in bal1

Well-known member
ציינת פה שני סרטים מלפני הרבה שנים.חלק מהכותבים פה סבורים שהמחבר בן 25 אז לא נראה לי שהוא עשה העתק הדבק לסרטים הנ"ל.

doriangray011

Well-known member
ציינת פה שני סרטים מלפני הרבה שנים.חלק מהכותבים פה סבורים שהמחבר בן 25 אז לא נראה לי שהוא עשה העתק הדבק לסרטים הנ"ל.
לכן ציינתי את השמות. שיבדוק. גרון עמוק כל חובב פורנו מכיר. אגב. לא צפיתי ☹️

mיטלמן

Well-known member
מקווה שאבח"י יגיע לאחר שינוח מסופגניות אתמול,
הוא ידע לנתח ולהסביר, נדמה לי.
ביקורת, כי ביקשת.
ארוך מדי,
משעמם,
אין כאן שום דבר, מה רצית להגיד? יש פואנטה?
וחשוב אבל קצת פחות, כי אפשר ללמוד, תחביר, וסימני פיסוק.
יש המון סדנאות כתיבה בארץ, גם בזום, לך חפש אחת כזו,
אולי תוכל להעזר בה או להבין שלא.
ויתכן שאתה צעיר ולא בשל, זה לא חסרון, סבלנות.
עוד, אתה קורא?

mיטלמן

Well-known member
לא סגור על זה גברת מיטלמן...
הכותב בן 25, לדבריו,
הערכתי את גילו של יקיר בערך בארבעים,
ואם הכותב באמת בן 25, הוא, איך להגיד,
צריך להבשיל,
לא דעת מומחית, לא בסיפורים ולא בהבשלה, אבל,
את יקיר זה ריגש וגירה, אבל זה יקיר,
ומאלף שבלולים שם למעלה ראה בזה
"מדע סקסי בדיוני ארוך ומיגע", (איפה מדע והיכן הסקסי?) בן 16 מוכשר יספר יותר טוב.
לא ברור לי למה בכלל הגיע לכאן ולמה לעודד אותו להמשיך.
"ארוך ומיגע", נכון.

in bal1

Well-known member
אתם משהו...כולכם יכולים לנתר גבוה מאד! ( לא אתה אורן) הבחור כתב סיפור.מניחה שלא היה לו קל מכל כך הרבה בחינות.איך תקפתם אותו?
כולם הפכו להיות מבקרי ספרות ופסיכולוגים לחינוך.
היחיד שאולי יכול לתת את דעתו המקצועית בניגוד אליכם זה אביח"י.

mיטלמן

Well-known member
אתם משהו...כולכם יכולים לנתר גבוה מאד! ( לא אתה אורן) הבחור כתב סיפור.מניחה שלא היה לו קל מכל כך הרבה בחינות.איך תקפתם אותו?
כולם הפכו להיות מבקרי ספרות ופסיכולוגים לחינוך.
היחיד שאולי יכול לתת את דעתו המקצועית בניגוד אליכם זה אביח"י.
היה הרבה יותר משכנע אם היית כותבת את שמו נכון, אבח"י.
והכותב, אור, (מאיפה אורן?), לא ביקש חוו"ד מקצועית, אחרת למה כאן ולא בפורום מתאים לסיפורים מסוג זה?
בפרוש ביקש את דעתנו.

מאלף שבלולים

Well-known member
היה הרבה יותר משכנע אם היית כותבת את שמו נכון, אבח"י.
והכותב, אור, (מאיפה אורן?), לא ביקש חוו"ד מקצועית, אחרת למה כאן ולא בפורום מתאים לסיפורים מסוג זה?
בפרוש ביקש את דעתנו.
גברת מיטלמן,
שכחת להציג את עצמך לחברי הפורום,
את כמעט רק מוכיחה את כולם בדרך זו או אחרת,
לא בריא להיות כל כך רצינית כל הזמן,

אבח"י

Well-known member
חחחחח
לפני הכל - כל הכבוד לאור על שכתב והצליח להפיק סיפור עם התחלה-אמצע-סוף. בדר"כ אנשים שכותבים בפעם הראשונה נוטים לשחזר תבניות מוכרות להם, ודי חוששים לזוז מהן, וזו הסיבה, לענ"ד, לנדושותו של הסיפור. אבל @אור הסקרן - עליך לצאת מאזור הנוחות, כשאתה רוצה לספר סיפור על מנת שיקשיבו לך.
מבחינת הסיפורר, הסיום שלו היה ארוך מדיי, תיאור המציצה לא שכנע אותי.. וכמו שקודמיי כתבו כאן, הנדושות, הקלישאתיות פגעו בו.
קשה, קשה.
אני מניח שמצצו לך לפחות פעם אחת. נסה לכתוב איך מצצו לך, מה הרגשת, איפה נהנית יותר, איפה פחות. אינך חייב להשתמש במלים שמשתמשים בהן כולם, תמציא, מה יש?! תרענן, תרגש.
אגב, חיילת נחתכה ממכסה של קופסת שימורים ומקבלת רק חבישה? בדקת אם היא לא זקוקה לזריקת טטנוס? וואללללה, לקחת סיכון. אבל נניח והיית מלקק לה את האצבע זבת הדם, נניח שהיא והקצינה מאהבות מחפשות "דילדו" אין, אז באו אליך?
בהצלחה

שי12346

Well-known member
חברי הפאנל היקרים 😂😂האיש הביא סיפור נחמד כנראה מחוויותיו, אפרגן ואומר שבשביל ההתחלה זהו ספור נחמד אמנם ארוך אך מרגישים את חווית המשתמש דרך הסיפור

mיטלמן

Well-known member
המחבר הגיב באחד המקומות (אולי בפורום אחר) למישהו בן 50 וכתב שהוא חצי מגילו.
הסרטים, מעניין אם שמע עליהם, אתפלא מאד.

למעלה