סירטון חדש שלי על אליסה

spelling

New member
נטלי כל הכבוד!!!!!!

תמיד אני אוהב תסרטונים שלך! הכי אהבתי תקטע שחור-לבן בסרטון שלך שאליסה מדברת! גם שמתי לב שעשית סרטון שמורכב מכל הכוונות הטובות של אליסה חחח מתי הסרטון הבא?חחחח

always be me mc

New member
תגובה באיחור על הסירטון../images/Emo140.gif

דבר ראשון נטלי אני מצטערת על האיחור בתגובה אבל כבר אמרתי פה שאני בסמינר והיית צריכה להתחשב בזה. ובאשר לסירטון הנה התגובה שלי עליו: החיובי:
אהבתי את הרקע שאיתו בחרת להתחיל את הסירטון ואפילו האפקט של הכתוביות
ואם את שואלת אותי מתי שהשיר מתחמם עם המנגינה ועוד לא שומעים את המילים אז יכולת חופשי להכניס עוד כמה רקעים/תמונות יפות או אפילו פרומואים של אליסה ואז כשהמילים התחילו אז יכולת לשים את הקטע הזה ששמת בהתחלה ושבו כתוב אליסה מילאנו.
אהבתי זה ששמת קטעים הומניטריים שלה אבל יש פה גם בעייתיות שאציין בהמשך
אהבתי את הקטע של אליסה נגד אלימות כי זה דיי התאים למילים ומה שהבית מייצג
אהבתי את הפעם השניה ששמת את הצילומים עם הליין בגדים כי זה היה כל כך מתאים למילים ולעיתוי בפעם השניה ששמת
וכעת לביקורת יותר בונה:
הרעיון של הסירטון היה נחמד אבל חלק מהקטעים היו יותר מדי ארוכים וכתוצאה מכך יצא שקטעים לא ממש הסתיימו ברגע הנכון(בלשון המעטה), או התחילו ברגע הנכון ולהזכירך הרגע הנכון הוא כל פעם יש שינוי בקצב של השיר(למשל בגלל בית חדש שמתחיל), או כשיש פזמון אז שם משנים קטע ולידע כללי שאמור לעזור: קליפ אמור לתקתק, אמור להיות בו קצב מהיר יחסית ולא מרוח
יותר מדי קטעים ארוכים ופחות גיוון
יכולת חופשי להכניס עוד כל מיני קטעים של אליסה מ"מי הבוס?" ועד הצילומים לפטה שזה גם מעיד משהו על האופי של אליסה אז למה לא עשית זאת?
ובאשר לקטעים בין אם הומניטריים ובין אם רגילים אז אני יודעת שקשה לקטוע את אליסה אבל אם את שמה חלקים שלמים של קטעים וקטעים ממש ארוכים אז איפה העריכה פה? תחשבי על זה. דוגרי אם את לא חותכת את פשוט שמה קטע שלם אחרי קטע שלם ושומרת בתור סירטון. בקיצור יש מה ללמוד. אבל אני בטוחה שברגע שתלמדי זאת ותפנימי זאת אז תהיי עורכת סירטונים מצויינת

spelling

New member
וואי גל..

היא ממש השתדלה ולדעתי לא היה שום בעיה בעריכה או קטעים ארוכים זה יותר תלוי בטעם של אנשים ולטעמי הסרטון היה בין היפים שלה...(לא בא לריב איתך חח אבל לפעמים צריך לתת רק ביקורות חיוביות לא רק בונות בונות זה כאילו כלום אף פעם לא טוב)...

../images/Emo45.gif צודק

כי כל ה"בונות" האלה מבאסות ומוציאות תחשק לראות תסירטון או לעשות סירטון אחר

אני חתכתי המון קטעים שהם די ארוכים

ואת מכירה תקטעים האלה ואת יודעת טוב מאד שכן קיצרתי ושום דבר לא היה ארוך

always be me mc

New member
אוקי מאמי הסבר(פחות נחמד כי לא התחשבתם):

כשאותו ראיון(עם קטעים מצילום הסדרה משולבים בתוכו) נמשך 53 שניות שזה כמעט דקה זה הרבה מאוד זמן של קליפ אשר מבוזבז (אגב מתי שבשיר אומרים "לפעמים את/ה מרגיש שאת/ה לא משתלב" אנחנו רואים את אליסה משתלבת טוב מאוד עם רוז וצוחקת אז מה הקשר?) -באשר למילניום אפילו התמונות מהודו באים שלא בהתאם לשיר(ה"בום" של השיר ממש לא בא מתי שהתמונות מתחילות להופיע אז הן בעצם סתם מופיעות לפני) -Yeah Yeah Yeah שלאחריו בית חדש דורש סיום קטע והתחלת קטע חדש ולא שהקטע החדש יכנס לתוך הסוף של הקטע הקודם(זה גם בלי אפקט אז בכלל מעבר חד) וכן זה מוזר שבית מסתיים מתחיל גשר ואנחנו באותו ראיון של אליסה(02:13) שלמען האמת היא רק מדברת ואנחנו לא שומעים אז מה כל כך מעניין? עדיף כבר הצילומים לפטה זה כבר יותר מעיד עליה בתור בן אדם ושלא נדבר על הטיול להודו. כן אם מתעקשים אפשר למצוא את זה ולמען האמת? זה כל כך שווה את החיפוש אין לך אפילו מושג. באשר לפירסומת של Veet : 23 שניות של פרסומת שבה אליסה חוזרת על עצמה שוב ושוב עם אותו מסר כן זה מיותר, כן אפשר לקצר ובאשר לקוסמטיקה כן יכולת להשאיר את זה מחוץ לסירטון לדעתי כי השיר מדבר על ייחוד ובהתחשב במילים כמובן שמדובר על ייחוד פנימי אז איך הקוסמטיקה קשורה? זהו את יכולה להתעלם אבל בתוך מישהי שעשתה בגרות(שלא נדבר על 30 ומשהו סירטונים ביו טיוב) ומישהי שמבינה בקצב ובזמן אז את לא יכולה להגיד שזה לא נכון. ובינינו נטלי? מאכזב שאפילו קרדיט למי שהביאה לך את השיר לא נתת
ועוד יותר מאכזב שאת מבקשת עצות ואמרתי לך לקצר ותזמון ולא הקשבת
והכי מאכזב: אלו ביקורות בונות. אם את לא רוצה לשמוע כאלו ואת יודעת שיש סיכויים שיהיו אז למה את רוצה שאני אגיב לך מלכתחילה?

always be me mc

New member
עזוב טעם של אנשים זה לא תואם את השיר

והמטרה של קליפ זה שהמעברים בסירטון יהיו מתי שיש מעברים בשיר והכל יתקתק ולדעתי אתה צריך ללמוד דבר או שניים בקליפים לפני שתעיר כי הקטע האחרון היה במיוחד ארוך שלא לצורך אבל נראה מה ביו טיוב יחשבו.

always be me mc

New member
אה ואדם בהחלט נתתי גם דברים חיובים

תקרא את ההודעה שוב ותראה אבל ברור שבחרתם להתעלם מהם

spelling

New member
בטח שראיתי גם תביקורות החיוביות!

חוצמזה זה לא הסרטון שלי ככה שלא אמור להיות אכפת לי בסה"כ מה הביקורת שלך כלפי נטלי...אבל אני פשוט אגיד עודפעם..אני יודע כמה היא השקיעה!ותנסי לבוא מנקודת מבט גם של הצד השני זה לא יזיק..כולל נטלי...במקום להתאכזב אחד מהשני..לא תמיד חייבים להסכים על דברים..אם כולם היו חושבים אותו דבר היה צ'עמם..

spelling

New member
לפי דעתי...

קצת נהרס לנו השירשור וזה סה"כ סרטון לא עבודת גמר! וכן זה מרגיז שאתה יושב ומשקיע גם אם אתה לא בדיוק איזה גאון בעריכה...ואז אתה רואה אחלה סרטון ואז 2 רשימות ..הדברים החיובייים והפחות חיוביים\"בונים"...זה שלמדת תקשורת לא עושה מבקר סרטים וזה שאני למדתי ביולוגיה לא עושה אותי רופא...וכן לפעמים אפשר לבקר גם את המבקר...לא חייבים להסכים עם כל מה שהוא אומר...ולא שאמרנו לך דברים בצורה לא מכובדת או בצורה של קללות וכאלה פשוט לא מסכימים עם הביקורת שלך זה הקטע של דמוקרטיה אחותי..ושוב זה סה"כ סרטון קטן שעשו לא סרט מועמד לאוסקר..כשהיא תתחיל להפיק לאוסקר אז היא תקבל ביקורות שיפרגנו וגם ייכנסו לה בצורה...כרגע זה סהכ יוטיוב...וסבבה גם אני אוהב שמבקרים דברים שאני עושה אבל כללללללללללללללללללל הזמן לקבל ביקורת זה כאילו מראש כל פעם צריך לצפות ל"אבל"...וגם אפשר לפרגן בפורום אבל במסר או משהו להגיד כי זה גם קצת מבייש כל כך המון הערות מול הפורום..כי גם אחרים מושפעים ולכל אחד אמורה להיות הדעה שלו..אפחד לא בא לריב איתך פשוט בתור מישהו נטרלי אניא ומר את דעתי...וזה שאת אומרת שאת מאוכזבת ממני או מנטלי זה ממש טיפשי כי זה כמו שנתאכזב אם לא תגיבי לדיון כמו שאני חושב או היא חושבת... חפרתייייייייייייייי

יא...בתיכון../images/Emo35.gifאיזה מגניב גם אני בחרתי

להגביר ביולוגיה חמש יחידות אני פשוט אוהבת את המקצוע הזה-הוא פשוט כל כך מרתק ומעניין אבל נשמע מפחיד.חח
סורי אולי זה לא במקום

spelling

New member
האמת...

מאוד אהבתי ביולוגיה את כל הנושא של גוף האדם כל המערכות בגוף וכאלה..גם אבולוציה אהבתי אבל אקולוגיה זה חרא ומשעמם! אם תקשיבי בשיעור זה יעזור כי אם לא תקשיבי פעם אחת זה ידפוק לך הכל...

גם אני שונאת אקולוגיה אני לא מתחברת לזה

השנה למדנו אקולוגיה לפי קטעים ופשוט זה היה משעממם לא ברור ולא מעניין כמו ביולוגיה שאני אוהבת
איזה נחמד זה לדעת שאתה גם אוהב ביולוגיה
אז מה עם מחשבים
חח..

always be me mc

New member
אדם פעם אחרונה:

"זה שלמדת תקשורת לא עושה מבקר סרטים" אז נכון יש הבדל אבל בכל זאת תחשוב על זה בהגיון אחרי שאתה מנתח ובונה סרטים כל השנה אז כן יש לך סוג של הבנה בתחום. ויש דמוקרטיה ויש גם מקום לא רק לחלוק אלא גם להיות נחמדים שמישהו בכלל טרח לנסות לעזור ולענות בשבוע שהיה לא פשוט בכלל אז צר לי שאתם לא רואים את זה ככה ואני מסכימה יש מקום לא להסכים אבל לא צריך לתקוף ולקטול לחלוטין וככה אני מרגישה כי בניגוד אליכם ניסיתי גם לפרגן אבל אתם לא אמרתם דבר אחד נחמד לגבי הביקורת שלי אז מי שלא מפרגן פה זה נראה לי אתם ואם כך המצב אז פעם הבאה פשוט אעדיף לא להגיב מאשר לשקר ולהגיד שאהבתי משהו כשבפועל לא ממש אהבתי אותו. ככה אני. אני בן אדם ישיר ואמיתי וככה אהיה אז אם אתם לא אוהבים את זה אז פשוט אל תקראו את מה שאני כותבת. אני לא הולכת לשקר בשביל אף אחד או לטפח רגש מוטעה בשביל מישהו. זה פשוט לא בסדר ואני לא אחיה עם זה. ואדם אתה חושב שאני לא רואה דרך עיניה של נטלי? אי אפשר לא לראות וגם אצלי יש הרבה ביקורות לצד הפירגונים ואין שום דבר רע בזה אלא להפך אתה לומד ואת הלמידה הזו אפשר לבחור לעשות או לא זו בחירה שלה אבל לקחת את זה למקום כל כך אישי וקשה? נסחפתם. ודבר נוסף בקשר לפירגון אתה יודע טוב מאוד שאני יודעת לפרגן לנטלי. אז מה ? פעם אחת לא אהבתי וצריך להרוג אותי?(ושוב המציאות מוכיחה שלבני האדם יש נטייה לזכור דברים רעים שקורים בהווה על פני ההיסטוריה השלמה שהייתה חיובית ברובה) כמו כן נטלי יודעת טוב מאוד שרוב הביקורות באות אצלה באיי סי קיו אז אין לה מקום להתלונן שאני מבקרת אותה כל הזמן על הפורום. וכן זכותי לומר שאני מאוכזבת ואין לזה קשר לכך שלא הגבתם כפי שאני חושבת זה עוד סבבה. אבל להרגיש ניכור מאנשים שאמורים להיות חברים שלי? שלא אומרים משהו אחד נחמד(ואני עוד ניסיתי להיות נחמדה) כמו תודה על התגובה אבל אני חולקת עליך? זו בהחלט סיבה לאכזבה זה והעובדה שאתם שוכחים את כל הדברים הטובים שאמרתי לנטלי במשך הימים. ובשורה התחתונה: נטלי, אדם אתם חיים בחיים האמיתיים פירגנתי כשהיה מקום וכשלא היה אז מה יכולתי לשקר? מה אתם רוצים שהבוסים ישקרו לכם מתי שהם לא מסכימים ואף חולקים עליכם? נראה לי אתם אלו שחיים פה באשליה ואני חושבת שאם זה ימשיך או שאני אפרוש מהפורום(ברצינות) או שיהיו השלכות בגלל הדיון הזה(והשלכה אחת עולה לי לראש שאתם אפילו לא רוצים לחשוב עליה)

CheN323

New member
אדם

אני לא אגיב יותר מדי גם אני אהבתי את הסרטון {ואני יודעת שלא הגבתי קודם}, אבל אני מצדיקה את התגובה של גליה בכל זאת. זו בחירתה של נטלי אם לקבל את ההערות או לא, ואני לא יודעת להכין רבע סרטון אז אין לי מושג אם מה שגליה כתבה זה מוצדק או לא, אבל אם מישהו מעלה פה משהו שהוא הכין הוא צריך להבין מראש שזה כלול גם בהערות פחות טובות מ- "וואו מהמם תעשי לי ילד", אלא גם באמת בדיעה אמיתית של האנשים פה בפורום. בהתחשב בעובדה שבאמת גליה לא רשמה את זה מרוע או מהשתחצנות אני לא רואה סיבה להיפגע מההודעות שלה, או בכלל לאבד מוטיבציה. ובבקשה תעשה "אנטר" קצת יותר בפעם הבאה XD

למעלה