סיפור על מכשפה../images/Emo188.gif
אני רוצה לספר לכם סיפור עצוב... לפני 9 שנים, נפרדתי מהדוב, זה היה לאחר תקופה ארוכה מאוד, בה ניסיתי להיפרד ממנו מהסיבה שהוא מתנהג אלי בחוסר כבוד, השתמש נגדי בשפה בוטה ועוד מיני התנהגויות מכוערות שלא יכולתי לסבול. הוא סירב לפרידה משום שאמר שהוא אוהב אותי ומוכן להשתנות בשבילי.... אז הנה איך הוא אוהב אותי... מיד לאחר פרידתנו, חלתה אמי והיתה בטיפולים כימותרפיים קשים, כל פעם אשפוזים חוזרים בביה"ח במצב של סכנת חיים, אני נוסעת לת"א וחוזרת לעתים תכופות. באחת הפעמים, נסעתי "על חשבון" יום בו הבנות היו אמורות להיות אצלי, ביום שלמחרת כאשר חזרתי הביתה, ביקשתי ממנו שיתן להן לבוא אלי (במקום יום האתמול) - "לא"
היתה תשובתו של האיש שאוהב אותי... אני בכיתי ולא יכולתי להרגע שעות ארוכות. לשמחתי, באותו יום היתה מסיבת פורים לילדים ואז יכולתי ללכת לראותן שם.... רגע, יש המשך... באותה תקופה ממש, התכוננו לנסוע לבילוי משותף, ערב קודם הן ישנו אצל אביהן. התקשרתי אליו כדי לתאם איתו את שעת היציאה, ביקשתי ממנו שיעיר אותן מוקדם כי אנחנו ממהרות להגיע למקום אליו רצינו לנסוע. וכך ענה לי – "אני לא מעיר אותן, כשהן תתעוררנה, אתקשר אליך ותבואי".... וכך עשה
האיש שאוהב אותי... גם כאן, בכיתי, התרגזתי ולא נותר לי.... אלא להמתין שיתעוררו.... יש עוד סיפורים למכביר... במשך השנים, למדתי לעמוד מולו, אני יותר אסרטיבית, יותר יודעת להתמודד מולו ולפעמים, כן לפעמים אני גם מכשפה וזה מרגיזזזזז אותו. היום אני לא מאפשרת לו ל"טפס" עלי, לא נותנת לו להשפיל אותי, הוא עומד מול סלע איתן, וכועס מאוד כועס עלי... בעיניו אני מכשפה רעה, כל דבר שהבנות עושות (נגדו) זה בגללי, ואני דווקא מאוד מעודדת אותן להיות איתו בקשר טוב. גם אני כועסת עליו כעס גדול, מה שהתחיל פעם באהבה רבה, בבית משותף שבנינו עם ילדות מקסימות, נגמר נהרס ובמקומו יש משקעים גדולים של כעס שאין להם מוצא. ואולי אולי זה העניין, שאין לאן להוציא את הכעס והתסכול ולכן מתנהגים כך איש אל אהובתו לשעבר... ויכול להיות, שיום אחד יגיע לכאן ויספר לכם את סיפורו, כולו רווי כאב ותסכול על מערכת היחסים הקלוקלת עם האקסית המכשפה....
אני רוצה לספר לכם סיפור עצוב... לפני 9 שנים, נפרדתי מהדוב, זה היה לאחר תקופה ארוכה מאוד, בה ניסיתי להיפרד ממנו מהסיבה שהוא מתנהג אלי בחוסר כבוד, השתמש נגדי בשפה בוטה ועוד מיני התנהגויות מכוערות שלא יכולתי לסבול. הוא סירב לפרידה משום שאמר שהוא אוהב אותי ומוכן להשתנות בשבילי.... אז הנה איך הוא אוהב אותי... מיד לאחר פרידתנו, חלתה אמי והיתה בטיפולים כימותרפיים קשים, כל פעם אשפוזים חוזרים בביה"ח במצב של סכנת חיים, אני נוסעת לת"א וחוזרת לעתים תכופות. באחת הפעמים, נסעתי "על חשבון" יום בו הבנות היו אמורות להיות אצלי, ביום שלמחרת כאשר חזרתי הביתה, ביקשתי ממנו שיתן להן לבוא אלי (במקום יום האתמול) - "לא"