סיפור חיי,

בולי27

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הפחד הזה מקונן בלב כל אמא לבת אני חושבת. צריך ללמוד לחיות עם אי הודאות, כי מי יודע מה יביא איתו המחר... הדברים שעברת הם נוראים אבל הסוף הוא לפחות טוב יש לך משפחה אוהבת וחזקה ובעל מדהים שידע איך לעזור לך!

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

שולחת לך אלפי
. מכירה מקרוב את החרדות האלה... גם אני עברתי איזושהי התעללות אם כי לא מייהשו קרוב והייתי בטיפול. ובעזרת הרבה עבודה עצמית וגם בעזרת אביר הנפלא שלי הצלחתי להתקדם משם.. אבל החרדות האלה... והפחדים של איך אשמור על ביתי מדבר כזה? מוכרים לי היטב... אז קודם כל אני מקווה שאצליח לחנך וללמד אותה שאמא ואבא אוהבים אטותה בלי תנאים ושכל דבר אפשר לספר. ותמדי נתמוך בה. ושנית אני מקווה שנצליח ללמד אותה שהיא אדונית לגופה ורק היא מחליטה מה קורה איתו. ושלישית אני מקווה שאצליח, כאמא שלה, לא להעביר לה את החרדות שלי אלא לתת לה לחיות את חייה. והחלק השלישי הזה הוא אחד הקשים יותר... אבל אני עובדת על עצמי ויודעת שאם ארגיש שהחרדות משתלטים עלי אשקול לחזור לטיפול כדי לקבל עזרה בהתמודדות איתם. כרגע אני מרגישה שהם בגדר חרדות נורמליים של אמא פולניה. מאחלת לך ולביתך את כל הטוב שבעולם... POOH אשמח לנסות לעזור לך עדו במסרים או במייל אם תרצי...

למעלה