סיקור מגמתי באתר CMA (לדעתי)..

טל390

New member
סיקור מגמתי באתר CMA (לדעתי)..

שלום לכם רבותי. כאחד שצפה לראשונה בחייו בערב הקרבות "הזירה" בדר"כ נהנתי חוץ מהתחושה הקשה שבקרב אירה-הגר ניתן הניצחון שלא בצדק (לדעתי) להגר. דיברנו על זה בשירשור הגדול ראיתי שאני לא יחידי בתחושתי ויניב הפנה אותי למאמרו (המצויין) של רענן טל על השיפוט. הפנמתי, ואני בצפייה לשידור כדי להתרשם שנית לאחר שלמדתי את דברי רענן במאמרו. אולם התאכזבתי שנית..האתר CMA נותן 7 תמונות מהקרב אירה-הגר, ומתוכם 4 תמונות ממהלך הקרב עצמו, אדם שלא היה בזירה יכול לחשוב לפי ההתרשמות מהתמונות שהגר ממש טבחה באירה. וכאחד שהיה אני חושב שהתמונות מגמתיות! אני מבין שהגר היא יקירת האתר והפורום, וזה ממש "פדיחה" להפסיד למתאגרפת אלמונית. ומאחר שהקרב לא הוכרע בנוק אאוט יש את המרווח האפור של החלטת השופטים. רבותי, אני בא מתחום הג'ודו וגם שם לצערי יש מרווח אפור אם הקרב לא הוכרע באיפון, ושם השופטים הם גם המאמנים וגם אני חויתי על בשרי קיפוח כזה שהמאמן היריב מקורב יותר לברנז'ה. (התופעה הזאת בג'ודו נפוצה בעיקר בתחריות הילדים). ולכן אני מתרשם שמה שאמר שלמה המלך בקהלת "אין חדש תחת השמש" נכון גם לאיגרוף, מי שקרוב לברנז'ה אם לא הובס בנוק אאוט השופטים ישמרו עליו..באתר הבית ישימו תמונות בהתאם להלטת השופטים..עכשיו מה שנותר לראות זה איך יועבר השידור בטלויזיה. והלוואי שאני יווכח שאני טועה (באמת). אני חוזר ואומר, ההתרשמות שלי שאירה הפגינה עליונות ניכרת על הגר..היא ניצחה את הגר! בשאר הקרבות התחושה שלי הייתה בערך כמו החלטת השופטים. ותודה לכל מי שקרא.

האתר הוא של CMA!!!

דרך אגב אולי אתה עדיין לא הפנמת אבל הגר ניצחה אותה!!! אז איפה כאן הפדיחה?? זה אתר פרטי של CMA ובו מציגים תמונות של המתחרים של CMA - אירה מוזמנת ואני אשמח למכור לה את כל התמונות שהיא תבחר. מאמנים שרוצים לרכוש תמונות של המתחרים שלהם מוזמנים לפנות אלי. יניב

דרך אגב ידידי....

אם לאירה יש השגות על הקרב.... בכיף נעשה איתה קרב חוזר.... אפשר 6 - 8 - 10 סיבובים גם.... יניב

טל390

New member
יניב ידידי...

אין לי שום קשר לאירה (וגם לא להגר), אני צופה תמים שאוהב אומנויות לחימה מכל הסוגים. ואני אשמח לצפות הקרב חוזר בין אירה להגר ומאחל לשתיהן שהקרב יסתיים בנוק אאוט ברור לטובת אחת מהן להסרת הספקות. יום טוב לך.

ההכחשות האלה...

אתה יודע כמה פעמים שמעתי אותם... מכל הביקרותיים שמתעקשים דווקא על משהו מסויים ".. שאין להם קשר..." מעניין שאתה מבין גדול באגרוף (בייחוד שאתה מגיע מגודו???) שאתה טורח רבות כל כך להתעקש בעניין... - אם אתה טוען שאתה מגיע מגודו ואין לך ידע באגרוף אז איך אתה יכול לתת ביקורת לצד מסויים אם אתה לא מקצועי מספיק לדעת מה הקריטריונים לניצחון באגרוף המקצועני??? יניב

טל390

New member
יניב ידידי..

אני מדבר רק על תחושות של צופה תמים שמחפש צדק. יתכן שאני טועה (הלוואי).

שוב זה מוזר.........

איך אתה יודע מהו "הצדק" אם אתה לא מבין באגרוף?? יש קרטוריונים ברורים לניצחון בקרב אגרוף מקצועני. זה לא כמו החובבים... רוב הביקרותיים כאן חושבים בראש חובבני - לא מסתכלים במקצועני כמה מכות היריבה מוציאה - מסתכלים על נזק שהמכות גורמות!! - זה כמובן אחד מהקרטריונים... אני שוב בפעם השלישית והאחרונה מפנה אותך למאמר של רענן... לקרוא להפנים ולהסתכל בטלויזיה... יניב

טל390

New member
אני הפנמתי...

הגר ניצחה כי השופטים רצו שהגר תנצח, כי הם רצו לשמור על הגר המקורבת לברנז'ה מפדיחה של הפסד סנסציוני למתאגרפת אלמונית שהיא בעצם עוד ילדה. זו תחושתי מהצפיה בקרב, ותחושה זו מתחזקת לאחר פרסום התמונות המגמתיות באתר CMA, הרי אירה הנחיתה על הגר המון אגרופים אז אי אפשר להביא לפחות תמונה אחת מתוך שבע של אגרוף של אירה? אתר CMA גם אם הוא פרטי צריך לשקף נאמנה את תמונת המצב, כי הרי האתר מתיימר לסקר את קרבות הזירה. ואני מקווה שהשידור יוכיח לי שטעיתי ויתקן את התחושה הקשה שלי.

טעות שלך לגבי האתר...

האתר מתיימר לסקר את הקרבות של מתחרי CMA בזירה בלבד! הוא אתר של CMA אנחנו שמים גם תמונות מקרבות אחרים משום שירות למתחרים/מאמנים שרוצים לרכוש תמונות. ורוצים להתרשם ......, וגם לצורך פירסום של בקצרה מה היה. מי שרוצה לרכוש תמונות שלו ממגוון התמונות שקיימות אצלי- מוזמן יניב

טל390

New member
במחשבה שניה, התנצלות...

אני מתנצל על הניסוח השגוי בהודעה הקודמת שמשתמעת כאלו השופטים רצו שהגר תנצח. אני לא מבין באיגרוף, זו פעם ראשונה שאני צופה בערב קרבות מסוג זה, ולכן אני לא רוצה להטיל דופי ביושרו של אף שופט. אני מדבר רק על תחושות, ומה לעשות זאת התחושה שלי בתור חובב, ואני מקווה שתחושתי תשתפר או תתוקן לאחר הצפיה של הקרב בטלויזיה. ולאחר שקראתי את מאמרו של רענן. לכן אם מישהו נפגע מהודעתי הקודמת אני מתנצל מעומק ליבי ומקווה להבנה. יום טוב לכולם.

damnuso

New member
לדעתי אם יש לך השגות על הקרב

בתור חובב אומנויות לחימה או בתור "לוחם ג'ודו שלא מבין כלום מהחחים שלו"
אז ככה הייתי מציע לך לא לכתוב דברים בגנותם של CMA כי הרי הם לא יודעים לקבל ביקורות ודעות ואם יש לך דיעה כלשהיא וכבר טרחת לכתוב אותה אז תעמוד מאחוריה ואל תתקפל.... זו הדיעה שלך ואין לך ממה להתבייש למרות שאתה אולי לא מבין גדול... ואני לא מבין מה ההתלהבות פה מצד יניב על מה שאמרת בכדי לגרום סתם לריבים אתה יודע שההגנה הכי טובה היא מתקפה וזה ידוע בכךך שכדי לצור מאזן טוב לפעמים מפברקים תוצאות אז ככה שאם פה זה המקרה אז אני לא אתפלא אבל מצד שני אני לא ראיתי את הקרב אלא רק מתקצירים וסיפורים ותמונות ככה ש......

דווקא אנחנו כל הזמן מקבלים ביקורות.

משום שאנחנו מקבלים ביקורות ומפנימים את הביקורות רמת הקרבות, וההפקה של הערב, וכו... מצליחים כל פעם מחדש! אני לא מקבל ביקורות מ- 1. כאלה שלא מבינים בתחום שהם כביכול מבקרים 2. אנשים שמבינים בתחום, אבל מבקרים בגלל אינטרס פוליטי. 3. אנשים שמתיימרים להיות נטרלים אבל בפועל לא רק שלא פועלים בזכות לשני צידי המתרס אלה הם פועלים מאחורי הקלעים לצד מסויים. זאת אומרת נותנים ביקורת מקינאה, ומרצון להרוס ולפגוע על צד מסויים, ולצד שני מפרגנים ולמרות שיש הרבה ביקורת...., ויש הרבה דוגמאות... תאמין לי הם רבות.... לכן אנחנו יודעים היטב לברור את האנשים שראוי וכדאי להתייחס לביקורות שלהם, ופועלים בהתאם לשיפור. יניב

טל390

New member
יניב..

אתה מוכן להכניס למדור "סקר" את השאלה מי ניצחה בקרב אירה-הגר? ושיענו בכנות כל מי שחזה בקרב. יש לי הרגשה שהתוצאה תפתיע אותך.

muaythai7

New member
אחי..............טל390

עזוב אותך סקרים ! אתה חושב סאירה ניצחה?? זכותך המלאה אני לא יתווכח איתך !! חכה בסבלנות לשידור בטלווזיה ואז נראה אותך מה תגיד ! אני לא אומר שאירה לא טובה , ההפך היא מתאגרפת צעירה מאוד ומוכשרת אני חושב שיהיה מעניין לראות אותה ואת הגר שוב בזירה ..... אבל ביום שבת ידה של הגר היתה על העליונה .

סקר לא רעיון טוב משום ש...

יכולים להצביע בו גם אנשים שלא ראו את הקרב..... וגם אנשים שלא מבינים כלום באגרוף ו/או שיפוט.... יניב

טל390

New member
אהה הבנתי...

מה אתה פוחד? איזה אינטרס יש לאנשים שלא ראו להצביע? אבל לאנשים שכן ראו אפילו שאינם מבינים למה יגרע זכותם להצביע? רענן כתב במאמר ש-90% מהקרבות מוכרעים גם בעין לא מקצועית, ורק 10% מהקרבות שהם צמודים מאד, מכריע מקצועיותם של השופטים. ואכן רב הקרבות שראיתי השיפוט פחות או יותר תאם את הערכתי החובבנית, ובהחלט הופתעתי מאד (ולא רק אני) שהשופטים פסקו ניצחון להגר. ומאחר שאתר CMA הפרטי מצדד בהגר באופן בולט וכך גם בפורום, מדוע שלא תתן לצופים מהשורה כמונו להצביע את התרשמותם מהקרב. האינטרס שלי להצביע הוא תחושת (ורק תחושה) של חוסר צדק. תרים את הכפפה יניב אל תפחד מהאמת אפילו שהיא עלולה להיות לא נעימה.

אני אגיד לך למה....

משום שהגר לא עומדת למשפט.... לא היא החליטה היו שופטים שהחליטו. מקובל בענף שאם יש השגות על קרב מסויים אז עושים קרב חוזר! ולא עושים עליהום על מתחרה זה או אחר..... ביחוד לא עליהום שמגיע מאנשים שאין להם מושג וחצי מושג באגרוף יניב

טל390

New member
לא עליהום ולא משפט...

אלא תחושת צדק. אין לי שום דבר עם הגר ולא עם אירה. לא אני הייתי הראשון להעלות את הנושא כאן בפורום, תבדוק טוב העלו את הנושא אנשים אחרים לפני. אני בס"ה הזדהתי עם כותב אחר ששיתף אותנו בחויותיו. לפי התשובות אני רואה שהעניין לא כ"כ תמים (סירוב לסקר והשמת סקר אחר במקום ובחיפזון, תמונות מגמתיות באתר ועוד), וחבל. אני מקווה שהשידור יהיה במלואו שהחברים כאן יראו ויתרשמו ואולי אז תתן לאנשים להצביע ולהביע את דעתם בסקר. האמת יותר חשובה מאי נעימות, ואם יתברר שטעיתי אני אודה בטעותי, ואני מקווה שגם אתה כך, אני רוצה בס"ה לתקן תחושה חריפה של חוסר צדק.

למעלה