סיפור מצחיק על שיעור הזוי באנגלית.=]

חבל על העצבים שלך ליזי הפורום בקומה ממושכת...

הוא מחובר למכונת הנשמה,קיים פיזית אבל בתכלס מת. מה שהכי מעצבן שאנשים כאן מזוכיסטים. כשהיה כאן אפילו יותר חרא הקמתי קומונה לחובבי אביב גפן נורמלים ורק 3-4 אנשים באו. בקיצור עד שלא יהיה כאן שינוי קיצוני הפורום ימשיך להראות ככה. חבל אבל זה מה יש...

ימשיך להראות איך? תגיד לי מה הבעיה אנלא מבינה

אתה ראית את השרשור בכלל??? מה היא נטפלת אנשים פה מדברים ונחמד להם... מה הבעיה?!!?!?

ומזה חובבי אביב גפן נורמלים? אנלא מספיק

נורמלית למישהו הוא יכול ללכת אבל שלא יתחיל לקרוא לי בשמות מסריחים במיוחד מישהו שלא מכיר אותי.

את רואה סימן שאלה אחרי זה? כי אני לא!!

כתבתי שאם אני לא מספיק נומלית למישו הוא יכול ללכת. לא שאלתי אותך אם אני מספיק נורמלית. כי מה שאת חושבת גם ככה לא משנה לי (=

תגידי את בסדר? איפה בדיוק הזכרתי אותך?

דיברתי על הפורום באופן כללי ולא עליך ועל חברייך. אבל תחשבי לבד שאולי הסיבה שהתנפלת עלי בגלל שדיברתי על מות הפורום אומרת משהו... אני לי שום דבר אישי נגדך. אבל אני לא חושב שפורום אביב גפן צריך להיות מקום לניהול שיחות אישיות והפצצת הודעות שלא קשורות לנושא הפורום. אבל בכל מקרה אני לא מאשים אותך. אשם הוא מי שלא מטפל בגן חיות שיש כאן. אבל מה לעשות. המנהלות אוהבות לתת חופש דיבור וביטוי. אז אני מניח ששיחות על התחת הברזילאי של ענבלי זה חלק מחופש הדיבור והביטוי...

בסדר אז נסחפנו קצת

וזה לא שהיה פה יותר מעניין גם ככה. וגם אם עשינו את זה לא צריך להתקיף אותנו בקללות וכאלה...

ממש לא הצדקתי את הקללות עליכן...

בגלל זה אמרתי לידידתי ליזי שחבל על העצבים שלה ושל כולנו. קללות וריבים לא יפתרו את המצב אלה רק יחריפו אותו. וזה שהיה כאן גם חרא לפני שבאתן רק מחזק את הטענה שאתן לא אשמות במצב. מי שאשם במצב זה מי שיש לו את הסמכות לטפל במצב והוא לא עושה את זה...

shmuelr

New member
נו בחייך... בואי נהיה ריאליסטיים, הוא מכוער

כמו המוות.

למעלה