סיפור עלייתה של מרינה קונצבאיה

157cm

New member
למי אכפת מזה? ספר על היהודונים

שיושבים בסוכנות וממצאים פוגרומים בדויים ברחבע רוסיה או יותר נכון המציאו בשביל שהיהודים שמעולם לא רצו לעלות לארץ הבזויה הזו, היגרו לפה מפחד. ספר, ספר. עאלק לי קג"ב. קג"ב זה כלום ביחס לסוכנות היהודית, ארגון פשע מאורגן מטעם מדינת ישראל.

lEchoesl

New member
מי שהיגר לפה רצה להגר לפה הרוב המוחלט היגר לפה ביודעין

מי שלא היה לו טוב עזב מזמן. את סתם תקועה בתיאוריות הקונספרציה שלך

beatman

Member
בשורה התחתונה אף אחד לא הכריח אף אחד להגיע ארצה

האחריות היא בראש ובראשונה על העולים/מהגרים.

157cm

New member
נו נו, ממש אמת לאמיתה

לסגור אפשרות להגר לארצות הברית בתחילת שנות התשעים, לאן שרוב העולים רצו להגר, זה ממש להשאיר ברירה. להפחיד אותם בפוגרומים בדויים זה גם להשאיר ברירה. הכל מטעם המדינת ישראל. חחח מדינה עלובה שידעה שאף שפוי, כל עוד השתן לא עלה לראשו, לא רוצה לחיות במדינה מזרחית סוג ז ששוכנת ולא נבדלת במנטליות שלה מהאחים הערבים שלהם.

beatman

Member
מי סגר ?

כבר הובאו בפורום מאמרים וספרו של יעקב קדמי "מלחמות אבודות", בהם ניתן היה לקבל מידע מה התרחש אז.
יהודים בבריה"מ היקשו אישור יציאה מהמדינה תוך שימוש באישור עליה לישראל ובפועל הרבה מהם ניצלו את האישור ושינו כיוון לארה"ב בשדות התעופה.
לישראל נמאס מזה והיא בקשה מארה"ב למנוע קבלה של מהגרים שיוצאים מבריה"מ עם האישור הישראלי.
&nbsp
אפילו אם היו סוגרים את השערים, אף אחד לא הכריח אף אדם לעלות ארצה, האחריות היא קודם כל על העולה.
לא יודע מי המציא עבורך סיפורים על פוגרומים.
&nbsp
לא חסר ציוניים שפויים שעלו ועולים לארץ.
&nbsp
אמנם יש מוקדים בארץ בעלי מנטליות הקרובה לשכנינו, אך לא חסר מקומות שונים עם מנטליות שונה.

157cm

New member
זה שברחת מהולודומור, לא אומר שכולם כמוך

יש אנשים שהיו מבוססים, בעלי מקצוע, שחיו בפלחי רוסיה שופעים או במרכזי התרבות שלהם. ממש לא אכפת לי מאותם האנשים שחיפשו סבא יהודי בקושי בשביל להגר לפה. אלה שבחרו ברע במיעוטו. זו ממש לא קונספרציה, אני מכירה לפחות 7 משפחות שעלו לפה כמוני ב-97, 98, 99 שמספרים על אותו הפחד הבדוי שלא נתן להם לעשות בחירה מושכלת.

Astroo

New member
גם אנשים משכילים נופלים

כשבכל פינת רחוב מוכרים עיתונים אנטישמיים ללא כל הפרעה מהרשויות וכל כמה שבועות יש שמועות על פוגרומים, גם אנשים משכילים יתחילו לארוז את הפקלאות.
ובסוף התברר שהיה מדובר בשמועות שווא והארגונים האלה חדלו להתקיים בהרף עיין בתחילת שנות ה-90.
לדעתי מדובר היה בהסכם בין ישראל לרשויות ברית המועצות להעביר כמה שיותר יהודים משם לפה. בפועל מדובר בסחר בבני אדם בקנה מידה ענקי, שמהווה פשע נגד האנושות.

beatman

Member
פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה

אם היה סיכום מאחורי הקלעים בין ישראל לבריה"מ להעביר ארצה כמה שיותר יהודים, אז מדוע השלטונות הסוביטיים דרשו עד סוף קיומה של האימפריה אישורי קריאה מקרובי משפחה בישראל ? היו פשוט נותנים לצאת חופשי וזהו.
&nbsp
כמה עוד חושבים שזה היה פשע נגד האנושות ?
אם כך, יש פה קייס לתביעה נגד המדינה.

SupermanZW

Well-known member
כי היה גם ניגוד אינטרסים

ברית המועצות לא הייתה מעוניינת שהיהודים יעזבו וכנראה קיבלו תמורה על החתימה על ההסכם, לכן היא התחכמה ואיפשרה רק ליהודים עם קרובי משפחה בישראל לעזוב.

Astroo

New member
קרובי המשפחה היו מפוברקים

כולם ידעו שמדובר בקרובים מזויפים ושתקו. בברית המועצות לא דרשו להוכיח שאכן מדובר בקרובים.

157cm

New member
אתה

תמות פה בין חרדים וסמוטריץ', במדינה חשוכה שתנהיג את חוקי ההלכה הפרמיטיביים על כל האוכלוסיה. תמות מצפיפות אוכלוסין, מפקקים בכבישים וחוסר חניה. תמות בלי בית, בין ערסים ופרחות. אבל לא לפני שאימא שלך תמות בלי פנסיה ותמצא את עצמה ברחוב. כן, עוד מעט זה קורה חסרי בית קשישים בצורה מאסיבית. חה!

beatman

Member
אני מעוניין במדינה יהודית

יהדות זה אור ולא חושך.
סמוטריץ' (שהוא אחלה בחור) ומרבית החרדים לא שואפים לכפות שמירת מצוות על כל איש בביתו, מקסימום שמירה קפדנית יותר על הצביון היהודי.
בית וצפיפות זו בעיה הניתנת לפתרון, בתקווה לתנופת בנייה בנגב וביו"ש.
ערסים ופרחות נמצאים גם במדינות אחרות, וניתן להתרחק מהם בישראל.
מאיפה את יודעת מה הפנסיה של הוריי ?
דור הסבים והסבתות שלנו חיים כ-30 שנים עם קצבאות זקנה.

157cm

New member
ב-ארור!

מרבית החרדים לא רוצים להיכנס לך לתחתונים, לכן עדיין אין נשואים אזרחיים. מרבית החרדים לא רוצים שתשמור מצוות, לכן כואב להם הלב אם תהיה תחבורה ציבורית בשבת כי זה חילול שבת. למה היהודונים מסוכנות לא סיפרו לעולים שזה מה שרוצים מרבית החרדים? מה בדיוק קורה פה? אם החרדים כל כך חרדים שיקבלו קלונקס ויפסיקו לזיי... בשכל? לאיש לא אכפת מבעיות נפשיות של אחרים, אז למה שלי יהיה אכפת מהחרדות שלהם?

beatman

Member
תלמדי מה זה צביון יהודי

וד"א, את יהודונת בעצמך, לא משנה כמה תנסי לברוח מזה.

SupermanZW

Well-known member
בהודעה הקודמת היא צודקת בכל מילה

ברגע שמישהו מנסה לשלול ממך זכויות בשם דת זו חציית קו אדום.

למעלה