סיפור הלידה שלי

תודה

הסיפור שלך ריתק אותי, אבל מאוד קשה היה לי לנסח במילים. אני מקווה שנוכל להפגש בארץ עוד כמה חודשים ולהחליף חוויות. בינתיים היתה גם לי חוויה של שלושה ימים בלי שינה ואוכל.... חוויה שבסופה רק רציתי שיוציאו אותה כבר... כן, כן, טיפול שורש בחודש תשיעי זה לא משהו. אבל זה מאחורי. שתהיה נסיעה נעימה! יעל

אום נטע

New member
יוווו! איך אני בוכה מהתרגשות!

איזו לידה! אני בחיים לא הייתי מחזיקה מעמד כל כך הרבה זמן! כל הכבוד לך! מזל טוב! פוסט קל והמון אושר!

bluehorizon

New member
את מדהימה

והסיפור שלך עשה לי טוב. הראית לי שאפשר גם אחרת. מדהימה.

אם פי 3

New member
איזו עוצמה

עוברת ממך, מהלידה הזו. אמונה חזקה - שמוכיחה את עצמה! גם לידה ארוכה היא "בסדר" (כל עוד האמא והתינוק בסדר, כמובן). אם יכולת ללידה כזו, אתגר כזה - את יכולה הכל. הרבה אושר.

אשכר ש

New member
וואו וואו וואו!!!!!!!!!

את כל כך מדהימה. כל הכבוד לך, איזו עוצמה, איזה כוחות. גם בן זוגך, נשמע מקסים- כ"כ תומך ואוהב. מאוד אהבתי את המשפט שלו שלזמן אין משמעות עכשיו. ממש מקסים! זה סיפור שצריך לפרסם ברבים. המון מזל טוב
.

mamadan

New member
וואו!!!

את פשוט מדהימה! איזה כוחות!! כל הכבוד לך, מאחלת לך שתגדלו אותה עם הרבה אושר בריאות ואהבה. מזל טוב!

pink one

New member
וואו! איזה סיפור מדהים

כמה כוחות יש לך... ועוד לכ"כ הרבה זמן.. ולי 11 שעות היו נראות נצח. ממש ראוי להערצה...

קשתענן

New member
כל כך הרבה כח ועצמה ואמונה בתוך

כל כך הרבה קושי וכאב...
הסיפור שלך מחזק ומעצים ומלמד על האפשרויות ועל הדבר החשוב ביותר בלידה - תמיכה! אין ספק שהיה לך צוות מנצח שאיפשר לך לשאוב כוחות במקומות שנדמה היה לי שכבר נגמרו לך.. מאחלת לך שהפוסט ושהגידול של אופק יהיו מעצימים ומחזקים לא פחות!

סוף סוף קראתי וכל כך התרגשתי

איזה סיפור מופלא. את מדהימה!!! שתהיה לכם טיסה מצויינת עם היונקת המקסימה.

כל הכבוד לך! איזה גיבורה

אז שוב מזל טוב על הלידה , תשמעי, אני מאמצת לי לקראת לידה את הגישה של בעלך ואחזור ואשנן לי זאת לאורך כל הלידה ואזכיר לעצמי שלזמן באמת אין פה חשיבות, בנקודה הזו של החיים לזמן אין משמעות....

g a n i

New member
../images/Emo47.gifסיפור נפלא על סבלנות וכבוד

חסר רק סל הסריגה בפינה
כל הכבוד לכל המשתתפים על התמיכה והכח, ולך על היכולת ללדת את אופק בקצב הנכון לו

למעלה