סירת דיג לכל פועל

חץ הכסף

New member
לרשיון משיט תפתח עיתון.

תפתח עיתון יום שישי במודעות הלוח הקטנות של מוכרים קונים יש בדף האחרון בד"כ מדור של סירות ושאר ציוד ימי שם תמצא פרסומים של מרבית בתי הספר בהם ניתן ללמוד לרשיון משיט. זה לא סיפור יקר כ"כ אך דורש התמדה, לימוד ושינון החומר ובסוף בחינה עיונית ומעשית.

ronya11

New member
רשיון משיט - עלות

נקווה שלא יצעקו עלי שוב... מחיר קורס להוצאת רשיון משיט הוא כ 8500 ש"ח. רוני

S K I P E R 2

New member
עלות זו הינה לקורס משיטי

יאכטות עד 24 מטר ועד 100 טון. הקורס הבסיסי לסירות עד 7 מטר ועוצמת מנוע של עד 125 כוח סוס הינו קצר וזול יחסית ,עלותו הינה כ-2000 ש"ח.

ronya11

New member
זודיאק - תוצרת צרפת

אני מקווה שמה שנכתב "חלק מעולי חבר העמים הביאו איתם זודיאק" לא מכוון לכך שזוהי סירה מתוצרת רוסית. למי שזוכר, מנחם בגין, בנאום נרגש, האשים את הרוסים שהם מכרו למחבלים שבצעו את הפיגוע בקו 300 את סירות הזודיאק שבהן הגיעו לחוף. אז לידיעתכם, זודיאק היא חברה צרפתית. רוני

seafox

New member
המממ.....

לונ באילת היו לפני כמה שנים טובות רפסודות באמצע לב ים. ומה שהיינו עושים,זה באמת קנינו סירת גומי מתנפחת עם משוטים (למרות שאחי הגדול ולעיתים אני היינו עם סנפירים דוחפים את הסירה בשביל שיהיה יותר מהר),עולים על הרפסודה,מעלים את הסירה,דגים כמה שעות וחוזרים.אבל זה אילת.לך תדע לאן תגיע אם תסחף בתיכון...

helpmeplz

New member
הנה סירה נחמדה..

באותו אתר, סירה של איזה 4 מטר, מקסימום שהסירה כולל מנוע תעלה זה 30 אלף...(אני מניח שפחות, שלחתי להם אי-מייל לגבי המחיר אני מחכה לתשובה..)

אוריא

New member
שוט יוביוב. שוט!

מבלי לגרוע ברצינות הרעיון שלך, איך שקראתי את זה דמינתי אותך יושב בתוך סירת גומי שכזו. סירת גומי מהסוג של הילדים בצבע כחול וצהוב. רגליים למעלה, חכה ביד ואיזה דג גדול שתפסת מסיע אותך ככה עד קפריסין.
אפילו כשאני כותב את זה אני לא מפסיק לצחוק. אבל העיקר תפסת דג.

zav1zav

New member
אולי תוסיף טיל ?

אולי תצמיד טיל לדופן הסירה - לכיוון שאתה זורק. ככה, אם הדג שתפסת מסירת הגומי הססגונית הוא חזק מדי ולוקח אותך מערבה, תוכל (בהפעלה באמצעות שבב אלקטרוני שהושתל בטיל ואוטומטית מזהה את הוראתך המילולית), פשוט תוכל לשגר את הטיל מערבה ולהתנגד למשיכת הדג. או שאתה רוצה לקפוץ לקפריסין (ואתה בעצם טרמפיסט של הדג)? zav

סירות

יש לי אחת מתנפחת 3 מטר לדעתי זה לא לדייג אי אפשר לדעת מה יקרה לך ... לדעתי זה לא בטוח וזה מסוכן. אז תיזהרו ושוב אני אומר יש בבורות או ליד הרגליים שלכם דגים מה אתם רצים 3 קילומטר לעומק הים??

helpmeplz

New member
כשתגדל תבין :)

אני שאני בן 13 אומר את זה לילד בן 14 :) לא קיבלת מספיק הוכחות שהטורפים נמצאים בעומק איפה שיש סרדינים? אנשים רוצים קצת לגוון :) לתפוס מפלצות על 10 קילו..

helpmeplz

New member
קלטו איזו סירה!!!

http://www.ambil.co.il/350%20Defiance.html זה לא סירה זה! זה בית!! יש מקלחת, מיטה, מטבח! רק היא בטח עולה איזה 200,000 שקל או יותר... הם צריכים לרשום עלויות... סירה כזאת זה חלום... בערך 12 מטר, סירת דייג להפלגות ארוכות... היא שוקלת שמונת אלפים ומשהו קילו... זה סירה שיוצאים איתה לאוקינוס :)

חץ הכסף

New member
זו יכטה קטנה לשיט חף, לא לאוקינוסים

17 Feet זה בערך 5.1 מטר אורך, הצילומים שאתה רואה נלקחו בעדשה זוית רחבה, במציאות זו סירה קצרה שמוציאה לך את הנשמה בים לא גלי במיוחד, היום יש הרבה סירות במירי מציאה במרינות, לך למרינה ביום שישי או שבת כשהשמש זורחת ותתחיל להתעניין על המזחים מי מוכר, תוכל לקבל מידע גם במספנות שבמרינה, אנשים רבים מנסים למכור סירות ויאכטות שונות וטובות ובהצלחה נמוכה ממכירת מכונית משומשת.

אני יגדל?

אני מבטיח שיש לי ניסיון פי 2 עלייך אז אין לך מה לדבר ותאמין לי מה שכתבת זה סתם שטות. שתילך לדוג -תבין!

S K I P E R 2

New member
מוסיף לינק לאתר מנהל הספנות

באתר זה תוכלו למצוא תשובות לכל השאלות לגבי גודל,אורך והספק מנוע המחוייבים ברישוי

S K I P E R 2

New member
סוף סוף הצלחתי לצרף הלינק

אהיה כאן הערב ואוכל לענות בכייף לכל שאר השאלות בקשר עם רשיון המשיט וסוגי סירות.

helpmeplz

New member
סקיפר..

מה אורך סירתך, וכוח הסוס של המנוע? אשמח גם לדעת כמה הסירה והמנוע עלו.. בתודה, דור

סרגוס

New member
אני יושב וצוחק.........

אתם ועם הרעיונות המשוגעים שלכם........ אני כבר 3 ימים יושב וקורא את הדיון הזה , אבל לא הגזמתם? זה סתם ביזבוז כסף....... (אני לא מדבר למי שיש) אבל ב3000 ש"ח אפשאר לקנות כאלה דברים יפים שקשורים לדייג- למשל איזה רובה צלילה או רולר טוב וכל הז´רזרות או לנסוע לחו"ל - וקודם כל זה באמת מסוכן!!! סירה בלי מנוע קילומטר ו.. מהחוף זה הימור... ואוהד צודק יש להם דגים מתחת לרגליים... קחו חוט תורידו אותו לבור ותיראו איזה לוקוס תוציאו , ומי אמר שהטורפים נמצאים רק 3 קילומטר מהחוף תשאלו את רון הוא יכול להוכיח , אז שהוא סיפר על החייל ואבא שלו שהוציאו אריין ופלימידות. ולך תדע עוד אולי לא תיתפשו שום דבר ועם למשל תתפשו איזה דג על 10 קילו אז הסירה תעמוד בלחץ? נראה לי שלא ואז באמת תגיעו לקפריסין אז תעשו מה שיש להם בראש אבל זה סתם ביזבוז כסף. אני נזכר עוד בטייסן של פלוטה
חורף חם ונעים!

למעלה