סיפור שהעתקתי........

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך
יעליייייייייייייייייייייייייי

אני אמנם זקוקה למשקפיים,ואכן חסרים כאן זכרים אבל סולו ידידי הוא אחלה גבר שבגברים. תבדקי................

איזה קטע

פעם היינו אומרים.... יהיה לך בעל ג'ינג'י..... אצלי הכל פתוח .....אולי ? אחרי שהיה אחד שחור,ועכשיו שני צהוב,אולי השלישי יהיה כתום.

oehhe

New member
אין ספק שתמותי יעלי

מצד שני אין כל סיבה למהר oehhe אני אבדוק איך שם ואספר לך

maof

New member
יעלי היקרה../images/Emo140.gif

אני מיצטער שאני חולק על דעתך...... זאת הסיבה שלא עניתי לרולן בהקשר להודעה "הבית שלנו" את יודעת אני מאמין ......... שביתי מיבצרי ןאני מחפש את במיבצר שלי מעוף

*יערית

New member
שכחתם את....

אדון מורכב...של עלמה...... גם הוא גבר לא כך

*יערית

New member
בטח גבר../images/Emo12.gif../images/Emo35.gifמממממממממ

ולא מגולח... מממממממממממממממ

עלמה 3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif

פתאם קלטתי מה הולך כאן......... מרכלים אהההה.... על התגלחת של מורכב........ שומע מורכב, כבר אמרתי לך בבוקר .... יפה לך ללא תגלחת.........

rolan

New member
לראות למורכב.... ../images/Emo3.gif

ת'זיפים
מה חשבת....? אההה?... ת'אמת...

עלמה 3

New member
תראיייייייייייי אם אוהי השתולל היום

אז אכן את יכולה להרשות לעצמך..................... ובגלל שאני אוהבת אותך , אז באמת לא איכפת לי להראות לך את הת'זזז..
של מורכב.....

סול11

New member
טלסקופ

יעל בוקר טוב. תודה על אבחנתך הדקה.אנא הצטיידי בטלסקופ על מנת להגיע לדקויות ואבחנות מדויקות יותר. אני מצהיר מעל במה זו נולדתי עם כל הסממנים המשויכים לגבר, גדלתי כבן,התבגרתי כעלם.ולבסוף הפכתי לגבר,וכך אהייה עד יומי האחרון.נכון איני מאצ'ו וגם לא שובניסט. אבל אני גבר. ואת גבריותי שום אבחנה וירטואלית לא תוכל לגזול.אנא התנצלי בפני יונתנו,כי ללא משקפיים רואה היא. שיהייה לך יום נהדר וקבלי
שרק גבר יכול לתת
שלך סול הגבר בכל רמ"ח אבריו וש"ס גידיו

yaeli4

New member
סול יקר וחמוד עד מאוד../images/Emo9.gif

צר לי על הטעות הכמעט בלתי נסלחת. שמחה שקיבלת את זה בהומור ראוי לשמו. נראה שנכנסת לפורום בתקופה שאני נעדרתי כמה חודשים מכאן ומכאן הטעות. כיוון שיש הודעות שבהן אי אפשר על סמך הכתוב לדעת אם זה נכתב בלשון זכר או נקבה, עשיתי טעות אופיינית ואיתך הסליחה. חלילה לי מלזלזל בגברותך, שאין ספק שהיא בוודאי ניראית וגלויה לכול, קבל התנצלותי הכנה מקרב לב ומכאן, נמשיך כידידים. ולך יונתי, התנצלות נוספת על זו של אתמול. סול, קבל נא גם אתה חיבוק כמו שרק אישה יכולה לתת, שלך, יעל האישה בכל רמ"ח אבריה ושס"ה גידיה. (אפרופו, בהודעה שלך כתבת "ש"ס גידיו". האם נפלו לך חמישה גידים בדרך....?)

סול11

New member
|הטעות

יעלי טעויות לעולם נסלחות. התנצלותך מיותרת ומתקבלת
.בגילי המתקדם יבשו איי אלו גידים ,וכדברייך טעות לעולם חוזרת. תודה על חיבוקך הנשי. קחי הכל בקלילות, החיים יפים וכדאי לחיות למענם. שלך סול

למעלה