סיפור על מכשפה

rolan

New member
יונצ' יקירתי

זו לא שאלה של: האם אני מכפה או מגינה עליו... את זה מזמן הפסקתי לעשות. השאלה היא איך אני מתמודדת עם הקשיים שהוא מערים עלי באחריות לגביהן, בקשר איתו נטו
וכידוע אני עדיין איתו בקשר, כי אין ברירה... ייתכן שזה יהיה נוח וקל כאשר הן תתבגרנה ולא אצטרך להיות איתו בקשר יומיומי כפי שהוא כיום... מקבלת באהבה כל מה שאת מציעה

../images/Emo4.gifהן צריכות אולי קשר

יום יומי איתו אבל למה גם את? שמחי באהבה שמצאת ותתחילי לעבוד על אדישות כלפיו וכפי כל נסיון שלו לכפות עלייך קשר איתו. את יכולה רק צריכה להאמין בזה.מתרגלים לרע אבל כמה טוב כשמצליחים להוציא הרגל מגונה זה...

rolan

New member
אסתריקה

זהו שאני לא צריכה קשר יומיומי איתו, אבל המציאות (כמעט) כזו. הסייחה עדיין קטינה, יש איתה ענינים (שבודאי שמעת עליהם כאן...) לכן, יש קשר... גם כאשר לא כל יום משוחחים או מטפלים בבעיות, הקשר עדיין נחשב יומיומי... בכל מקרה, מאמצת את דברייך בחום "שמחי באהבה שמצאת ותתחילי לעבוד על אדישות כלפיו וכפי כל נסיון שלו לכפות עלייך קשר איתו"... מבטיחה לנסות - ולדווח
תודה

gn64

New member
אויש כמה שהצד השני תמיד רע

וזה לא משנה כרגע אם זה הוא או היא אבל כל עוד הם הצד השני התפקיד המיתולוגי שלהם הוא להיות רעים. לפעמים אנחנו עושים את החשבונות שלנו ומתעלמים מעוד פרמטרים של הצד השני וזה כמובן לא מביא אותנו לתוצאה הרצויה. לכן תמיד חשוב לדעת שאחד ועוד אחד לא שווה שניים

*יערית

New member
מי אמר שהדברים ניסגרים

ביום שאחרי הגרושין? זה כנראה לעולם לא ייגמר כל עוד אנחנו שותפים לילדים, כל אחד סוחב על עצמו מטענים..יש שמחלטים להוציא אותם אצל פסיכולוג/חברים/בעל חדש/ילדים/ ויש שמעדיפים לקחת את שק האיגרוף הישן והמוכר
לא עוד.... ממליצה בחום בימים שאת שוב חשה שאת הולכת להיות איכשהו כרית האיגרוף שלו :האשמות,הטחות,תלונות וכו' להוציא את המיפרשים מהרוח
פשוט לא להיות שם...כי לנתק אותו מחייך בכלל זה קשה {גם קירבה גאוגרפית}אבל מי אמר שאנחנו צריכות לעמדו שם מולם ולהרגיש כמו מכשפה
כמו האישה הרעה? מי אמר? אני אומרת..... את המכשפה הכי טובה שהכרתי
ויש קבלות לכך... הבנות והאיש המקסים שלצידך

rolan

New member
תמיד חכמה, תמיד בזמן ../images/Emo45.gif

גם את, כמו אסתי, אומרת לי להתנתק... יש שיר ששמעתי עכשיו... אני לא זמין, אני לא פנוי...
...
אולי אם אשיר את השיר יהיה קל יותר...
תודה אהובתי

החתולית

New member
נו שוין.... שיספר

(תקראי לאוהי בטלפון והוא יתרגם לך את היידיש). רציתי לכתוב, שהוא לא יחדש לנו כלום כי אנחנו יודעים שאת מכשפה, אבל אז החלטתי שאולי לא יבינו את חוש ההומור הסרקסטי שלי. ראשית, כולנו היינו מכשפים ומכשפות, אם לא פעם אז פעמיים (ואני רוצה לראות ולו אחד / אחת מאיתנו שיקום וגיד שזה לא נכון) - אז מה ? שנית, מדוע בעצם כל כך חשוב מה הוא חושב ? שיחשוב שאת מכשפה או מלכת היופיעשרה, למי אכפת בכלל ? הוא אבי בנותיך, יש ביניכם קשר שלא ינותק לעולם, אבל... דעתו עלייך משנה כקליפת השום. ברור שכולנו שמחים לדעת שכל העולם חושב שאנחנו נפלאים - אני מוצאת שזה אך טבעי. אבל בינינו.... ממש לא אכפת לי מה הלשעבר שלי חושב עלי. מצדי שיקלל אותי בינו לבינו ויחרף אותי עד מחרתיים. דרך אגב, אני בטוחה שלו ממש לא אכפת מה אני אומרת עליו. גם אני והלשעבר עברנו את שלב הכעס והנקמה, כנראה שכולנו זקוקים לו בשבל מסויים, כדי להתקדם הלאה. רולן, אין לי ספק שאת אישה מופלאה (תהרגי אותי אם אני יודעת למה אין לי ספק), ונשמע לי שאת התקדמת הלאה והוא לא. אז מה השורה התחתונה ? תמשיכי להיות מכשפה כשמתאים ונכון לך (למרות שלי קשה מאד לראות אותך רכובה על מטאטא)... עשי את מה שנכון לך בפנים, ואם זה לא ממש מוצא חן בעיני כבודו... אז לא !

rolan

New member
חתוליתי יקירה

מכשפה (בעיני) זו לא מילה גסה... זה בעצם (פחות או יותר) מה שניסיתי להעביר כאן, בין היתר... בכל מקרה, כוונתי לא היתה לומר שהאקס שלי חושב עלי שאני מכשפה, את מה שהוא חושב עלי באמת, איני יודעת... באמת שאני לא מתרגשת ממה שהוא חושב עלי.... קשה לי לשוחח איתו שיחה רגועה, להגיע להבנות ולסיכומים, קשה לי עם הדרך הנוקשה שלו עם הבנות שלי (כן, שלי...). התקשורת - היא הבעייתית... ו... חתלתולית, אני יודעת מה זה שויין.... וגוט... ו... לא זוכרת...
אז... אגוטה נחת...

../images/Emo186.gifמצאתי שהפתרון הוא נתק טוטלי

כי גם כשהתאמצתי להיות נחמדה ולדווח אפילו פעם אחת לא שמעתי מילה טובה למרות שלמעשה אני עשיתי את כל העבודה. אין לי כל עניין יותר במה שיגיד עלי,לי כלפי מלפני ומאחורי. נכון הוא אבי ילדי ותודה לו על מה שהעניק באמת ומכל הלב אבל היום לא אכפת לי כלום ממה שהוא חושב או אומר. אני עושה והוא לא.אם הוא יחשוב לעשות למענם ולדווח לי על כך אני אהיה שם בשבילו להחמיא לו כי זה למען ילדנו. זהו.היום איני מצפה לכלום ממנו.איני נפגעת ממנו .אין לו מקום לפגוע בי כמו שאין לשכן שלי מקום לפגוע בי . הוא הפך להיות עוד איש בעולמנו. ושוב אני מודה לו שהיה שותף שלי להביא את הילדים הנפלאים שלנו שמביאים לי נכדים ונכדות מקסימים.

blonda3

New member
רולנית../images/Emo24.gif

אךךךךךךךךך איזו מכשפה שאתתתתתתתתתת
אני לא חושבת שאת מכשפה ולהיות אסרטיבית ולא לותר ולעמוד על שלך זה לא אומר להיות מכשפה.... אז כשיהיה לי יותר כוח אולי אוסיף תודה לך ששיתפת

למעלה