סיפור

סיפור../images/Emo26.gif

אוקיי ראיתי את זה בתוכנית שקוראים לה "מקק ותולעת" (הולד איט
לא לצחוק) ממש אהבתי אותו אני מקווה שהוא יהיה בסדר בכתב...אז לא להרוג אותי זה גם סוג של אגדה (אני חושבת) "זה היה ביום שבת בבוקר,ראיתי מהחלון (לגמרי במקרה,לא שהסתכלתי או משהו..ממש לא)שגברת כהן השכנה שלי מארגנת מסיבה בחצר. טוב חשבתי לעצמי..אז מה אם הם לא הזמינו אותי,מה איכפת לי (באמת לא איכפת לי)" שמתי לב שהיא הוציאה החוצה דג סלמון בשביל לטגן על הגריל..נו טוב שיהיה להם בתיאבון...רק שחס וחלילה לא יתקעו להם עצמות בגרון. פתאום החתול הזה שלהם הגיעה,יצור מעצבן.ואתם לא תאמינו..החיה המטונפת הזאת קפצה לשלוחן והתחילה לכרסם את הדג !! גברת כהן קראה מיד לבן של ..שיקח ת'חתול. היא חשבה שהיא יכולה לכסות את הנגיסות בעזרת קצת עלים ותבלינים..נו טוב על טעם וריח. בשעה 12 (אני חושבת,לא יודעת בדיוק) האורחים שלה הגיעו..אוי כמה רעש הם עשו!! כולם כ"כ נהנו מהדג..אבל פתאום ראיתי את הבן של גברת כהן ,הוא נראה מאוד טרוד..הוא קרא לאימו..אחרי שהוא כבר היה נואש שגברת כהן לא ענתה לו הוא צעק... "אממממא מצאתי את מיצי..הוא מתתתתת ממש אחרי שהוא אכל מהדג!!הדג מורעל" חחחח מורעל חשבתי לעצמי..מזל שלא הייתי שם.בקיצור כמה בלאגן אמבולנסים ודברים כאלה..אנשים הקיאו( כנראה שהדג..לא היה כזה טוב) מעניין אם לספר להם שבטעות דרסתי את היצור הנוראי הזה...מה אני יעשה לא היה לי נעים להפריע להם באמצע המסיבה היה נראה שהם ממש מבלים,אז הנחתי אותו על המרפסת." טוב אני בטוחה שהוא לא משהו...אבל העיקר הכוונה,רייט?
אין לי מחשב (וירוס) אבל אני מקווה שיתקנו אותו ממש מהר. ביי בנתיים!

עוד סיפור../images/Emo26.gif

"זה סיפור אמיתי,שקרה לבר של חבר שלי ריקו שנכנס לכלא אחרי שהואשם בגינבת משאית מלאה בכבדי אווז.." "ריקו אהב מאוד אוכל..אבל רק אוכל טוב ,מאכלי גורמה עניני(?) טעם,הוא לא ממש הסתדר עם האוכל של בית הכלא,יום אחד הוא פשוט דחף את הראש של אחד הסוהרים לתוף הצלחת שלו..איזה מלחמת אוכל התחילה אז... בקיצור ריקו נשלח לצינוק האפל והעמוק ביותר של הבית כלא ,אחרי כמה חודשים טובים ריקו נהיה רזה כמו גפרור ובשעה שהסוהר הביא לו את ארוחת הערב,התנפל ריקו על השוטר וברח... הוא הצליח לצאת מהתחום של הבית כלא והסתתר ביער שמחו לחומות...הוא היה כ"כ רעב..הוא התחיל ללכת לאורך הכביש שפתאום הוא ראה מכונית,לא סתם מוכנים מיני וואן עמוס באוכל,זה היה מיני וואן של חברת קיטרינג,אוכל גורמה 5 כוכבים,בדיוק מה שריקו אהב. הנהג של המיני וואן עצר להתרוקן..אבל שריקו התקרב וכימעט הצליח לקחת קצת אוכל הנהג התניע ונסע משם. ריוק היה ממש מורעב אבל הוא לא התייאש הוא הלך..ירד גשם והיה ממש ממש קר והוא נהיה חולה. פיתאום הוא הגיע לבית נטוש..הוא ראה בתוך הבית מקרר מלא בקופסאות פלסטיק אטומות..הוא היה כ"כ רעב שהוא לא שם לב מה הוא אוכל ..גם מרוב שהוא היה חולה לא היה לו טעם בפה וחוש ריח,אחרי שגמר לאכול נרדם שקם בבוקר הוא כימעט התעלף ממה שהוא גילה ,על המקרר הייתה מדברה של "חומר מסוכן-חלקי גוף לניסויים רפואיים" הוא הסתכל בקופאות,הוא אכל -לשונות אדם,אישונים,כבדים..וכל מיני דברים מגעילים אחרים...." כנ"ל הסיפור לא משהו אבל... נו אתם יודעים.

ד ג י

New member
מה לא שמעתם על...

קניבליזם סיפוריפ נחמדים את הראשון אני מכיר אבל בקומיקס

Idan91

New member
וואי, שני סיפורים ממש טובים!../images/Emo45.gif

מעולה!

כל המאמץ ואני לא מקבלת אפילו לא...

תודה רונה..תודה רבה שפירמת את הסיפורים...תודה שהקדשת מזמנך (היקר) כדי לתרגם את הסיפורים לעיברית ולעלות אותם לפורום.. ...תודה... לא מגיעה לי?!

scooby4

New member
...

תודה רונה..תודה רבה שפירמת את הסיפורים...תודה שהקדשת מזמנך (היקר) כדי לתרגם את הסיפורים לעיברית ולעלות אותם לפורום. מרוצה
(החזרתי לך על הייבוש) D:

scooby4

New member
../images/Emo32.gifסיפור קצר שכתבתי...../images/Emo32.gif

האיש שלא מדבר שפה יש לכל אדם בעולם. גם לאילמים יש שפה משלהם, גם לתינוקות שעוד לא למדו לדבר יש שפה משלהם. אבל יש רק איש אחד בעולם, איש שיוצא דופן מכל שארית העולם, האיש שלא מדבר. זהו עוד יום בחייו של האיש שלא מדבר. זה היה עוד בבוקר, אל תוך האוטובוס נכנס האיש שלא מדבר. הוא התיישב לו בכסא הצדדי, והחל להסתכל על האנשים שיושבים מסביבו, כהרגלו כמובן. האיש שלא מדבר הסתכל על האישה שיושבת ממולו. האישה שישבה ממולו שמה ליפסטיק. כמובן שזה לא ממש עניין את האיש שלא מדבר, אז הוא עבר להסתכל על האיש השמן שיושב לידו. שמן, חשב לעצמו האיש שלא מדבר. האיש הסתכל אל החלק היותר רחוק של האוטובוס וראה אישה זקנה עם מקל עומדת, מכיוון שכל המקומות היו כבר תפוסים. האיש שלא מדבר ריחם עליה וקם, צעד לעבריה ואמר לה: כלום בעצם. וזאת הייתה כמעט הפעם הראשונה בחייו שהאיש רצה לדבר, אך לא יכל, מכיוון שהוא איש שלא מדבר. האישה הזקנה הסתכלה עליו וראתה מבט של איש עצוב ובודד, אך לא יכלה להבין מה הוא רוצה ממנה. לפתע היא ראתה את המקום הפנוי שהאיש השאיר, רצה כאילו שהיא בת עשר, ותפסה לו את המקום, בין רגע. האיש התאכזב יותר והמשיך לעמוד ולהסתכל. האיש הציץ לראות אם יש מקומות פנויים מאחור אך אין אף נשמה טובה שתפנה את מקומה לאיש בודד ומסכן כל כך. אז כשהציץ, ראה את הדמות המוכרת בכל ארץ ישראל. שמה של הדמות היה: "מחבל". האיש שלא מדבר החל להשתגע וניסה להגיד לנוסעים שיש מחבל בתוך האוטובוס, אך זאת לא הייתה אשמת האנשים שלא הקשיבו לו, כי הרי לא היה אל מה להקשיב, האיש לא יכל לדבר. האיש שלא מדבר החל לרוץ כמו שור בכל האוטובוס אפילו עד שהזקנה שישבה בכיסאו כבר לחשה לאיש השמן, שהאיש הזה שרץ שם הוא סתם איש אידיוט ומשוגע. האיש שלא מדבר החל לדפוק על דלתות האוטובוס עד שהנהג החכים מספיק בשביל לעצור ולפתוח אותם לרגע. האיש יצא במהירות בזק מן האוטובוס, רץ הכי רחוק שיכל ושמע פיצוץ אדיר שלא ניתן לתאר. האיש שלא דיבר אפילו לא טרח לבוא אחר כך אל התקשורת ולהעיד על הפיגוע כי אפילו לתקשר הוא עוד לא עושה. אז הוא חזר אל ביתו השומם והשקט. הניח את המפתחות על השולחן, שם את המעיל על הכיסא, והחל לכתוב. החל לכתוב על האנשים שלא מבינים. _____________________________________________________________________ מה דעתכם ?

למעלה