סיפור הלידה שלי

סיפור הלידה שלי

הי בנות, אז סוף סוף יש לי עברית ושתי דקות לשבת ולכתוב בין בכי, אריזות, הנקה, סידורים וכו. אז סיימתי את סיפור הלידה שלי, בדיוק חודש אחרי!!! אני טסה עוד יומיים אז בטח לא אבקר פה הרבה מיום ראשון אבל עד פעם הבאה המון חיבוקים לכולם המון חיזוקים ובהצלחה ליולדות בקרוב והריון קל לאלו שיש להן עוד זמן מקווה להתראות בארץ בקרוב

מורני יקירההההההה

ככה עושים להריונית על הבוקר ??? בכיתי פה כמו תינוקת. תודה על הסיפור הזה, יפה אחת. תשמעי, את מדהימה. והקרובים אלייך יודעים את זה היטב כי אחרת אין לי הסבר לאורך הרוח המדהים שהפגינו בלידה המרתקת שעברתם. האישלך נשמע פשוט אדיר, איזו אמונה בך איזה בטחון איזה שקט איזו תמיכה פשוט מרגש. ואמא שלך - כמה מקום היא נותנת, כמה כבוד לילדים שלה, היא באמת משהו. מקסימה. (מסרי גם לה ד"ש חמה אם ייצא לך). כל הקריאה בסיפור שלך הדהדו לי בראש המילים "לידה דיספונקציונאלית", "לידה ללא התקדמות" (FTP) בלשון הרופאים, כמה לידות יכלו להסתיים באופן מעצים ובריא ליולדת וליילוד אם לא היו מתייגים אותן כ"דיספונקציונאליות" ומעיפים לחדר ניתוח.... אוף. את פשוט מדהימה. איזה אור קורן ממך, מהסיפור הזה. אני קוראת ורואה את העיניים שלך מולי ומאד, מאד מתרגשת. בדיוק יצא לאישלי ולי לדבר על הלידה של הבכור שלנו, לפני 4.5 שנים בלניאדו... והאיש אמר לי - עכשיו אחרי שנים שאני חי איתך את המציאוּת של הלידות בחדרי הלידה בישראל, אני קולט כמה זה לא היה ברור מאליו שהצלחנו ללדת את יואב בלידה ולא בניתוח, ולהיות איתו כל שניה מאותו רגע ואילך, ופרוטוקול הלידה שהיה טבעי למרות הסוכרת ו... ו.... הכל... אמרתי לו - מה אתה חושב, שזה היה במקרה...??
אני כ"כ אסירת תודה עד היום כי הלידה הראשונה היא כ"כ חשובה להמשך, לחיים המשפחתיים, ללידות הבאות, לכל כך הרבה דברים... שווה, שווה להשקיע בלידה הראשונה...
מורני, מזל טוב גדול, שכולכם תעברו בטוב את הנסיעה הביתה, ושתנוחי קצת כשתגיעי הא...??

מורן, הדמעות זולגות לי מהעניים

את ממש גיבורה
אני מצדיעה לך
, לא נשברת -והצלחת. המלווים שלך היו מקסימים, כל הכבוד לאיש שלך, שלא התייאש בעצמו, ורק חיזק אותך בעדינות כל הזמן, כל הכבוד לאמא שלך, שהיתה שם בשבילך, כל הכבוד למיילדות שלך. אבל יותר מכולם-את ענקית
התאוששות מהירה, והצלחה בהנקה. שבת
שלום

איזו לידה מתישה../images/Emo178.gif

אבל ההתמודדות שלך - ושל הצוות שאיתך היתה מדהימה. תהנו מהקטנטונת.

Manty

New member
סיפור נפלא על אמונה ותמיכה ../images/Emo20.gif

בעלך ואימך נשמעים מדהימים! מאד נהנתי לקרוא איך נשארת נאמנה לגופך ולביתך, והשורה האחרונה שלך פשוט ממיסה
(הסיפור שלך קצת הזכיר לי מישהי שילדה כ 8 ילדים , כל אחד בלידה ארוכה מ-א-ד. היא מספרת שהיא מאד אוהבת לידות ארוכות, כי היא יודעת שזמן הלידה הוא שלב מיסטי ותלוש, כשכל עולמה עומד מלכת והיא חווה מראות ורגשות מעולם אחר. החיבור הזה שלה עם עצמה הוא מדהים והיא אוהבת כשהוא נמשך מספר ימים. היא תמיד מאחלת לעצמה לידות ארוכות
את רוב ילדיה היא ילדה כמובן בבית, ולבד).

Manty

New member
אמממ.. לא.

הבחורה כותבת בקבוצת היאהו cbirth (הדורש רישום - אני יכולה לתת לך לינק). לא ידוע לי אם היא פירסמה את סיפוריה, ו/או אפילו כתבה אותם באופן מסודר.. פשוט היה פעם דיון על לידות בזק ולידות קצרות ועלתה השאלה אם אלו הן באמת לידות "טובות" יותר.. הבחורה הזו טענה שלא

"אני אסקופה לרגליך"../images/Emo70.gif

(לא מאמינה שראיתי "נולד לרקוד" ובכל זאת- זה מפי מיכל אמדורסקי) כזה סיפור עוד לא היה. איזה בעל מדהים, איזו חוויה. אין לי מילים בין כל הדמעות והרגשות שזה מציף אותי- הכאב, הייאוש...ובסוף אושר גדול, ענק. אין ספק שאצלי זה היה נגמר עם אפידורל. איך נחים מדבר כזה?
(לא נחים) המון מזל טוב

shirnir

New member
אני בדרך כלל בוכה מסיפורי לידות

אבל הפעם אפילו לא דמעה. נראה לי שזה בגלל שלאורך כל הסיפור את מפגינה כל כך הרבה כוח ועוצמה, שזה פשוט גרם לי להתחזק, באמת. חיזקת אותי. כל הכבוד על השקט והרוגע של כולכם. ומזל טוב כמובן

pregy

New member
איזה ספור מרגש... כמה ברת מזל

את שהיתה לך כזו תמיכה מדהימה... מזל טוב!!

הילהל

New member
וואו! כמה כוח יש בך

אני מפסיקה בזה הרגע לקטר על הלידות ה"ארוכות" שלי של שעות ושעתיים לחיצות, ומכתירה אותך למלכתי הבלתי מעורערת. וכמה טוב שיש מרכז לידה כזה (אצלי מצב של ראש מציץ ושוב חוזר נגמר "רק" בואקום)

swann

New member
את גדולה../images/Emo47.gif!

כל כך ריגשת אותי. והסיפור שלך מוכיח עד כמה התמיכה של המלווים בלידה חשובה. פשוט מדהים! שוב מזל טוב
, התרגשתי לקרוא.

שָׂרָה

New member
מזל טוב, מורני../images/Emo140.gif

כל הכבוד לאמא שלך, לבעלך ולמיילדת שככה תמכו בך בסבלנות אינקץ ועשו הכל שלא תעברי לבית החולים. וגם את

עופריקה

New member
מורן היקרה, תודה../images/Emo140.gif

על סיפור שכתוב כ"כ יפה, מרגש ונוגע. לקחתי איתי ממך אמונה, סבלנות, נחישות והרבה הרבה תמיכה מהסובבים אותך. זה עניין שאין לזלזל בו - צוות שלם שעומד מלפניך, מצדדיך ומאחורייך, גם הוא נחוש וחדור אמונה. ואופק - איזה שם יפה
תודה רבה רבה על השיתוף, מזל טוב לכולכם. אה, ועוד משהו - יש משהו כ"כ רגוע וזורם בסיפור הלידה - גם את זה אני "לוקחת"
מדהימה!

אלף תודות

תודה תודה תודה לכולכם !!!נכנסתי שנייה וכיף לראות את כולכן פה. המון תודה על המילים המחזקות שלכן! אני עכשיו לפני הנסיעה הביתה, המון בלאגן סידורים והתרוצצויות, לצערי זו נסיעה של שלושה ימים כי יש לנו כלבים מאוד מבוגרים ואנחנו עושים כמה שיותר באוטו עד שחייבים לטוס. אבל כנראה זה היתרון אחרי לידה כ"כ ארוכה הכל קטן עלינו...ביחסיות. אני אכתוב שוב בארץ זהר אמא מוסרת המון נשיקות, והריון בריא!!! מקווה לראות את כולכן במפגש הבא!!!

למעלה