סירטון חדש שלי על אליסה

spelling

New member
צ'מעי..

חוץ ממגמת ביולוגיה הייתי בעוד מגמה..אצלנו זה 2 חח שנאתי תמגמה הזאת רק בגלל הערות כאלה שלא הפסיקו...(חס ושלום לא משווה את גל למורה) היינו יושבים שעות ומכינים וב2 משפטים היא היתה פשוט הורסת הכל..מ 30 ילדים נשארנו 11 תוך שנה אחת!את יודעת מה זה??תתארי לעצמך מעל חצי מהתלמידים עזבו בשנה!..לא אמרתי ש100% גם לי יש הערות לנטלי שאמרתי לה..אבל את צריכה להבין שמילא קצת הערות כאלה בקצרה אבל לשבת ולפרטטטטטטטטטטטטטטטטט כמה זה לא טוב זה מביך מנסיון "אדם אתה לא יודע לעבוד עם חומרים בכלל!" זה המ שהמורה אמרה לי מול כולם ככה שמטריף אותי גם לראות שעושים משהו בסגנון למישהו אחר..לדעתי גל צדקה בחלק מהערות שלה וחלק לא..ולא צריך לקחת קשה שאמרתי את דעתי לא כתבתי הודעות נאצה חס וחלילה...ונהיה פה שריפה כבר אז חלאס בואו נמצה תנושא..סה"כ המ שאני מנסה להגיד כבר 3 ימים ולא מבינים..הערות בונות זהא חלה ותמיד מותר אבל יותר לשים דגש על לחזק תמוטיבציה...

CheN323

New member
לכולנו יש גורמים מבקרים בחיים

אני לא רואה את הדימיון בין המורה שלך לגליה כי לפי מה שאתה רושם המורה שלך בכלל לא התכוונה לתת לך ביקורת, אלא לקבוע לך עובדה. אבל מילא, תראה את זה כרצונך.

CheN323

New member
אדם!

אני לא אגיב יותר מדי גם אני אהבתי את הסרטון {ואני יודעת שלא הגבתי קודם}, אבל אני מצדיקה את התגובה של גליה בכל זאת. זו בחירתה של נטלי אם לקבל את ההערות או לא, ואני לא יודעת להכין רבע סרטון אז אין לי מושג אם מה שגליה כתבה זה מוצדק או לא, אבל אם מישהו מעלה פה משהו שהוא הכין הוא צריך להבין מראש שזה כלול גם בהערות פחות טובות מ- "וואו מהמם תעשי לי ילד", אלא גם באמת בדיעה אמיתית של האנשים פה בפורום. בהתחשב בעובדה שבאמת גליה לא רשמה את זה מרוע או מהשתחצנות אני לא רואה סיבה להיפגע מההודעות שלה, או בכלל לאבד מוטיבציה. ובבקשה תעשה "אנטר" קצת יותר בפעם הבאה XD

חפרתם

אפשר לחשוב עשיתם מזה סיפור כיאלו אני וגל מקסימום בריב כמו אליסה ושאנן הכוונה עם כל הרעש שעשיתם זהו נגמר נפתרה הבעיה

למעלה