../images/Emo48.gif ../images/Emo24.gif לכולם באהבה
שמחה שקראתם ונהנתם מהרשמים שלי, אכן עבודה רבה השקעתי על הסיקור,(בהנאה צרופה כמובן..) ונאלצתי לקצר קצת במאמצי להעלות את הקובץ כולו לפי היכולות הטכניות של תפוז.. כך שכל פרשת כוס היין, (עמרי..) נאלצה להימחק , תודה לכולם על התגובות החמות והמרגשות!! שמחה שעזרתי להנציח את הערב בליבותיכם יחד עם הצילומים, ואגב יש תמונת פורום נפלאה אצל שרית, ואפילו בפוקוס!! ועוד כמה תמונות נפלאות, קצת סבלנות והיא תעלה אותן.. "בור סוד שאינו מאבד דבר" שירה במיטבה!! וגם אחלה של מחמאה...תנק'ס אוהד..
ללילך..כמובן, אני מבטיחה חתימה על הספר באיזה עט שתרצי, אפילו כתום זוהר....(מהמכירות של הספר אני אקנה לימוזינה...או מקסימום לימונדה...) ואפרופו לימונדה, תודה ענקית לקרן ארבל על השלוק של הלימונדה שהציל אותי מהתעלפות בטוחה, אין לכם מ-ו-ש-ג כמה הייתי לחוצה באותו הערב...גם בגלל המעמד וגם בגלל שידעתי שאני אמורה לסקר אותו ואל לי לשכוח פרט קטן.. ובגלל שלא הספקתי להזמין כלום, כמעט התייבשתי, אז שוב תודה קרן שהשבת את נפשי!! ואחרונה חביבה ליעל..אני בטוחה שהמפגש הבא יהיה במקום סגור ללא רחש ים, הסיבה המרכזית שבחרנו ב"צפוני" היתה משום שזו היתה המלצה של דיויד ורצינו שהמפגש יהיה במקום שהוא מרגיש בו הכי בבית. ועובדה שהוא בא. ולגבי העניין שדיויד ישב ליידי...קודם כל מי שרצה פשוט קירב כיסא והצטרף, כמו חנית וכמו אוהד, שלא ויתרו ובצדק על הרגע. שנית, וכאן אולי המקום להסביר משהו. ההגעה של דיויד למפגש לא היתה ענין של מקריות. זה היה פרי עמל רב של השקעה, התמדה, בניית תדמית רצינית לפורום מגובש ועקבי, שמירה על קשר רציף עם דיויד ועם המשרד שלו, כמובן הגעה להופעות ושיחות אחרי ההופעות, עד שהגענו לרגע הנפלא, שקרה לפני כמה חודשים , שסיפרתי עליו בתחילת הסיקור, הרגע בו דיויד בעצמו הביע רצון להצטרף לאחד המפגשים. וכשהוא ראה את כולנו (כמעט) במסעדה בערד, את המיניבוס שהביא אותנו לשם, וכמובן בהופעה עצמה, הוא הבין שיש פה משהו רציני. ואין ספק שהוא יודע היטב מי הנפשות הפועלות ומי מזיז את העניינים. ובאמת, מי שם לב לזה שחסר כיסא אחד ושאין לדיויד איפה לשבת? רק אני ...אז ברור שאני אושיב אותו לידי, קטפתי את הפרי עבורו עמלתי רבות ואני חושבת שבהחלט מגיע לי, וחוץ מזה...מי שרצה להתקרב עשה זאת ללא כל בעיה! ואם לא הייתי יושבת לידו? מי היה מסקר יותר טוב ממני אם לא הייתי שומעת כלום?? לגבי אוהד, אל תדאגי , יעל, הוא קיבל הזמנה אישית מדיויד (והמלצות חמות ממני) לבוא ולהשמיע קצת מפרי מיתריו ! זהו בינתיים ושוב תודה לכולם
ענבלי