במקרה שלי זה היה יותר מורכב
מסתבר שאני בין הראשונים שחטפו את הוירוס והוא ישב חזק על המחשב שלי, הייתי צריך להריץ את תוכנת האנטי וירוס שלי 3 פעמים(כל פעם בדרך שונה)+הורדת קובץ מהאתר של מיקרוסופט כדי להעיף את התולעת שבנתיים הפכה ל-
. היה מתיש ומעצבן, וירוס מיותר לחלוטין, ושמעתי שמועה שמי שהחדיר את הוירוס הזה זו חברת מיקרוסופט בעצמה שניסתה בעזרתו לשווק תוכנת אנטי וירוס. אני מקווה שהשמועה לא נכונה, כי אם כן אז לדעתי זו חוצפה ממדרגה ראשונה
במקרה שלי זה היה יותר מורכבאולי זאת הצעה שבאה קצת מאוחר
למי שנפגע מהתולעת המרושעת. אבל ב-XP אין בכלל בעייה במקרים כאלה. אז אחרי שנבהלים קצת, כל מה שצריך לעשות זה לעשות למחשב RESTART ואז בזמן שהחלונות עולה שוב לוחצים F8 ומסמנים שרוצים להעלות ב-SAFE MODE . כשזה עולה מבצעים "שיחזור מערכת" ובוחרים יום-יומיים אחורנית לפי מה שהמערכת מציעה. בדרך כלל זה צריך לעבוד. אמנם לא נפלתי הפעם כי אני מוגן ע"י 2 אנטי וירוסים חוקיים ועדכניים, אבל קרה לי פעם משהו מוזר בזמן התקנת תוכנה שהבן שלי הוריד בקאזה וזה שיבש את המערכת (כמו וירוס ) אז עשיתי את שתי הפעולות שציינתי למעלה, ובא למחשב גואל...תזכרו את זה ושלא יהיה לכם צורך להשתמש בזה !
מסתבר שאני בין הראשונים שחטפו את הוירוס והוא ישב חזק על המחשב שלי, הייתי צריך להריץ את תוכנת האנטי וירוס שלי 3 פעמים(כל פעם בדרך שונה)+הורדת קובץ מהאתר של מיקרוסופט כדי להעיף את התולעת שבנתיים הפכה ל-