"סיריוס" או איך שקוראים לך...

skinheadil

New member
חחחחח

אתה בסדר אתה אחי אבל עם הייתה גודל קצת ברעננה הייתה מבין על מה אני מדבר אחי אין שמה כלום וכבר חצי שנה אני ל גר שמה ועדיין אני היחידי שנמצא על מקומות והשני טמבלים האלה משחקים לי אותה אחרי שעוד נתתי להם פידבאק לפחות לילד אחד אין לי מושג מיזה הפלוץ השני בכל מקרה אני יתן לו תכתובת נקווה שלא ילשין כמו כל הרעננים ועם הוא באמת גבר כמו שהוא טוען ויש לו תמקורות לבדוק הוא כבר יבוא אליי להגיד סליחה שזה מה שאני ממליץ לו למה אחי אני ברעננה מכיר כל חור בנאדדם ומיקום של אבן הוא ימות עם הוא ימשיך ככה באמת.... keep on tagin biatc:p

CHEAK

New member
רעננה

באמת ריקה לחלוטין...יצא לי לעשות סיבוב די גדול בזמן האחרון שם ויש שם דברים שבאמת לא מתקבלים על הדעת בערים אחרות

minyman

New member
מארגנים פשיטה על רעננה.?

לילה אחד... כמה רייטרים... כמה פחיות... פותחים לה תתחת!:p חחחח

lost tom

New member
אין רעננה זאת בעיה

כל מקום כמעט שעושים בו אחרי שבוע מקסימום העירייה או כל גוף אחר מוחקים. רק במקומות נידחים יחסית אפשר למצוא כמה חתיכות יפות אבל תבואו בכיף.

2bfounD

New member
G.luck

in that city if u park in front of someones house they call the cops on u...dont think the rich folks will wanna c graf in their pretty clean neighborhoods...but then, u cant always get what u want :)

Konq

New member
אחי...

רעננה זה לא של עשירים, אני שונא שאומרים את זה... ואני כבר נמאס לי לעשות ברעננה, כל יום כשאני עובר ברחוב שלא עברתי שבוע מחקו לי הכל! כל כך מעצבן! זאת מלחמה שאנחנו לא יכולים לנצח... העירייה חזקה מידי :<

morkrom

New member
המצב שלכם נשמע טוב לעומת שלנו

בחיפה-באף-סיטי ואתם עוד מוותרים. -.-

joke7

New member
חיפה?

למה חיפה דווקא שמעתי הגראף שם התפתח ממש הרבה בזמן האחרון

lost tom

New member
לא חסרים מקומות אחי.

יש מקומות שהעירייה לא נוגעת בהם ואם אתה תושב רעננה אתה רואה את זה בבירור..

ShitFlip

New member
...

שמעתי שגם התחילו להציב מצלמות בכל העיר. אבל יותר בגלל האלימות.

Konq

New member
מצלמות..?

אני גר ברעננה ולא שמעתי על זה

Konq

New member
זין...!

יש מצב אז שעשיתי איפה שיש מצלמה בלי לדעת! יואו עכשיו אתה הכנסת אותי לסרטים!

למעלה