סירוס לתת תרופה

saron601

New member
סירוס לתת תרופה

אכתוב הכי קצר.
עד לפני 3ו שנים שקלתי במשך 3 שנים במשקל שאסור לציין כאן אבל שניה מהמוות, בתקופה זו נופקה לי תרופת ריטלין למרות, בתקופה זו אמרו שמצבי הבריאותי התדרדר בגלל הריטלין שמאבד תיאבון אך לא מנעו ממני המשך לקיחתה.
אני ורק אני יודעת שזו לא התרופה, אלא אירע לי אירוע קשה בעקבותיו התמוטטתי נפשית ולאט לאט איבדתי תעבודה, טעם לחיים, לקיתי בדכאו ן וכל זה התדרדר למשקל קשה.
הכל אמרו על הריטלין אבל כמה שהתחננתי שיעזרו לי להתאשפז לא עזרו ובתי חולים לא רצו לקבל אותי לאשפוז למרות שהרופא כתב סכנת חיים.

מכיוון שכל הזמן היו דבקים בעובדה שהריטלין מזיק לי ואם אפסיק אחזור לבריאותי האיתנה ורק בגלל שהיו נעולים על זה ללא בדיקת מומחה, זה גרם לכך שלא טרחו לבדוק מה באמת יש לי.
וזה זלזול חמור מצידם.
עקב החמרה נבדקתי וקיבלתי 100 אחוז נכות נפשית והרופא בועדה ציין בפני אם לא תקבלי טיפול הולם מגורמי טיפול והתיחסות למצבך, אז עלולה לפרוץ לך מחלה קשה ביותר אחרת.
ואכן היא פרצה וכשבאתי לרופא ואמרתי מה קורה לי הוא לא טרח לספק לי את התרופה למחלה הזו וסבלתי חודשים עד שהגעתי לבית חולים ושם נתנו לי את התרופה המתאימה וראה זה פלא עליתי במשקל בצורה מדהעימה והאושר חזר לחיי.

לפני כשנה עשיתי אבחון לקשב וריכוז ונאמר שעלי ליטול ריטלין או קונצרטה.

וכאן הבעיה, כל הרופאים משפחה, נוירולוג ופסיכיאטר מתעלמים ממצוקתי וטוענים שהיא תרופה שהתמכרתי אליה ודרדרה את בריאותי בעבר, אף אחד לא מקשיב לי שאני אונמרת שזה לא התרופה.
לאחרונה במשך חצי שנה נטללתי ריטלין וקונצרטה לסירוגין עד שאמצא מה מתאים. פתאום אומרים לי שלא נותנים לי יותר עד שאלך לפסיכיאטר שיציין שמותר לי לקחת.
הפסיכיאטר לא רוצה לאשר.
זהו אני שבורה וזקוקה לתרופה בגלל קשב וריכוז.
התקדמתי בעבודה והעלו אותי הלאה, העלו את משכורתי באופן משמעותי, אני קוצרת שבחים על יעילותי. בבית אני פשוט מצליחה לבצע את כל המטלות, אני כבר לא דוחה דברים וללא מאחרת ועוד ועוד שינויים לטובה.
מזה כשלושה שבועות שמונעים זאת ממני אני שבורה ומצבי מתדרדר כי התפוקה בעבודה ירדה, אני לא מרוכזת, אני מאחרת, הכל התהפך לרע.

למי עלי לפנות בדחיפות?

תודה

סירוב לתרופה

את מתארת מצב מורכב והייתי רוצה מאד לעזור אבל השאלה לא בתחום התחותי.מציע להפנותה לפורומים רפואיים.בעידוד ובהצלחה

למעלה