שלום לך טל,
שמחתי לשמוע כי נהנית מערב "הזירה" מספר 25,אני מקווה כי לראותך גם באירועי "הזירה" הבאים. אענה לך על תהיותיך,ומקווה כי תקבל אותן בהבנה וברוח טובה: 1. באיש אומנויות לחימה,להווי ידוע לך כי בקרב קובעות לא רק המכות החזקות או שילובי המכות,או טכניקות,או רוח הלחימה וכו' וכו' וכו' כי אם כל המרכיבים יחדיו ולכן על שופטי הניקוד לעמוד על טיבו של הקרב מכל הבחינות המרכיבות מהלך קרב. 2. לעיתים נדמה לצופה בקהל כי קרב זה או אחר הוכרע שלא בצדק לצד זה או אחר,לכן רצוי ומומלץ כי תצפה בשידור הטלויזיוני הכולל פרשנות,בפרשנות אעמוד על הדקויות אשר הביאו להגר ניצחון בקרב,אני מאמין כי לאחר שידור הקרב בטלויזיה,תובן ההכרעה בקרב. 3. אתר CMA הינו אתר עצמאי של השיטה ובה מפורסמים מן הסתם תמונות ומאמרים על נצחונות והישגים של חניכי השיטה,לו היה זה אתר אשר מטבעו לדווח ולסקר תחרויות ואירועים של אומנויות לחימה,הוא היה בנוי אחרת.לכן התמונות באתר משקפות את הקרב מצד חניכי CMA בלבד.אם תרצה לראות פרשנות נייטרלית על הקרבות הינך מוזמן להיכנס לאתר הבית של "מועדון קרב". 4. הגר שמואלפלד היא אכן יקירת CMA ואכן יקירת ספורט האגרוף המקצועני בישראל ולה הישגים רבים בתחום,אך אין הדבר קשור לקרב אותו ניהלה בשבת האחרונה,נכון אירה נלחמה חזק ויפה ומגיע לה קרדיט וכבוד על כך,אך בשורה התחתונה הגר ניצחה. 5. אינני יודע את הלך הרוחות בשיפוט בענף הג'ודו,אך לגבי פאנל השיפוט ב"זירה",אני אחראי בכל הקשור לקרבות קיק-בוקס.השופטים אשר שפטו בקרב של הגר היו שופטים ותיקים ואמינים ומבינים בתחום וכולם פה אחד העניקו את הניצחון להגר. 6. לצערי,יש אמת בדבריך כי מקובל לתת ניצחון למי שקרוב ל"ברנז'ה" בכל ענפי הספורט בעולם,ואנו נתקלים במקרים רבים כאלה,לבית ספרנו בכל אופן זה עדיין לא הגיע,ואישית אני מבטיח לך טל,קבל עם ועידה,כי אם זה יקרה במחוזותינו,הרי שאני מפסיק לשפוט,מכיון שלספורטאי מגיע כל הכבוד הראוי לו עבור מאמציו והשגיו גם אם לא "נוחים" הם לשופט זה או אחר. אני מקווה כי דברי הובנו כראוי ואני מאחל לכולם צפייה מהנה בקרב בשידורי "הזירה" בערוץ הספורט. שלך בפורום, אורי צבי,