סיר ייעודי לפסטה - צריך או לא? מה דעתכם?
כל הסירים והמחבתות שלי, הם של ארקוסטיל מסדרת הארד אנודייז.
עד היום בישלתי פסטה בסיר רגיל שאינו "סיר פסטה".
החסרון היחיד שיש לי בסיר הוא שפסטה ארוכה לא נכנסת לתוכו אז אני צריך לשבור אותה. אז חשבתי לקנות סיר רגיל יותר גבוה, ואז ראיתי שיש סירי פסטה.
השאלה, אם מעבר לעניין הנוחות, יש לסיר פסטה יתרונות נוספים?
כל הסירים והמחבתות שלי, הם של ארקוסטיל מסדרת הארד אנודייז.
עד היום בישלתי פסטה בסיר רגיל שאינו "סיר פסטה".
החסרון היחיד שיש לי בסיר הוא שפסטה ארוכה לא נכנסת לתוכו אז אני צריך לשבור אותה. אז חשבתי לקנות סיר רגיל יותר גבוה, ואז ראיתי שיש סירי פסטה.
השאלה, אם מעבר לעניין הנוחות, יש לסיר פסטה יתרונות נוספים?