממליצה העם המון המון המון אהבה. 2. ואם במלכים עסקנו....
יאיר ז´רמון - השימלה. אני מודה, עשיתי לו חיים קשים כי אני לא בדיוק מישהי שמרוצה מכל דבר שהיא רואה...אבל אם אני כבר מרוצה - חבל על הזמן! הרגשתי טוב עם השימלה מהרגע הראשון שלבשתי אותה בערב החתונה. היא ריגשה אותי, היא גרמה לי להרגיש טוב עם עצמי והיא היתה כ"כ נוחה שלפעמיים הייתי צריכה לגעת בה רק כדי לדעת שהיא עדיין שם... ויאיר....פשוט בחור מקסים שעושה הכל מתוך אהבה (התקשר שהייתי בשיא ההכנות כדי לאחל מזל-טוב. לא מקסים?). תודה ענקית!!!!!!! דרך אגב - אמא של שגיא מכריחה אותי לקנות את השימלה למזכרת... 3. צלמים - עדיין אין תמונות, אבל שני הצלמים נתנו הרגשה נפלאה לאורך כך הדרך:
אמיר קידר (סטילס) וישקה (ווידאו). הם צלמו ללא הפסקה ובכלל לא הרגשתי שהם שם...אין לי בכלל ספק שהתמונות יהיו מהממות. 4. D.J - פשוט, בלי דאווין, בלי מחירים בשמיים, לא מפסיק לחייך והרקיד אותנו עד רבע לשתיים בבוקר -
מודי/ GOOD MODE. שיחק אותה בגדול. 5. והתודה הכי אמיתית ואוהבת לאבא ואמא שהתחלקו בלחץ ותרמו רבות להצלחת החתונה. לאמא- שהיתה מעורבת בכל האסטתיקה ודאגה להלביש אותי ולדאוג לי מרגע תחילת הארגון ועד סוף החתונה. ולאבא - שיומיים היה במקום החתונה, דואג לכל ההכנות וסופג את כל הלחצים והטירטורים (והיו הרבה!). מה הייתי עושה בלעדיכם? תודה תודה תודה!