תגובה באיחור על הסירטון../images/Emo140.gif
דבר ראשון נטלי אני מצטערת על האיחור בתגובה אבל כבר אמרתי פה שאני בסמינר והיית צריכה להתחשב בזה. ובאשר לסירטון הנה התגובה שלי עליו: החיובי:
אהבתי את הרקע שאיתו בחרת להתחיל את הסירטון ואפילו האפקט של הכתוביות
ואם את שואלת אותי מתי שהשיר מתחמם עם המנגינה ועוד לא שומעים את המילים אז יכולת חופשי להכניס עוד כמה רקעים/תמונות יפות או אפילו פרומואים של אליסה ואז כשהמילים התחילו אז יכולת לשים את הקטע הזה ששמת בהתחלה ושבו כתוב אליסה מילאנו.
אהבתי זה ששמת קטעים הומניטריים שלה אבל יש פה גם בעייתיות שאציין בהמשך
אהבתי את הקטע של אליסה נגד אלימות כי זה דיי התאים למילים ומה שהבית מייצג
אהבתי את הפעם השניה ששמת את הצילומים עם הליין בגדים כי זה היה כל כך מתאים למילים ולעיתוי בפעם השניה ששמת
וכעת לביקורת יותר בונה:
הרעיון של הסירטון היה נחמד אבל חלק מהקטעים היו יותר מדי ארוכים וכתוצאה מכך יצא שקטעים לא ממש הסתיימו ברגע הנכון(בלשון המעטה), או התחילו ברגע הנכון ולהזכירך הרגע הנכון הוא כל פעם יש שינוי בקצב של השיר(למשל בגלל בית חדש שמתחיל), או כשיש פזמון אז שם משנים קטע ולידע כללי שאמור לעזור: קליפ אמור לתקתק, אמור להיות בו קצב מהיר יחסית ולא מרוח
יותר מדי קטעים ארוכים ופחות גיוון
יכולת חופשי להכניס עוד כל מיני קטעים של אליסה מ"מי הבוס?" ועד הצילומים לפטה שזה גם מעיד משהו על האופי של אליסה אז למה לא עשית זאת?
ובאשר לקטעים בין אם הומניטריים ובין אם רגילים אז אני יודעת שקשה לקטוע את אליסה אבל אם את שמה חלקים שלמים של קטעים וקטעים ממש ארוכים אז איפה העריכה פה? תחשבי על זה. דוגרי אם את לא חותכת את פשוט שמה קטע שלם אחרי קטע שלם ושומרת בתור סירטון. בקיצור יש מה ללמוד. אבל אני בטוחה שברגע שתלמדי זאת ותפנימי זאת אז תהיי עורכת סירטונים מצויינת