סיקור מפגש עם דיויד חלק1

glitter8

New member
סיקור מפגש עם דיויד חלק1

עקב סיקור נרחב מדי... אני מעלה אותו כקובץ

keren arbel

New member
ענבלי!

פשוט מקסים... אני חייבת לציין שאם לא הייתי נוכחת , הייתי מרגישה כאילו אני כן , ולמרות שנכחתי היה כיף לחזור ולהיזכר באותו ערב קסום.

romens

New member
ממש יפה!

אהבתי=] זה ממש כל מה שקרה אתמול אין מה להוסיף

popikon23

New member
../images/Emo99.gifמקסים!

עינבלי, כל הכבוד על הפירוט. יש די הרבה דברים שלא שמעתי כי ישבתי רחוק אבל התעדכנתי עכשיו. ויש לי כמה דברים להבהיר: 1.לא ממש הפריע לי שדודי שאל בשמי את דיויד מה הרגשתו לאחר 'שכמה' אנשים התאכזבו בהופעה.... אמרתי לדיויד עוד אחרי המופע שאני יודעת שרוב הביקורות למופע חיוביות אבל אני נהניתי פחות מאשר בהופעות רגילות שלו (אגב, דיויד אמר שהרבה חברים שלו אמרו לו את זה). 2. גם אני אשמח אם דיויד יגיע לחתונה שלי
3.לאן את חושבת שתעלמי לנו עוד שבוע?? אנחנו לא ניתן לזה לקרות אפילו אם נצטרך להביא את דיויד לכאן. ושוב, סיקור מדויק וכתוב באופן מדויק ומקסים כהרגלך- היה שווה לחכות!

handlessman

New member
יפה אהבתי!!!

איך יש לך כוח לכתוב כל כך הרבה??? (גם אני יכול לפעמים, וזה רק כשתוקפים אותי רגעי השראה עזים) שכחת את הסוף עם הכוס יין... למה לא הכנסת את זה, לא רצית שיכעסו עליך? טוב בכל מקרה כבר סיפרתי בקצרה מה נסגר בסוף

איזה יופי :)

אוסיף כמה דברים, לטובת כל אלה שציינו כי לא שמעו את השיחה. הדברים המובאים הם בגדר סיכום בלבד, ולא מהווים ציטוט. (ככה אני נמנע מתביעות משפטיות...)
אז לכל מי שלא שמע, דוויד ציין כי התחיל לנגן בגיל 13, ולעולם לא למד באופן מסודר. יש לו ידע תיאורטי בסיסי בתווים ואקורדים, אבל ממש מועט, לדבריו. הוא סיפר עוד כי התוצר הסופי אותו אנו שומעים, תלוי הרבה במוסיקאים שמנגנים איתו, שמקבלים ממנו "יד חופשית". את הקטעים המוסיקאים לומדים משמיעה. כשענבל שאלה אותו אם עכשיו הוא מכיר את כל חברי הפורום, הוא ענה שאת רובם המוחץ הוא מכיר כבר מההופעות, ואני שהרגשתי מעט מחוץ לעניינים (אני מגיע למשהו כמו 2-3 הופעות בשנה...), פלטתי שאני עושה הרבה שטויות הערב, כדי שהוא לא ישכח אותי
(חי חי הצחקתי את דוויד ...)
זהו. זה פחות או יותר כל מה שאני זוכר (ומה שענבל, בור סוד שאינו מאבד דבר, לא כללה בסיכום שלה). אני רוצה גם לציין את הנינוחות של דוויד, ואת התשובות שהוא סיפק לכולנו, והכל בגובה העיניים, כאילו אנחנו באמת חברים שנים, וכמו שענבל ציינה, לא כי הוא חייב, לא כי הוא מקדם מכירות של איזה דיסק חדש, לא כי הכריחו אותו, ולא כי שילמו לו. מהלב. תודה דוויד.

את אלופה

באמת, חייתי שוב את כל הערב מחדש בזמן שקראתי את הסיקור שלך. ממש מרגש וכל הכבוד לך ותודה. זה באמת היה ערב מיוחד ביותר. לפגוש ולהכיר את כולם, ולראות את דיויד יושב איתנו כאילו אנחנו הדבר הכי חשוב שיש לו בעולם. האיש הזה לא מפסיק להפתיע אותי! איזה סבלנות, איזה חום יוצא ממנו, הוא פשוט מצליח לרגש את כולנו. יש לנו זכות גדולה שדיויד הוא האחד שאנחנו כל כך אוהבים. אני לא יודעת איך אמנים אחרים מתנהגים עם המעריצים שלהם, אבל אין לי ספק שקבוצת הפורום הזו היא מיוחדת במינה ודיויד שלנו הוא מיוחד במינו. אני כבר לא יכולה לחכות למצדה, אני בטוחה שתהיה הופעה, למרות שאף אחד עדיין לא יודע על זה, ונראה לי שיהיה קשה לחכות עד אז, ושאלך שוב לבחונטוס. ובינתיים אני מתענגת עם הדי.וי.די. ולא שמעתי מכם תגובות, חוץ מדודי שהלחיץ אותי מאד ואמר שלא הצליח לראות כלום. אז, אנא דיווחים. תהיו בריאים והעיקר לחייךו

lile0

New member
../images/Emo47.gif כל הכבוד!

איזו השקעה, כל הכבוד מחכה כבר לספר שלך
נכון שתסכימי לחתום לי עליו בעט כתום זוהר??

YulaShpil

New member
ידעתי שהיה שווה לחכות!

אני חייבת רגע לעשות הפסקה בשטף הקריאה שלי, בין החלק הראשון לשני בסיקור שלך, כדי להגיד: וואו! כל הכבוד ענבל! אם היה משהו שנשכח כבר מאותו הערב (בכל זאת, המון עבודה עושה את זה לבנאדם), קריאה של הסיקור שלך מחזירה הכל בחזרה! כל ההתרגשות, והשמחה, והצחוקים, הכל! ישר ניגשת לחלק 2...

YulaShpil

New member
ובסוף, כמו תמיד, טעם של עוד

ואני לא מתכוונת ל"טעמי" (תודה ענבל
) היה לי מאוד כיף להגיע, אמנם לאחר היסוסים, ולפגוש את כולם, והיה עוד יותר כיף לפגוש את הפתעת הערב, דויד ברוזה, שהגיע, לבוש שחורים כרגיל, במיוחד כדי לפגוש אותנו. אפילו שהיינו, אולי, יותר אנשים מהצפוי, שמחתי על כך שלדויד היתה ההזדמנות לראות את חברי הפורום בפורום מעט מלא יותר מהפעמים שהוא פוגש אותם בהופעות השונות. הצטערתי על שני דברים: על כך שישבנו די מפוזרים, והיה די הרבה רעש מהים והסביבה, כך שלא כולם שמעו את כל מה שנאמר (אולי זה גם כי מישהי "במקרה" כיוונה את דויד לשבת הכי בקצה השולחן הארוך שלנו?
בפעם הבאה שומרים לו כיסא כבוד במרכז...) אבל הסתדרנו בסוף, כל המערביים שבינינו, ואכן הגענו לחלקו המזרחי של השולחן, כדי להיות יותר במרכז העניינים. שלי עוד הגדילה לעשות, וחגה סביב כולם כמו לווין עם מצלמת הוידאו שלה, כדי להנציח את כל ההנאה בערב המיוחד הזה. וגם הצטערתי על התנאים שלא איפשרו לאוהד להוציא את ה
ממחבואה במשרד המסעדה, כדי שנוכל לפצוח בשירה על חוף ימה של תל אביב... מה אומר ומה אגיד, חברים, היה מוי כיף, ונשאר טעם של עוד: עוד מפגש, עוד הופעה, עוד ערבים כאלה נחמדים עם החבורה הקטנה-גדולה שלנו, כשדויד מלכד אותה, כמובן
אני רוצה להודות למארגני הערב, ולמשתתפיו, כמובן, להודות להילה על הטרמפ, ולהודות גם לדויד שהגיע ושימח את כולנו. ובנימה אופטימית זו, ובתקווה לעוד הופעה במצדה בקרוב, כזו שאוכל סופסוף לראות יום טוב, יעל

popikon23

New member
איזה תמונות יפות!

האמת שאני בכלל לא יודעת מה יש בגלריות [אייקון של קרן ניגשת לגלריות]

popikon23

New member
ראיתי...

למה התמונה שלי ושל לילך עם דיויד לא מופיעות שם? אני אמורה לצרף אותן או שיעל יכולה לעשות את זה? ודרך אגב ניר, לגבי הקישור: אחרי שמגיעים לעמוד של הקישור השיר לא יורד. זו רק אני או שגם אתה לא מצליח? אוווף, אני כבר סקרנית לשמוע את השיר.

popikon23

New member
לא מצליחה! אוףףףףףףףףףףףף

כבר דיברנו על תקלות טכניות?

למעלה