סיפור החתונה של ודים ושרון

וואו..... אני לא נושמת.

איך כתבת את הכל..כאילו בנשימה אחת. וחתונה קטנה? נשמע מדהים. האינטימיות יוצרת אצל אנשים תחושת חיבור מדהימה שמשאירה את זכרון החוויה לאורך זמן. שמחה בשמחתך. מקווה שתישארי איתנו ומחכה לתמונות. אתי

שרונס

New member
אתי, בטח שאני נשארת!!!

נשמתי, האם באמת חשבת שככה אעלם רק בגלל שהתחתנתי? אני מציעה לשנות את שם הפורום ל-"חתונות, לפני ואחרי"... אני כל-כך נהנית כאן שנראה לי שאשאר עוד הרבה זמן. תמונות יהיו בקרוב. אני ממש שמחה שאת גם אוהבת את הרעיון של חתונה קטנה. אני זוכרת שכתבת כאן פעם שמישהי כתבה לך שהיא לא נכנסת לפורום כי כולם כאן מפגיזים בחתונות מאוד יקרות ואין לה מה לחפש כאן. אני חושבת שהחתונה שלי ושל ודים היא דוגמא מצויינת שאפשר לתת לכאלו אנשים, של חתונה קצת שונה והרבה יותר זולה מהממוצע. תודה על המחמאות! אני כבר שלושה ימים הולכת לי סמוקה ואדומה עד האוזניים...
שרון.

וואו שרונס ממש התרגשתי

שקראתי את זה, אני שמחה שהיתה לכם חתונה מאושרת ושמחה, מאחלת לכם המון הצלחה בהמשך הדרך.

שרונס

New member
תודה!../images/Emo20.gif

מאחלת לך את הכל בחזרה! בקשר לדיון אתמול לגבי התמונות - יותר אהבתי את התמונה השניה. כל פעם שאני נזכרת בתמונות החתונה שלכם אני נזכרת בתמונה השניה ובתמונה בה את רוקדת ומסתובבת והשמלה מסביבך. שרון.

nose

New member
מהממם...

שיהיו לך חיים מאושרים עם הרבה שמחות וחיוכים אושר ועושר

אינצה

New member
שרוןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo20.gif

מאוד התרגשתי לקרוא את סיפור החתונה שלכם נשמע שהיתה לכם חתונה אינטימית מרגשת ושמחה כל כך שיהיה לכם המון אושר ואהבה כמו שהיו לכם בחתונה ויותר מזה
שרון

שרונס

New member
תודה! משרון לשרון כוחנו עולה, הא?../images/Emo8.gif

מאחלת גם לך המון אושר, אהבה ובריאות! שרון.

dorlim

New member
וואו שרון, איזה סיפור מרגש!!!

ממש נהניתי לקרוא את הכל, היה שווה לחכות. נראה שהחתונה שלכם הייתה ממש מיוחדת ומקסימה. מאושרים בשמחתכם, ומאחלים לכם הרבה אושר בריאות וכמובן אינסוף אהבה.

שרונס

New member
תודה לצמד דורלים!

מצפה בכליון עיניים לחתונה שלכם! אני בטוחה שגם לזה יהיה שווה לחכות... שרון.

*שיר

New member
../images/Emo42.gif וואו, שרון, עשית לי את הבוקר!

כמה התרגשתי לקרוא את הסיפור שלך
(מחיתי דמעה בסתר) נשמע שהיתה לכן חתונה אינטימית (במובן החיובי של המילה) ושמחה
עם המון אהבה
אני מאחלת לכם חיים מאושרים
עם המון שמחה ואהבה
.

סיגל2

New member
שרון, אהבתי לקרוא את סיפור החתונה

המרגש שלך, שיהיו לכם חיים מאושרים ומרגשים גם הלאה.

שרונס

New member
לפיה הקטנה שיר!../images/Emo39.gif

אני שמחה שנהנית מהסיפור ושוב, תודה על העזרה! אני מאחלת לך גם חיים מלאי אהבה, שלוה ונחת עם בעלך ושתמיד תהיי כזו מקסימונת... שרון.

אתי@

New member
צמררת אותי, התרגשתי כ"כ לקרוא את

סיפור החתונה המקסימה שלכם. אני מאחלת לכם המון אושר, חיים טובים ומלאי אהבה, שמחה, בריאות וילדים.
שיהיה רק טוב
שלך אתי@

שרונס

New member
ואת צמררת אותי עם התמונות היפות!

תודה על כל האיחולים ואני מצטטת אותך: "הכל חוזר עלייך"! (בלי הסיומת). איך מתקדם סידור הדירה, דרך-אגב? שרון.

אתי@

New member
הדירה שלנו כבר מסודרת לגמרי

אמנם עדיין לא תלינו תמונות, וילונות וכיו"ב, אבל כל השאר כבר מסודר. אנחנו כבר כמעט חודשיים בדירה - מספיק, חייב כבר להיות מסודר
לא???

למעלה