סיפור שמח לסוכות (קצת באיחור)

rolan

New member
יסתדר לך

דרך העשייה ולא חשבתי אחרת, וגם צמד המילים "יהיה בסדר" אינן חביבות עלי במיוחד. יסתדר זה אומר שאת תגרמי לזה, שלָך ולסביבתך יהיה טוב יותר... איך תגרמי לזה? כמוש שכבר אמרתי - סבלנות, הרבה אהבה גם במקומות שנראה שקשה לתת אותה שם, המון רצון טוב גם כשאת נודניקית וכשנמאס... לחשוב ולדבר חיובי, כל הזמן חיובי. מי כמוני יודעת שזה קשה עד כמעט שנראה בלתי אפשרי, אבל, הסבלנות (אותה אני מזכירה כל הזמן) משתלמת. גם אנחנו עברנו ימים קשים חלקם אף קשים מאוד ונראה היה שלא ישתנו לעולם. אין דבר (בעולם בכלל) מובן מאליו והדרך לשינוי עוברת בנו. אלה לא סיסמאות, אלה דברים שאני יודעת מנסיוני. אין זה אומר שהעבודה הסתיימה, היא נמשכת יום יום ומערכת היחסים הזו מתודלקת כל יום מחדש ומתוחזקת כך שלא תקרוס. בעצם כל מערכת יחסים היא כזו, לא?!

הלוואי!!!

צריך להאמין לי שעשיתי כל שביכולתי ואף מעבר לזה בשביל שיהיה שלום ואף מעבר לזה ברמה של האקסית הצליחה לגרום לי לפקפק באמינות של בעלי ולגלות שהיא עשתה את זה רק מתוך רצון להרע אז יהיה נאיבי מצידי להאמין שפעם יהיה טוב לא?

rolan

New member
רמת האמון

היא תוצר של נסיון עם האדם מולו את ניצבת ולא משהו גורף שניתן לכל אחד. אני מתכוונת שאם נכווית, זוזי הצידה טיפה, משם תמשיכי באמונה שלמה ומתוך אהבה בעיקר לעצמך ולמשפחתך, לעשות הכל כדי שהיא תשלב שם אבל גם תדע את הגבול. אני אומרת לך את הדברים מנסיוני, זה לא בהכרח מתאים לכל אחד, ועדיין, אני מאמינה שעם רגישות וסבלנות ניתן להרוויח הרבה בחיים.

ושוב אותה קנאה

אבל קנאה חיובית מתוך הבנה שמה שיש לאחד אין בהכרח לאחר אז איזה כיף לך שהצלחת לצור משפחה מורכבת נפלאה שכזאת והלוואי עלי סוף שבע נפלא

א ש לי

New member
לא הייתי עושה זאת.

והיחסים בין כולנו ניפלאים ולא רק מנומסים, יחד עם זאת זה משהו שאני יכולתי בכייף להציע לבעלי לשעבר לא מאמינה שהיה מסכים לישון במיטת בעלי ואנוכי ולו היה מציע לי לישון במיטתו לא הייתי. במלחמה הזמנתי את כולם אלינו, לאזור מוגן לולא הייתה בקיבוץ דירה ליד, הייתי גם מוכנה לישון עם בעלי הנוכחי ובעלי לשעבר ובת זוגתו גם יחד באותה המיטה אבל זה כבר......יחי ההבדל הקטן:)

אדמiנית

New member
מוחאת כף וגם שותה וודקה...

סיפור אכן שמח, אבל אני מודה שאני לא הייתי מסוגלת.

למעלה