סיפור הלידה של אור

וואו חן, נורא התרגשתי מלקרוא את

סיפור הלידה שלכם
נשמע שעברת יומיים מאוד מאוד קשים אבל נכון שווה?!
עברת את זה בגבורה באמת
והסוף טוב ומפצה על הכל וזה מה שחשוב
שיהיה בכיף לך, לנמרוד ולאור
שירלי.

yaelhul

New member
אוי יקירתי, טוב שהסיוט נגמר והאושר

כבר כאן...
סיפור הלידה נשמע באמת מזעזע, אבל חשבתי לעצמי - הרי גם הטיפולים של חלקנו היו ארוכים ומזעזעים (אובייקטיבית או סובייקטיבית), ובכ"ז עכשיון כשאנחנו בהריון הכל מתערפל. אני זוכרת שהיה נורא נורא קשה, וכואב בגוף ובלב, אבל לא את כל הפרטים הקטנים... כי עכשיו כבר טוב. מקווה שכך יהיה גם עם הלידות הקשות - הזכרון מתעמעם ובסוף ישאר ממנו רק אור שלך המושלם, שמביא כל כך הרבה שמחה לחייכם. רק טוב. יעל

limi m

New member
איזה סיפור מפחיד, מזל שנגמר בטוב...

ומזל טוב להולדת אור החמוד. זה מה שהכי מפחיד אותי בסיטואצית הלידה (שיש לי עד אליה עוד כ-5 חודשים): חוסר השליטה ופחד מחוסר אמפטיה מטעם האנשים שתפקידם לעזור... אני מקוה שבאמת תשכחי את הטראומה ואולי תשקלו מתישהו לעשות לאור החמוד אח/ות.

חן123

New member
דרך אגב, דווקא הייתה הרבה אמפטיה

באמת שהצוות היה אומלל עם כמויות היולדות שנחתו עליו...

חן- איזו לידה קשה !!! מזל ששוכחים..

שיהיה רק נחת מאור הקטן. הם שווים את כל מה שעברנו! ואמא שלי מוסיפה ואומרת "גם את מה שתעברי"! נשיקות ממני ומזיו הקטן.

חן123

New member
עכשיו אני בהחלט חושבת שאור שווה

הכל, אבל טוב שלא אמרו לי את זה בחדר לידה..

רוני@30

New member
אוף, איזה סיפור...

אני עוד רחוקה משם, ומשתדלת לא להפנים את החוויות הקשות, אלא רק את התמונות המדהימות שכל האמהות הטריות מצרפות להודעות... תסניפי את אור ותשכחי מהכל... - סם בדוק נגד זכרונות רעים, לא? רוני

את יודעת איפה כואב שקוראים את הסיפו

כן... שם אני יושבת ומחזיקה את....סגור. כואב לי לקרוא לידה ארוכהההההההההה ואיש שם לא חשב איך אפשר במשהו להקל עלייך. חשוב שיצא ממנו המיוחל והוא בריא ושלם. ואם את איש חזק אז יכול להיות שזה לא ישרוט כל כך. העיקר שאת לא פורחת יותר וכל החחשות מההריון הארוךךךךךך נגמרו ביצור מושלם. העיקר שנגמר. דרך אגב בדיוק בשביל לידה כזו יש היום אמנת לידה כבר כמה מבתי החולים חתומים עליה שווה להם. מהיום אנחנו מנווטות.... לא אמרתי מספיק פעמים מזל טוב לאור על בואו לעולם שלנו. אחלה של מחזור הוא ויפתח ואדר ושגיא המשובחים שבמשובחים.

rzrzrz

New member
היי מליון - מזל טוב

קראתי את סיפור הלידה וממש התרגשתי מאחלת לך ולאור את כל הטוב שבעולם את היית בביבי אפרופו ?

סוף סוף קראתי. איזה סיוט...

העיקר שהכל כבר מאחוריך ואת יכולה להנות מאור שאני בטוחה שהוא מדהים. מחכה לראות אתכם אחרי שתתאוששו. חנה

ריטה1

New member
הפחד הכי גדול שלי שיהיה עומס בחדרי

הלידה. ואני מייד דימינתי את עצמי חסרת אונים מול אלפי יולדות. שוכבת במסדרון, עומללה וחסרת ישע. אבל בסה"כ אני חושבת שמה שהכי חשוב מהסיפור הזה שבסוף הכל עובר. אחרי הכל סבלנו את הטיפולים, אז עכשיו הכל קטן עלינו.

טילי2

New member
ריטה, בכדי לא לעמוד מול מצבים כאלה

ולא לחשוש, אני הולכת על לידה פרטית. לא שזה הפיתרון כי זה עולה המון כסף אבל בגילי ובמצבי שלוות הנפש שלי חשובה גם היא. בהריון הראשון ג"כ ילדתי בלידה פרטית והיה שווה כל שקל. בלידה הזאת יש לי ביטוח פרטי שיכסה גם את זה.

חן123

New member
לשכב במסדרון? איזה גן עדן! הלוואי

לשכב!אבל אם יש לי לקח מהסיפור זה לבדוק את העומס לפני שעושים קבלה

ת ו ת

New member
אוי חן איזה סיפור

בחלקו הגדול הזדהיתי מ-א-ו-ד. הרבה בריאות והתאוששות קלה. תות.

למעלה