לא מצפים- לא מתאכזבים
רונה- קודם כל המון מזל טוב
בנוגע לחמותך, סתם הערה כללית, את יודעת שזה האופי שלה. זה לא בהכרח נובע מרוע מסוים. זה מי שהיא, לבן שלה כבר אין ציפיות ממנה ולכן חבל על הלב שלך. את מחפש ממנה חום שהיא לא יכולה לתת, זה בערך כמו לבקש מתנור שהלך לו הגוף חימום לאפות עוגה. חבל על הזמן שלך ועל העצבים. זה מי שהיא ואת לא יוכלה לשנות אותה. יהיה יותר פשוט אם תתמקדי בצדדים החיוביים שלה (ואני בטוחה שיש בה משהו חיובי). וסיפור אישי: אבא שלי לא זוכר ימי הולדת, פרט לזה של אמא שלי וגם זה לא ממש בעיה כי היא נולדה ביום העצמאות. שבוע שעבר היה לי יום הולדת ואני התקשרי אליו (לא הוא) וציינתי בפניו שיש לי יוםהולדת היום. אז הוא אמר "יופי, מזל טוב- בת כמה את?" למות ממנו
אז יכולתי להגיב בשתי צורות: להעלב עד עמקי נשמתי או להחליק את זה. היות ולהעלב רק היה מאמלל אותי, אז החלקתי. זה מי שהוא, אני יודעת שהוא אוהב אותי הכי הרבה שאבא יכול לאהוב, אבל יום הולדת - אין. אני אומרת לך בכנות ועם הרבה סימפטיה אליך, תעזבי את זה, את לא תשני אותה, אז חבל על עוגמת הנפש שלך. ושוב- המון מזל טוב ושימחה ותהני מכל המשפחה החמה שכן יש לך ומכל החברות (הוירטואליות והאמיתיות) שמפרגנות עד הגג.