סיפור שהעתקתי........

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
סיפור שהעתקתי........

סיפור על אהבה, עושר והצלחה אישה יצאה מביתה וראתה שלושה זקנים עטורי זקן לבן ארוך יושבים בחצר ביתה . הם לא היו מוכרים לה ולכן אמרה להם : " אינני חושבת שאני מכירה אתכם, אך בודאי אתם רעבים . היכנסו לביתי והתכבדו בארוחה ." " האם האדון נמצא בבית " , הם שאלו . " לא , הוא לא בבית " , השיבה . " אם כך , לא נוכל להיכנס " , הם השיבו . בערב כשהגיע הבעל הביתה , האישה ספרה לו את אשר קרה . " צאי , הודיעי להם שאני בבית והזמיני אותם להיכנס " . האישה יצאה והזמינה אותם להיכנס . " אנחנו לא נכנסים כולנו יחדיו" השיבו , ואחד מהם הסביר ששמו : "עושר" , ובהצביעו לעבר השניים האחרים , המשיך : זה "הצלחה " וזה : "אהבה". עוד אמר : " עתה לכי והתייעצי עם בעלך מי מאתנו אתם רוצים בביתכם " . האישה נכנסה הביתה וסיפרה לבעלה את הנאמר . הבעל בשמחה רבה אמר " מאד נחמד , אם כך המצב הבה נזמין את עושר , שיבוא וימלא את ביתנו בעושר " . האישה לא הסכימה ואמרה: " יקירי , מדוע לא נזמין פנימה את הצלחה ? . כלתם שישבה בצד והקשיבה לנאמר , קפצה בהצעה שלה : " האם לא כדאי יותר להזמין את אהבה ? אז ביתנו יתמלא באהבה ! " . " הבה נקבל את הצעתה של כלתנו " סיכם הבעל ואמר לאשתו :" צאי והזמיני את אהבה להיות אורחנו " . האישה יצאה והזמינה את אהבה להיכנס . השניים האחרים קמו ובאו בעקבותיו . משתוממת אמרה האישה : " הזמנתי רק את אהבה , מדוע גם אתם נכנסים ? הזקנים השיבו יחדיו : " אם היית מזמינה את עושר או את הצלחה , השניים האחרים היו נשארים בחוץ , אך מאחר והזמנת את אהבה , במקום שנמצאת אהבה יש גם עושר והצלחה !!!!! " במה אברך אתכם : במקום שיש סבל , אברך שיהיו שלום ורחמים . במקום שיש ספקות , אברך שיהיה אמון מחודש ביכולת להתגבר עליהם . במקום שיש עייפות , תשישות , אברך שתהיה הבנה , סבלנות וכוח מחודש . במקום שיש פחד , אברך שיהיו אהבה ואומץ . מה מוסר ההשכל בסיפור זה ? האם נכון שבמקום שיש אהבה יש גם עושר והצלחה ? , או שזו רק תקווה ? אתם בוחרים באהבה ? מעוף - בהופעה חד פעמית
אני יודע שאני חיב את הסיפור הנעלם
אבל אף פעם לא מאוחר מידי..... זמן זה מושג שאנחנו בוחרים

עלמה 3

New member
../images/Emo124.gif WOW שלום שלום......./images/Emo175.gif

כייף לראות ולקרוא אותך כאן, אפילו שהעתקת....... עלמה

rolan

New member
מעוף - אוהב לא אוהב....? אותנו...!

סתאאאאם זו לא שאלה אמיתית אתה יודע, היפוטתית... אנחנו בוחרים באהבה חזור אלינו, בלי חובות, בלי ציפיות רק תישאר כאן, חסרה דעתך מאוד לי בכל אופן

maof

New member
תודה ....מכל הלב../images/Emo140.gif

אני רוצה לישאול שאלה במעמד הזה !!!!!!
הרבה מדובר על זוגיות .... על טיפוח..... והשקעה...... אל זה שעם הזמן שעובר הזוגיות דורשת יותר תשומת לב .....בגלל שהשיגרה שוחקת ואולי הביחד "מיתעיף" קצת וצריך לחדש כל פעם מחדש בכדי שהביחד לא יעלם..... אחד נותן את הדוגמא של שתיל שזקוק לנוזלים בכדי להיתפתח ואחר יתן דוגמא אחרת...... אבל את האמת כל אחד לעצמו יודע......כל אחד רואה את הדברים בצורה שונה וכל אחד מבין את הדברים בצורה שונה אחרי שכתבו על יחסים בבתים שונים על הכרה בילדים של בן/ת הזוג על הרצון לשתף או להסתיר ואפילו על ילד משותף שיגדל באמצע הדרך מה היא הזוגיות???? היכן מתחיל המקום שרוצים לשתף?? איך רוצים לראות את הביחד?? מתי הזמן שכל אחד אומר זה מחוץ לתחום?? מתי הרגע שמוכנים לוותר עבור?? אני יודע שכל אחד רואה את זה בצורה שונה ...... אבל השאלה העיקרית שכל אחד ישאל את עצמו...... האם יש בי את הנכונות להיכנס לקשר ?? מעוף

rolan

New member
הלו הלו רגע רגע

אחד אחד לא להידחף כמה שאלות..... אני מבינה שהעיקרית שביניהן האם יש בי נכונות להיכנס לקשר?... מעוף יקר בדר"כ זוהי שאלה שכל אחד עושה אותה עם עצמו, מתוך חשבון נפש ובחירה. אני יכולה לספר לך על עתמי, אם תרצה לשמוע... כאשר סיימתי את מערכת היחסים השניה שלי (זו שבאה אחרי גרושיי), ידעתי שאני צריכה תקופת צינון, אף על פי שמאוד רציתי קשר חדש. תקופת הצינון באה כדי להבריא את עצמי ממערכת יחסים חולה, כזאת שסוחפת אותך למקומות אפלים, לא נעימים. בדקתי, חשבתי, ערכתי חשבון נוקב מאוד עם עצמי. היתה לי תקופת חושך... מן תקופה כזו שמביאה איתה מערבולות בתוך הנשמה. אחריה הרגשתי שיצאתי לחופשי, נולדתי מחדש. או אז ידעתי שאני בשלה לכל דבר שיביא איתו הגורל. אז גם אמרתי לסובבים אותי, שאני לא "מחפשת" יותר, אין לי צורך בזוגיות, באהבה, יש לי חיים שלימים, אם צריך להגיע נסיך על סוס לבן, הוא יבוא ואזהה אותו. ואכן... הוא הגיע... מיד ידעתי, לא הייתי צריכה לשאול את עצמי שוב שאלות על זוגיות וכל אלה, ידעתי שאיתו אני רוצה לחלוק את חיי. נגמרו השאלות ואנחנו בשלב התשובות... יש שפה משותפת... ככה זה אצלי

maof

New member
כן !!!! מעוף אוהב את כולםםםםםםםם../images/Emo9.gif

ברוך שובך מעוף יקר../images/Emo140.gif

מי אתה? שמחה ?,אהבה?,אושר?. הצלחה? אולי בריאות? בכל מקרה אתה משדר המון אהבה ולכן שב איתנו ותכניס גם את כל השאר.... התגעגעתי וכיף לקרוא את תובנותיך.

rolan

New member
איפה אתם? בואו ללמוד משהו ../images/Emo63.gif

הנה משהו מקסים שכדאי לאמץ חזק חזק לתוך הלב קראתי פעם, אהבתי ואני שומרת לעתות מצוקה... לכתוב בחול היה היו שני חברים שחצו את המדבר. בנקודה מסוימת לאורך המסלול היה להם ויכוח לאיזה כיוון לפנות ואחד סטר לשני על פניו. פניו של האדם שנסטר היו אדומות, הוא נפגע מאוד ובלי לומר דבר כתב על החול – "היום חבר שלי סטר לי על פני". הם המשיכו ללכת והגיעו לנווה מדבר. היה חם והם החליטו לרחוץ במים. המים בנוה המדבר היו קרירים ונעימים וגם מתעתעים, זה שנסטר על פניו החל לטבוע. חברו שחה אליו ומשה אותו מהמים. אחרי שנרגע מהזעזוע ישב וחקק באבן – "היום חבר שלי הציל את חיי". התיישב לידו חברו ושאל – "למה אחרי שסטרתי לך על הפנים כתבת בחול ולמה עכשיו את כותב באבן?". חברו חייך אליו ואמר: "כשאנחנו נפגעים מחבר עלינו לכתוב זאת בחול כדי שרוחות הסליחה ימחקו את הכאב מלבנו. כאשר משהו נפלא ונהדר קורה בחיינו עלינו לחקוק זאת באבן ולזכור זאת תמיד בלבנו... במקום בו הרוח לא יוכל למחוק את הזיכרון. לימדו גם אתם, לכתוב על החול ולחקוק באבן

maof

New member
בנות ...בנות....איך אפשר בלעדכם../images/Emo9.gif

לאהוב אותך........... לאהוב מהלב, לאהוב מהראות, אהבה שפועמת, אהבה שנושמת, אהבה שגודלת ותופחת וממלאת את כל הגוף והנשמה. משנגענו באהבה תמיד נרצה לשוב, לתוך המערבולת שסוחפת שוב ושוב, לאותו רגע שבו הבנו בתוך הלב פנימה, שאיתך תמיד אצעד. יחדיו אוהבים אל העתיד נצעד, מאוחדים בלב,אוחזים יד ביד. ליבי אדום ולבך עשוי זהב, כי אותך תמיד....תמיד אוהב !! מעוף

rolan

New member
מה יערית.... הוא כתב לנו ../images/Emo3.gif

סתאאאאאאאאם יערית רגע אוחחחחחחח איזו מכה חטפתי ממנה טוב טוב לא ניגע לך במעוף
יערית את צריכה לדאוג שיהיה צמוד למקלדת אוהי בוא מהר, יש לך כאן חבר חדש...

רות 2

New member
מעוף יקר ...אני לא התגעגעתי אליך...

כי הצצתי לך ביום שישי....ושהמרוקאית שלך תקפוץ לי... (בסגנוןהריקוד של יום שישי..) באשר לשאלתך המורכבת משהו.. אתן לך את הגישה האדלריאנית שאימצתי עם השנים גם בזכות מורתי.. הפסיכולוגית תלמה. -אנו מתאהבים באותו אדם שתנאי הקיום,השייכות, והערך בחייו מאפשרים לנו את תנאי הקיום והערך שלנו." תובנה זו מובילה ..לתחושת המוכנות הנפשית שאתה מדבר עליה בשאלתך.. (ותחשוב על זה ברוך...) (

maof

New member
זה בסדר רותי......./images/Emo140.gif

אני לא נעלב........ מה לעשות לא כולם מושלמים מעוף

*יערית

New member
רותק'ה...../images/Emo24.gif

הצצת לו בזמן שאני קיפצתי
איך עשית לי את זה
איך חתרת תחתיי
תתביישי לך...עכשיו אני מבינה שהיו חסרות לי מחיאות כף של מישהי מסויימת..בזמן הזה פלירטטת איתו
בפעם הבאה...את צמודה אלי
ולגבי התובנות שלך...אחחחחחחחח...מה אומר לך...מכל מלמדיי השכלתי
והוא...הוא מוכן נפשית אלי עוד לנפי שהכיר אותי.. אני הייתי האישה מהחלום
מסכן מעוף

סול11

New member
../images/Emo39.gifנאה דרשת

מעוף פתיחה נהדרת ליום נפלא. למרות שהסיפור מוכר טוב מדי פעם להזכירו.מאחר ובמקום בו שורה האהבה ישנה שמחה, ושמחה מטבעה גורמת להצלחה שמובילה לאושר ועושר.אנו שוכחים מדי פעם מה כוחה של האהבה.וטוב הדבר להזכירנו.בטוחני כי כולנו מכירים אותה,וכן את חסרונה.וכשצועדים אנו בדרכה,מתפנים במוחנו תאים אפורים להגיע אל ההצלחה במעשה ידנו,ומכאן סלולה בפנינו הדרך אל האושר והעושר. מוסר השכל. נעשה ככל יכולתנו לשמר את האהבה.והשמחה האושר והאושר ישררו במעוננו. סול
שיהייה לכולנו יום נפלא מלא אהבה.

yaeli4

New member
יונהל'ה, את צריכה משקפיים????

סול היא נקבה ולא זכר, מותק.... למרות שחסרים זכרים במעונינו ואנו מתהדרים רק במעוף, אוהי, אריה שלא שואג ואחשל, עדיין יבורכו גברים נוספים שיצטרפו לאזן את המשוואה.

למעלה