סיר הסירים לשישבת של סתיו

מתכון ללחם

את הלחם הכנתי ממתכון הפיתות הכנתי 2 כיכרות לחם פיזרתי מעל סומסום וקצח מתכון פיתות מקמח מלא מאת: תלתל5 היחידהו 28/07/06 | 18:09 קיבלתי את המתכון מגיסי לפני כמה ימים ולא יודעת מי המקור פיתות מקמח מלא 1 ק"ג קמח מלא קרנצי כף גדושה של שמרים יבשים כפית וחצי מלח 1/4 3 כוסות מים לשים את הקמח בקערה להוסיף כף שמרים ולערבב לאחר מיכן להוסיף את המלח ושוב לערבב להוסיף את המים וללוש לבצק הבצק יוצא דביק וזה בסדר ולהתפיח בידיים מקומחות יוצרים כדורים ולקמח את הכדורים משני הצדדים ולהניח על משטח מקומח (בערך 14 כדורים ) לכסות ולהתפיח עוד חצי שעה לחמם את הסיר ובעזרת הידיים לפתוח מעט את הכדור ולאפות אני הכנתי אותם בסיר גריל חשמלי שהפיתה מתנפחת זה מוכן בהצלחה ציפי
 

effyba

New member
אצלי בסירים.......

מרק ארטישוק ירושלמי תבשיל קישואים בעגבניות מיובשות ועגבניות שרי כוסמת מבושלת בגזר וסלרי פירה מוקצף במיקסר שיפודי פרגיות אין קינוח....מנסים לשמור על הפיגורה...
 

effyba

New member
מרק ארטישוק ירושלמי

מתכון: מרק ארטישוק ירושלמי חלבי רכיבים: 675 גרם ארטישוק ירושלמי + מים לכיסוי 5 כפות מיץ תפוזים 2 כפות חמאה 1 כרישה קצוצה 1 שן שום כתושה 1 ורבע כוסות ציר ירקות 2/3 כוס חלב 2 כפות כוסברה קצוצה 2/3 כוס יוגורט טבעי קליפת תפוז לקישוט אופן הכנה: לבשל הארטישוק במים לכיסוי + מיץ התפוזים. להשאיר 2 כפות מנוזל הבישול ואת השאר למעוך גס. לאדות את הכרישה והשום בחמאה ולהוסיף את בשר הארטישוק , המרק והחלב. לבשל מספר דקות לאחר איחוד המרכיבים, לתבל, להכניס למערבל לעיבוד, להגיש עם כוסברה קצוצה ויוגורט טבעי הערות: מקור המתכון: אפרת-פורום הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

effyba

New member
תבשיל קישואים בעגבניות מיובשות ושרי

1 בצל קצוץ 1 גזר קצוץ 1/4 ראש סלרי קצוץ שמן זית (2 כפות) 3-4 קשואים פרוסים לחצאי פרוסות 5 שיני שום 5-6 עגבניות מיובשות (לחות שהושרו בשמן זית) קצת ממתיק קופסא עגבניות שרי (שימורים) מלח פלפל 1 גבעול למון גראס קצוץ מאדים בצל, גזר, סלרי ושום בשמן זית, מוסיפים קשואים, מוסיפים את העגבניות ושאר התבלינים עם 1/2 כוס מים. מבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה. טעים על פירה.
 

effyba

New member
פירה תפ"א מוקצף במערבל

לבשל פירה רגיל. לסנן ולהעביר לקערת המערבל. להוסיף באיטיות כ-1/2 כוס חלב וחתיכת חמאה מלח ופלפל לבן ולהקציף עד שמתקבל מרקם אורירי. ניתן לשמור בתנור חם עד להגשה (מכוסה ולא הרבה זמן(!)
 

effyba

New member
בנות יקרות, מחמאות לכולכן על היופי

שבסירים ובצלחות ובודאי תודה על המתכונים.
 

Y A E L I 37

New member
תלתל וצביה הכנתן יופי של מטעמים

העוגות נהדרות תלתל... איזה בנות משקיעניות יש לנו כאן . חבל"ז.
 

ETK18

New member
YY אלופות אתן!! גם בבישולים, גם

בצילומים - משו משו. שבוע נפלא
 

silvey

New member
איזה כיף,רקדה שאת כבר מחלימה../images/Emo24.gif

ומסוגלת לראות ולהינות...
החלמה מהירה מאוד
 

12רוניתי

New member
תלתל אפי וסילבי אחלה מתכונים

כייף להכנס ולהריח את התבשילים!! יישר כוח!
 
למעלה