סיפור זוועה לכבוד שבת

yaeli4

New member
סיפור זוועה לכבוד שבת../images/Emo5.gif

אור נסעה לאבא שלה אתמול אחרי הצהריים. לפני שעה עברנו כאן דרמה כזו שחבל על הזמן. היא צלצלה בבכי שאבא לא נתן לה לאכול כלום מהבוקר ושהיא אכלה רק ופלה שהייתה בבית ושתתה כוס חלב ו קצת מים. אבא שהתעורר בשתים-עשרה, אמר לה שיש ברוקולי ושאם היא רוצה שתאכל ברוקולי כי רק בערב הם יאכלו בשרי. "אבל אני לא אוהבת ברוקולי," אמרה הקטנה. "אז זה מה שיש," אמר אב השנה, שלא ראה את בתו כל החופש הגדול. "אז בערב תאכלי." "אבל אני רעבה," אמרה שוב. "אז תאכלי מה שיש." הייתה התשובה. היא צלצלה בבכי. אמרתי לה שתיתן לי אותו. שאלתי אותו אם היא יכולה לחזור הביתה ולאכול את מה שהיא רוצה ואחרי זה לחזור? שאלתי אותו אם יש אפשרות שיזמין לה מקדונלד'ס או משהו כזה, והוא סירב וצרח שיזמין לי עובדת סוציאלית ויפנה לעורך דין כדי להוציא אותה מחזקתי כי אני לא יודעת לחנך אותה. רציתי לצחוק אבל התאפקתי. הוא צרח כמו צפרדע. ביקשתי את אור והיא מיררה בבכי של היסטרייה. היא הייתה מבועתת. הוא חטף את הטלפון שוב ואמר לי שאם היא הולכת עכשיו, הוא לא רוצה לראות אותה יותר לעולם. בטלפון היא בכתה לי שוב, אמא, בואי לקחת אותי מהר. תוך חמש דקות הייתי שם. היא הייתה למטה בוכייה כל כך. לבנה כל כך. ועכשיו היא כאן. אכלה, שתתה, התקלחה ונחה. העיניים אדומות, הלב עוד שותת דם והנפש... אוי, הנפש... הלוואי שהייתה תחבושת לנפש. שבת שלום לכולם, הלוואי שתעבור על כולנו שבת שלווה ורגועה,

blonda3

New member
../images/Emo10.gifאוישש../images/Emo4.gif

זה מזכיר לי את הסיפורים של דינה מגרושים גרושות..... לא נעים. יעלי-תהייו חזקות

yaeli4

New member
תודה בלונדי../images/Emo7.gif

ואני לא יודעת מי זו דינה מגרושים גרושות. הקטנה בחדר שלה. במיטה עם ספר, בוכה. אני מנסה להרגיע ונכון לעכשיו כל מה שהיא מסוגלת להגיד זה שהיא לא רוצה לראות אותו יותר לעולם. אני מניחה שזה יעבור לה, אבל כרגע, אלה המילים שלה.

princess lis

New member
../images/Emo7.gif אין לי מילים...לא רק ספור זוועה

ספור אימים. שיהיה לכם שבת שלום

איזה אבא "למופת"!

נורא ואיום!! איך אבא יכול לעשות דבר כזה לילדה שלו... כואב לי הלב עליה...יבוא היום והכל יחזור אליו בחזרה..

אחשל

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הפיוז הראשי שלי "נשרף" כשאני שומע/קורא סיפורים כאלה. פשוט קשה להאמין שהורה יכול להיות כ"כ אטום. מה עניין החינוך לעניין הרעב? אם הוא רוצה שהילדה תאכל "מה שיש", אז שידאג למינימום "מה שיש" במקרר
גם אנחנו לא מחזיקים את כל מגוון מוצרי הסופר במקרר ובמזווה, אבל תמיד יש מלאי ממה שהילדים אוהבים לאכול, ללא ג'אנק פוד... ילדים, ואני לא יודע בת כמה אור שלך, בד"כ יודעים איפה הם רצויים ואיפה לא. אני הייתי משאיר את ההחלטה על המשך הקשר איתו בידיה. שולח לך ולה

dafgol

New member
לא יודעת מה להגיד אפילו...

אני פשוט בהלם . שולחת לאור שק של
ים ענקיים מכל ה
שתהיה שבת שקטה ורגועה

rolan

New member
לבי לבי איתך, יעלי

החיים מזמנים לנו "הפתעות" מסוגים שונים, הנה אחת מהן... יעלי, השארי חזקה, למען אור. גם אני חושבת שיש לתת לה לבחור, עם כל הקושי. תתמכי, תהיי שם בשבילה. בערב, מבטיחה חיבוק

פרח 11

New member
אין לי מילים...

תחזקי את הקטנטונת ותנסי לשמור על נפשה העדינה ככל שתוכלי. תני לה
ו-
ממני.

yaeli4

New member
תודה לכולכם. אבל...

דווקא האירוע הזה כל כך לא מפתיע אותי. רולן, כתבת שהחיים מזמנים לנו הפתעות כל הזמן ואילו האקס הזה היה מאז ומתמיד טיפוס נרקיסיסטי, אגואיסט מדרגה ראשונה, וחסר-לב כלפיי וכלפי הילדה שלו. הדבר היחידי שמפתיע הוא שהוא כבר לא התנהג ככה הרבה זמן. הייתה הפוגה מסוימת אבל זה היה כנראה בגלל שהיא בקושי ראתה אותו ליותר משעתיים פעם בשבועיים בערך. לאור יש עוד אחות ממנו. היא גדולה יותר,בת 17, מאשתו שהייתה אישתו לפני שנישאתי לו, והוא התאלמן ממנה. מן הסתם, כשהתגרשנו, אור נפרדה מאחות ומאבא ואותה ילדה, איבדה בשנית אמא (אותי) ואת אחותה. זה היה טרגי נורא, אבל הבנות נשארו בקשר אמיץ כל כך. הילדה הזו, בת ה-17, היא כל כך מיוחדת. גדלה ממש לבד. אבא שלה היה אבא שהיה ער בלילה וישן ביום. מגיל צעיר היא הייתה עם פלאפון, עם תקציב מוניות, גרה אצל חברות ואכלה אצלם, והוא לא ידע איפה היא ומה איתה. כשהיא רעבה, היא הולכת לקנות אוכל או הולכת לאכול אצל סבתא שלה, שגרה במרחק כמה רחובות מהם. פעם, הוא הטיח בי שאני אראה דוגמא ממנה, איך יצאה לו ילדה נהדרת. אמרתי לו שלא יחמיא לעצמו. שיזכור עד יום מותו שהיא יצאה כך למרות מה שהוא ולא בגלל מה שהוא. הוא אדם רעעעעעעעע כל כך, והיא, היא דומה כל כך לאמא שלה הנפלאה שנפטרה בגיל 31 מסרטן, לפני חמש עשרה שנה. יש לה אופי נוח וסלחני. היא אינטיליגנטית ועצמאית וכל כך אסירת תודה לכל מי שנותן לה פרומיל של תשומת לב. ואור כל כך בכתה בשבילה היום. היא אמרה שהלוואי שהיא הייתה גרה איתנו. כשבאתי לקחת אותה, הן חיכו למטה ביחד, בוכות ומחובקות כל כך. והגדולה אמרה לה, לידי: "לכי לאמא, אור, ותשמרי עליה. יש לך את האמא הנפלאה ביותר בעולם." אז מי אמר שאלוהים מרחם על ילדי הגן?

yaeli4

New member
תודה, נסיכה

ותאמיני לי, הלוואי שהייתי מגדלת אותה. היא ילדה מדהימה ממש.

1נתי 1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

פשוט - אין לי מילים רק תהיינה חזקות

blonda3

New member
יעלי

אני במקומך הייתי "מאמצת" את אחותה הגדולה של אור..... יש מצב שאת יכולה להזמין אותה לבוא לביתך? כמה עצוב....

yaeli4

New member
כן בלונדה, אני מזמינה הרבה והיא באה

מדי פעם כשמתאפשר לה. ילדת-חלום, בחיי.

אור ופרי אחיות מאבא?../images/Emo12.gif../images/Emo123.gif../images/Emo122.gif

אני המומה אני פשוט בשוק לא מבינה איך יש ייצורים כאלה בעולם? הבחור צריך אישפוז בכפיה,מכות חשמל וזריקות ציאניד..... טוב שהחזרת אותה הביתה לחממה שלך. יעלי ,למרות שאני בטוחה שמדובר בחולה נפש אמיתי,את חייבת לרכך את המכה לאור,חייבת, הדחיה ואי הרצון של אביה אותה יכול להרוס חיים של ילד. אני לא יודעת אם אני הייתי מצליחה להתגבר על הכעס והבעעעעעעעע,אבל אם אנחנו שואלים מה נכון לאור ?,זה לנסות לאזן את הרגשת הטרוף שלו והדחיה. תמסרי לאור את אהבתי ומליון חיבוקים ונישוקים ,ותגידי לה ממני בבקשה ,שאי אפשר לא לאהוב אותה היא מדהימה ומקסימה ואני מאחלת לה המשך הצלחה בלימודים.

yaeli4

New member
והנה לכם ההמשך...../images/Emo4.gif

אב השנה צלצל... הוא התקשר לפלאפון של אור והיא ראתה את המספר על הצג וכיבתה את הנייד. עכשיו היא הלכה להאזין להודעה: הוא אמר לה שהוא אוהב אותה אבל מאוד כועס על אמא שלה הפלצנית... [שמעתם דבר כזה????.] הוא אמר שהוא יכול לפתור איתה את הבעיות אם הם ידברו וכי הוא צריך ללבן איתה כמה דברים. מה שחשוב, כך הוא אמר, זה להשאיר את אמא שלך מחוץ לתמונה של החיכוכים בינינו... היא אמרה שהיא לא מתכוונת לענות לו ולא לראות אותו עד הודעה חדשה. להקיא. פשוט להקיא.

למעלה