סיפור ששמעתי מחברה היום

עלמה 3

New member
יעלי, אני חושבת

שהאבות גם סוחבים עמם רגשות אשם. מן משהו כזה לחפות על המצב, אני לא נמצא איתם כל הזמן.. אז כשאני איתם אז מה זה משנה מה אני עושה עבורם. אם אותו אב לא מרגיש מנוצל..וזה בסדר לו.

rolan

New member
פששש יקירתי, אל לך...

יעלי נראה לך, זה לא בציניות חלילה, או משהו מתריס אחר... יקירתי, כתבתי זאת ממקום של - אם נראה לך על פי היכרותך איתה, אני לא מכירה אותה, לא יודעת מהם ההרגלים והנוהגים שלהם. עכשיו הבנתי... חשבתי לתומי שאולי אפשר יהיה לדבר כדי לנקות אוירה לפחות. אבל, עזבי... לא רוצה לקלקל... כל המוסיף גורע...

yaeli4

New member
רולני, פוצקל'ה, ../images/Emo140.gif

לא הבנתי למה חשבת שחשבתי שזה בציניות או בהתרסה. אני לא עניתי בתוקפנות. אני באמת לא יודעת אם זה מתאים להם, גם מההיכרות שלי איתם. אבל נראה לי שהיא לא תדבר עם הבעל על זה. היא רק הוציאה אצלי את הקיטור. מה, תגידו.... אני נשמעת תוקפנית?.. (יעלי תולשת שערות ראשה ופוכרת אצבעותיה בתהייה
)

rolan

New member
איייי איייי

עיזבי את השערות מה קרה לך את?! אתם רואים מה קורה כאשר כותבים? לפעמים לא ממש מובנים.......
בכל מקרה יעלי פוצ'קלה אני יודעת שאת אוהבת אותי

*יערית

New member
עד כה לא יצא לי לענות../images/Emo141.gif

לא יודעת על מה יש להתרעם בעיניין, אב שרואה את ילדיו פעם בשבועיים מבחינתי כבת זוג אני אמורה להבין שהוא מנסה לדחוס שבועיים בשישי שבת, אני אתן לו את המרחב לעשות כל מה שבא לו עם ילדיו..ולא ממש אקטלג את התנהגותו "כנהג" "כפרייר"פשוט אבא שרוצה לעשות כמה שיותר טוב לילדיו וכפי שקראתי ....אותו זה לא משגע. לתפוס שיחה ,להיות יחד יש להם כל השבועיים מה שאין לו עם ילדיו, ואם זה אחרת אז גם לזה יש לי תשובה
בסה"כ הפכנו להיות זוג והאהבה קירבה ביננו, הסכמנו שיש חבילת חיים שאיתה אנחנו אמורים לחיות ולקבל...לא מוצאת את עצמי מחפשת תשומת לב במקביל לתשומת לב שהוא מעניק לילדיו...לכל אחד מאיתנו במערכת הגדולה והמורכבת הזו יש את הזמן שלו
מיותר לדעתי

princess lis

New member
היי יעל...תשמעי עוד ספור...

ה"אקסית" מגדלת את שלושת ילדיה הבוגרים לבד...לכל אחד מהילדים רשיון נהיגה...וכל יום כולל שישישבת מתחלקים כל בני המשפחה ברכב אחד... אחד "נהג מונית " של השני... מנגד- אביהם של הילדים עם רכב צמוד...משתמש לצרכי עבודתו ובימי שישישבת לבילויים עם חברתו ושלוש בנותיה.(לחברה רכב משלה) פעם בחודש אביהם לא יכול להקדיש את סוף השבוע "נטו" לילדיו? זה צדק ?

למעלה