סיפור טוב ששמעתי בנושא דיני תעבורה. תשמעו קטע

• פותח הנושא lasik
  • פורסם בתאריך

lasik

New member
סיפור טוב ששמעתי בנושא דיני תעבורה. תשמעו קטע

אחד יש לו חיפושית טרנטה שנת 78'.

יום אחד הוא נוסע מבסוט בשישים קמ"ש באיילון בנתיב האמצעי. פתאום המכונית שלו מתחילה לעשות רעשים מוזרים והוא מוריד אותה לשוליים, שם היא שובקת חיים.

עכשיו אמצע הלילה, הוא עומד שם מסכן, מנסה לעצור טרמפים ושתי המכוניות שכן עוברות לא בדיוק שמות עליו.

אחרי שעתיים שהוא עומד שם, קופא מקור, עוברת למבורגיני לבנה, טסה לידו במהירות 180 קמ"ש. פתאום שומעים חריקת בלמים והלמבורגיני מתחילה לנסוע לאחור.

הנהג של הלמבורגיני שואל את המסכן מה הוא צריך, והוא מתחנן בפניו שרק יעשה ג'סטה ויגרור את החיפושית שלו לתחנת דלק הקרובה, שירחם עליו שעכשיו מאוחר ואין מכוניות והוא מסכן תקוע פה.

נהג הלמבורגיני מסכים והם קושרים חבל לחיפושית, אבל מה, הנהג של החיפושית מזהיר אותו שדיר-בלאק לא יעלה על מאה קמ"ש למה החיפושית שלו... חיפושית... והיא תתפרק.

הם מסכמים שבכל פעם שהלמבורגיני בלי כוונה תעלה על המאה, הנהג של החיפושית יצפור ויסמן לו.

הם יוצאים לדרך והלמבורגיני מאיצה, 80, 85, 90, 96, 100 ,102... החיפושית מתחילה לצפור ולצפור, עד שהנהג של הלמבורגיני מאט חזרה - 80, 89, 93... שוב הוא מאיץ 100, 104 הנהג של החיפושית מצפצף בפאניקה - הלמבורגיני מאיטה.

אחרי נסיעה קצרה הם מגיעים לרמזור, הלמבורגיני נעצרת. לידה נעמדת פרארי אדומה חדשה ונוצצת. הנהג של הלמבורגיני מביט על הנהג של הפרארי. הנהג של הפרארי מביט על הנהג של הלמבורגיני.

הם מתחילים לשחק עם הגז, מתגרים אחד בשני. ירוק. הלמבורגיני מתחילה להאיץ - 100, 140, 200, 220, 280 והנהג של החיפושית באטרף מצפצף בעצבים, רק שהלמבורגיני תאט כי עוד שנייה החיפושית הטרנטה שלו מתפרקת לחלקיקים.

מגיעים ל-300 קמ"ש, הלמבורגיני עוברת ליד ניידת משטרה ומשאירה אותה מאחור. אחד השוטרים שראה את האירוע תופס את הראש וצורח "אני לא מאמין!!! אני לא מאמין!!!"

השוטר השני שואל אותו "מה קרה, מה אתה לא מאמין?"

עונה לו השוטר ההמום: "30 שנה אני שוטר וכבר ראיתי למבורגיני ופרארי מתחרות. אבל זאת הפעם הראשונה שאני רואה חיפושית מצפצפת להם בשביל לעקוף..."

שרק נצחק כל היום.

למעלה